שאלה על עוף ומרק עוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי תגידו איך אתן מנקות את העוף מהנוצות, אם יש קצת? תולשות או שורפות? או שיש עוד שיטות? אני תמיד נתקעת עם זה הרבה זמן
    You're my heart, you're my soul

8 תגובות
עמוד 1
  • בעלי אחראי על טיפול בעופות
  • אני תולשת את הנוצות...
  • אני פשוט מורידה את העור....
    זה גם מוריד את הנוצות ובעיקר אנחנו מוותרים בשמחה על השומן שבעור
  • את רוצה מתקון קלאסי של מרק עוף צח ?
    אז ככה - אני שופחת מים רותחים ואז מנקה - אם זה כנפיים או ערכיים - לרוב אני עושה מרק עוף מגבות שאני חותכת מכריים - במילה רוב זה עצמות - ל 4-6 גבות כאילו אני מוסיפה כנפיים וגרון הודו אחד .
    מסיפה ירקות שורש (בצלשלם , גזר , שורש פטרוזיליה ושורש סלרי , מקלות סלרי שלמים וגם עושה צרור פטרוזיליה , קוסברה ושמיר ) שמה מים עד סוף הסיר - על אש גדולה מבעיה למצב שניתן להוריד את הקצב , מורידה , אחרי זה מגיע רתיחה ישר שמה על אש הכי קטנה חצי סגור (אש גדולה מרק לא יהיה צח) מבשלת , זורקת את הירקות שלא אוהבים מבושלים אחרי שעה , שוב רתיחה קטנטנה ומרק מוכן .
    תוספות אני מבשלת בנפרד .
    http://www.holdthatpic.com/
  • תודה בנות
    You're my heart, you're my soul

• אני מורידה את העור מהעוף תמיד! העור נשאר רק במקרה ואני מכינה עוף בתנור.
    ירקות- מה שיש אני מוסיפה, לא מסננת, אוכלים הכל!

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• You're my heart, you're my soul

• בגלל זה עוף שלם לא נכנס לבית שלי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה