היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זה הפייס בוק שלי ortal dol מבחינתי אני לא חסויה אבל נא ללאאאא לרשום פרטים שקשורים להיריון ב"קיר"
אני מודה ומתוודאה שאני הייתי פעם בשם אחר ומסיבה של "משנה שם משנה מזל " החלפתי לשם הנוכחי
noa - זה השם שאני הכי אוהבת בעולם ובע"ה בלי נדר כשתהיה לי בת אקרא לה בשם זה .
זהו זה הוידוי שלי ...
הייתי בעבר "תותי 2011 " - עברתי הריון מחוץ לרחם וחצי שנה של דיכאון וחרדות ( אני סובלת מocd ) מטופלת כרגע אצל פסיכולוגית ותרופה ובע"ה הכל יעבור ( אל דאגה אני לא מחורפנת
33 תגובות
עמוד 1
היי אורטל, פתרון לבעיה הוא קודם כל להיות מודע לה. אני שמחה שאת אופטימית ושאת בדרך הנכונה ותמשיכי ככה, ואנחנו פה בשביל לחזק אותך בכל מה שתבקשי!!!
שיהיה בהצלחה בהמשך, גליה
תודה בובה !
בכיף מתוקה
וווווואייי אורטלי תודה רבה איזה מקסימה את חיממת לי את הלב
הי חמודה, ממש לא חשוב מה השם שלך, משמח אותי שאת פה איתנו... איך לא קישרתי בין הסיפורים שלכן, יא אללה?
שיהיה המשך יום טוב, מקסימה! וכל הכבוד על האופטימיות. יפעת.
מחמם את הלבבבבב
ואני ידעתי את זה מזמן!!!!!
באמת מה עם המפגש שלנו??? את האמת שבגללי לא נפגשנו פעם קודמת, לא הרגשתי טוב.... אבל מחר יש הפרשת חלה שאנחנו הולכות כנראה, קרן לא אמרה לך? תבואי גם!!
אהההההה את באה ???? ברוררררר שאני באה בע"ה אהיה שמה ואכיר אותך אישית .
יוווווווווו איזה כיף שאת באה!!!!!!!! עכשיו אני יבוא במיליון אחוז!!!!!
כן שום דבר לא זז העיקר יולי הציעה
הלנושקה
לי לא אכפתתת להפגש באיזור המרכז ...
נציע איזה יום בכייף ...
יאללה איזה יום שישי בעזריאלי בבית קפה
אורטלי, איך את מגיעה מחר להפרשת חלה? אפשר להיפגש ולהגיע ביחד.. כנראה שאני וקרן נבוא ביחד...
היי ...מתוקה מה זה משנה השם העיקר שאת איתנו גם אני הייתי בעבר עילוש שלי...זוכרת? תותי ממש מוכר לי יש מצב שאת זוכרת אותי!!! נשמה שהחודש תת שרי בהריון
חני
אוצרות שלי - תודה רבה על הברכה אמן !!!!!!!!!!!!!
הלן מאמי - בכיף אני אשמח שישי אני פנויה בדרך כלל אז בשמחה ! תציעו ואני אגיע
נשנוש - אני אהיה אצל כנרת ממש מוקדם כדי לעזור לה
דברי איתי במייל / בפייס / בנייד ( שלחי לי הודעה למייל אתן לך אותו )
סבבה מאמי אז ניפגש כבר שם
אורטלללללללללל?? אני בהלםםםםם ברגע זה
שלחתי לך הצעת חברות
חני
את גם פעילה בפורום השני נכון??? לא ידעתי שאת בהריון איזה כיף אני ממש שמחה בשבילך ביקשתי ממך חברות כל מה שנותר זה לאשר
אורטל, גם אני שלחתי לך חברות בפייסבוק
גם אני שלחתי...
זוכרת אותך תותי 2011...בהצלחה לך
איזה כייףףףף לקבל חיבוקיםםםםםם אני מאוהבת בכן
תודה רבה למכירות אותי ולאלו שלא ...
בנות , תהיו רציניות בואו נפגששש
יאאאאאאא אני רוצה לדחוף את עמי להפרשת חלה?????? זה לא יפהה ששכחתן אותי!!!!
הודיה
הודיה מאיפה את?? לא נראה לי שזה בעייתי שעוד מישהי תצטרף...
אורטלוש מהממת שלי, אני שמחה שהורדת את זה מהלב!!! אוהבת אותך הכי בעולם ולא משנה באיזה שם תבחרי!!! מחר אני ונטאלי מגיעות יחד. ניפגש בהרצליה וישר לכנרת. מתי את מגיעה? יא׳מסננת אחת... תחזרי אליי... התקשרתי אלייך חח חח נשיקות אהובתי!!!
תותי!!! כאילו, אורטל.... " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
נשנוש אני גרה בירושלים... איפה תעשו???????? איזה כיף זה
הודיה
וואי באסה, זה בטח יהיה רחוק לך.... אנחנו עושות ברעננה..
בנות ממש תודה על התמיכה ! נשיקות וחיבוקים לכולן שיהיה בהצלחה למי שנקלטה ומי שבע'ה תקלט ! אוהבת ותהיו בקשר גם בפייס ! אורטל
מתוקונת! שיהיה המון בהצלחה... והלוואי שמשנה שם משנה מזל...