מעין היתה צריכה להתחיל שילוב בגן רגיל אחרי החגים, מאחר ולא אמרו איזה חגים ובאיזה שנה - אז אנחנו כנראה במצב טוב....
ביקשתי גן מאוד ספציפי בשנייה בה אפשר היה לומר, הגננת שלה היתה הראשונה שהגישה את הבקשה.
מדובר על טרום+חובה שהוא הגן אליו היא אמורה ללכת בשנה הבאה עפ"י אזור המגורים, הגן במרחק 5 דק' הליכה מהבית, ובעיקר מהגן הזה כל הילדים הולכים לבית ספר אליו היא מיועדת.
שיבצו אותה לגן אחר. לגן יול"א שאין סיכוי בעולם שנרשום אותה אליו, אומנם הוא נמצא ממש מתחת לבית אבל אין לנו צורך בגן יול"א והילדים בו מיועדים לבי"ס אחר וכך אחת ממטרות השילוב שיהיה קל יותר לילדה בשנה הבאה - נמוגה.
בעיה נוספת ולא שולית בכלל - גם יובל שנה הבאה מתחילה ללכת לגן עירייה ושתיהן תסיימנה באותה השעה.
לגן יול"א אין סיכוי שנשלח אותה, לגן רחוק יותר לא נוכל לקחת את שתיהן בזמן, הסיבה שלא רוצים לשלב אותה בגן שאני רוצה היא ששבצו לשם כבר שני שילובים קשים, למרות שאני ביקשתי קודם ולמרות שזה הגן שלה (זה גן מאוד מבוקש עם גננת מדהימה וסייעת נפלאה).
מעין נחשבת לשילוב קל, היא מתוקה, היא לא אלימה ואלו בדיוק הילדים שנופלים בין הכסאות.
אז אני רוצה להלחם ומנסה - אבל - אחת לא עונה לי, אחרת לא חוזרת אלי, כאילו אין עם מי לדבר. לא נעים לי לנג'ס יותר מידי - למרות שמדובר על בתי. ואני מוצאת עצמי מלאת חששות ומחשבות וחוסר אונים מול מערכת שאין לי מושג מי או מה נגד מי או מה(מערכת החינוך המיוחד בכפ"ס היא באמת באמת מעולה!).
עדכון:
התקשרה עכשיו הפסיכולוגית של הגן. מסתבר שדברים נעשים מאחורי הקלעים ואני פשוט לא יודעת עליהם :-). מחר נקבל תשובה. תחזיקו לנו אצבעות שנקבל את הגן.