גיהוקים ופליטות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות,

נועה מגהקת המון ובדרך כלל זה מתחיל חצי שעה אחרי האוכל. בחדר לא קר וגם לה לא קר. זה נמשך איזה 10 דקות ולפעמים אפילו יותר והיא מסכנה קופצת מכל גיהוק וכמובן לא מצליחה להירדם בגלל זה - האם זו תופעה מוכרת? מישהיא נתקלה ומצאה פתרון?

שאלה נוספת לגבי פליטות - בהתחלה היא הייתה פולטת פעם ב וממש קצת. כבר איזה יומיים היא פולטת חצי שעה אחרי האוכל פעם ראשונה ורבע שעה אחרי זה פעם שניה. הפליטה יחסית לא גדולה אבל אני לא מבינה למה פתאום היא התחילה לפלוט קבוע. היא לא אוכלת הרבה בערך 75-80 שזה טוב לגילה ולכן אני לא מבינה למה הפליטות. הבעיה היא שיחד עם גיהוקים מרגע שהיא התחילה לאכול ועד שהיא נרגעת עוברת כמעט שעה וחצי בה אני גם חלקית מחזיקה אותה על הידיים.

אשמח לעיצות ועזרה
8 תגובות
עמוד 1
  • לגבי הגיהוקים זה מוכר ואומרים שזה טוב שהקיבה שלהם מתרחבת מזה
    אותי זה היה מעצבן אוראל היה מגהק איזה רבע שעה ולא מפסיק כ"כ ריחמתי עליו

לגבי הפליטות אין לי מושג - שתרגיש טוב

• גיהוקים זו תופעה מוכרת - כפי שיסמין אמרה.
    זה בא עוד מהרחם.
    יכול להיות שהיא תופסת אויר כשהיא אוכלת וזה גורם לגיהוקים.
    לגבי הפליטות - אם היא פולטת כנראה שאכלה יותר מדיי.
    תנסי אחרי האוכל לשים אותה קצת (15 דקות משהו כזה) בסל קל, תראי האם זה עוזר.
    [

• לגבי גיהוקים
    גם אצלי ככה בבית חולים אמרו לי שזה מוכר..
    לגבי פליטות נראה לי שהיא אוכלת הרבה אולי
    תנסי להוריד ל70
    אני עדייין נותנת 70. בהצלחה..
  • גם אמילי מגהקת, זה מוכר ולא נורא.

לגבי פליטות- כמו שאמרו לך זה כנראה כי אכלה יותר מדי.
    אמילי הייתה בשלב הזה אוכלת 60-65 (כשהייתי נותנת לה סימילאק פעם ב...)
    תנסי קצת להוריד
  • הבנות ענו לך לגבי הגיהוקים..
    אולי היא אוכלת יותר מידי ואולי לא.. לא תמיד הם פולטים מעודף אוכל, תנסי לא לטלטל אותה יותר מידי אחרי האוכל..
    נסיך קטן שבבטן, מחכים לך באהבה גדולה!!
  • תודה בנות!

העניין הוא שאחרי האוכל אני מחזיקה אותה על הידיים בצנוחת גרעפס לפעמים אפילו 20 דקות ואחרי שאני שמה אותה במיטה היא מתחילה להתפתל ולפלוט. אם אני אפחית עכשיו בכמות אז צריך גם לקצר את הזמו נכון? השאלה אם פתאום אני אפחית אם היא לא תרגיש רעבה?
  • בקשר לגיהוקים- זה אומר שהקיבה שלה מלאה.. לפי מה שאני יודעת אין מה לעשות בנושא.
    גם עופרי מגהקת קבוע אחרי האוכל..

בקשר לפליטות- גם אנחנו סובלים מהבעיה הזו ביומיים האחרונים!!!
    שמתי לב שעופרי אוכלת מהר מאוד והיא בולעת המון אוויר, ואז כשהאוויר הזה יוצא הוא מוציא איתו גם חלב... לכן מה שצריך לעשות זה פשוט להפסיק לה את האוכל אחרי 30 נניח, לעשות לה גרפס, להמשיך להאכיל עוד 30, עוד גרפס....
    ובסיום האוכל לעשות לה גרפס שוב אבל לחכות הרבה זמן- גם אם היא הוציאה גרפס תמשיכי לנסות להוציא לה כי אולי יש לה עוד.
    ודבר נוסף- שימי שמיכה מתחת למזרון שלה בצד של הראש ככה היא תשכב באלכסון לגובה, זה עוזר להם לעיכול לשכב ככה..

מקווה שעזרתי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה