לא יודעת מה לעשות :-( - עידכוניישן :-) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מעין היתה צריכה להתחיל שילוב בגן רגיל אחרי החגים, מאחר ולא אמרו איזה חגים ובאיזה שנה - אז אנחנו כנראה במצב טוב....
    ביקשתי גן מאוד ספציפי בשנייה בה אפשר היה לומר, הגננת שלה היתה הראשונה שהגישה את הבקשה.
    מדובר על טרום+חובה שהוא הגן אליו היא אמורה ללכת בשנה הבאה עפ"י אזור המגורים, הגן במרחק 5 דק' הליכה מהבית, ובעיקר מהגן הזה כל הילדים הולכים לבית ספר אליו היא מיועדת.
    שיבצו אותה לגן אחר. לגן יול"א שאין סיכוי בעולם שנרשום אותה אליו, אומנם הוא נמצא ממש מתחת לבית אבל אין לנו צורך בגן יול"א והילדים בו מיועדים לבי"ס אחר וכך אחת ממטרות השילוב שיהיה קל יותר לילדה בשנה הבאה - נמוגה.
    בעיה נוספת ולא שולית בכלל - גם יובל שנה הבאה מתחילה ללכת לגן עירייה ושתיהן תסיימנה באותה השעה.
    לגן יול"א אין סיכוי שנשלח אותה, לגן רחוק יותר לא נוכל לקחת את שתיהן בזמן, הסיבה שלא רוצים לשלב אותה בגן שאני רוצה היא ששבצו לשם כבר שני שילובים קשים, למרות שאני ביקשתי קודם ולמרות שזה הגן שלה (זה גן מאוד מבוקש עם גננת מדהימה וסייעת נפלאה).
    מעין נחשבת לשילוב קל, היא מתוקה, היא לא אלימה ואלו בדיוק הילדים שנופלים בין הכסאות.
    אז אני רוצה להלחם ומנסה - אבל - אחת לא עונה לי, אחרת לא חוזרת אלי, כאילו אין עם מי לדבר. לא נעים לי לנג'ס יותר מידי - למרות שמדובר על בתי. ואני מוצאת עצמי מלאת חששות ומחשבות וחוסר אונים מול מערכת שאין לי מושג מי או מה נגד מי או מה(מערכת החינוך המיוחד בכפ"ס היא באמת באמת מעולה!).

עדכון:
    התקשרה עכשיו הפסיכולוגית של הגן. מסתבר שדברים נעשים מאחורי הקלעים ואני פשוט לא יודעת עליהם :-). מחר נקבל תשובה. תחזיקו לנו אצבעות שנקבל את הגן.
28 תגובות
עמוד 1
  • מוכרת ההרגשה שלא יודעים למי לפנות ואף אחד לא באמת מוכן לגלות לך..
    [
  • ממי קודם כל אני שולחת מלא
  • סליחה??? לא עונים לך?
    יקירתי, קחי יום חופש אם את צריכה ולכי לעירייה
    אל תצפי שיענו לך בטלפון - יש להם אלפי ילדים והורים על הראש
    לך יש אחת
    את צריכה לעשות את המקסימום מאמץ כדי לדאוג לה - ולא לחכות שלהם יהיה איכפת
    זה מה שאני עשיתי כשרציתי להעביר את יותם גן עירייה, ולקחתי יותר מיום חופש אחד..
  • אני גם חושבת שזו מלחמה שאתצריכה לעשות , להלחם בכח , ופרונטלית!
    לכי לשם אישית ותנג'סי, תתעקשי , תסבירי אם ביפה ואם בלא יפה!

ובהצלחה!
  • תודה בנות

• תבדקי מתי יש קבלת קהל במחלקת חינוך בעירייה
    ותלכי לשם
    את לא צריכה להפוך שולחנות, את לא צריכה לכעוס.
    לכי לשם אישית ותסבירי להם את הבעיה, מה את רוצה, מה המצוקה שלך וכו'

אני אומרת לך שוב - אל תסמכי על אף אחד אחר שיעשה לך את העבודה הזו.
    בסופו של דבר האינטרס הגדול ביותר הוא רק שלך ולא של אחרים.. חבל שתגיעי למבוי סתום.
  • מחזיקה אצבעות שמחר תקבלו את התשובה שרציתם!

• מתוקה,

אני מבינה את ההסתייגות שלך מניג'וסים ומהרושם שנוצר על מי שמנדנד. אני בדיוק כזו.

אבל...

ברגע שנכנסנו למערכת החינוך- אפילו שזה רק מעון!!!!!!!! מיד הבנתי שבלי לנדנד ולנדנד שוב ושוב, הילד שלי בחיים לא יכנס למעון שאליו נרשמנו. תמיד אמרו לנו שעמוס, ונגמר המקום וכו.

ואז כשהבנתי שהורים שיש להם קשרים ושות' מכניסים את עצמם לפנינו ברשימה, עשיתי לזה סוף, ולקחתי את עצמי ובאתי לשם בעצמי!
    ואחרי אינספורררר נדנודים טלפוניים (כן כן, לא התייאשתי כשאמרו לי שוב ושוב: "תנסי עוד כמה ימים/שבוע/מחר", ובעקביות מעצבנת, התקשרתי בכל פעם וניג'סתי, ובאתי כמה פעמים כדי להראות נוכחות)
    ובסוף זה עבד!!! הילד שלי בפנים. יום אחד אמרו לי- יש לך מזל! התפנה מקום! כן בטח התפנה... היה מלכתחילה.. אבל לא היה איכפת לי! הילד שלי בפנים! ומהרגע שהוא בפנים, אף אחד לא זוכר כמה נודניקית הייתי!

אני ממליצה לך בחום!! לבוא בעצמך, ואפילו כמה פעמים, ולו כדי לשאול מה התקדם..
    יותר קשה להם להתעלם כשאת באה ומשוחחת פנים אל פנים.
    ושיחות טלפון, ובטח דרך מישהי אחרת, הרבה יותר נעים וקל "לנפנף". אלו ההורים שמסוננים הרבה פעמים כבר מלכתחילה..

פשוט תבואי ותנגני להם על המצפונים. אין צורך להפוך שולחנות..
  • עכשיו אני רואה את העדכון!!!

אני שמחה בשבילך שדברים נעשים עבורכם!!

ומחזיקה אצבעות שתקבלו את התשובה שרציתם

• זה היה עידכון מהיר !!!!!
  • תודה. גם אני מקווה

• בהצלחה מותק
  • בהצלחה יקירה

• You're my heart, you're my soul

• מאמי!!!

• עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • מאמי אין ספק שזה מייאש ומתיש
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• בהצלחה מאמי
    פייס: ortal_hori
  • יאללה היום זה היום . תעדכני בתשובות
  • בהצלחה למעיין הנדירה והמתוקה

• בהצלחה בשילוב בגן הנכון
  • תודה לכולכן

• אז נמשיך להחזיק אצבעות
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה