היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מעדכנת שעשיתי היום בדיקת בטא ויצא 398! (יחסית ל-7 של חודש שעבר מרשים ביותר...) מה עכשיו? צריך לבדוק הכפלה עוד כמה ימים, ודופק בשבוע 7 אבל צריך עוד בדיקות דם/שתן? מישהי יודעת? וממי הפניות- רופאת נשים או משפחה? תודה!!!
6 תגובות
עמוד 1
יום חמישי בטא חוזרת כדי לראות הכפלה תקבעי לך תור לרופאת נשים כדי לראות שהשק בתוך הרחם והכל תקין אחר כך היא תפנה אותך לבדיקות דם ושתן כלליות . אחרי שבועיים שלושה בדיקת דופק בע,ה הכל יצא תקין !!!!
מזזזלללל טוב ...!!! אני אף פעם לא ביצעתי בדיקות דם חוזרות חכי לשבוע 7 קבעי תור לאולטרסאונד שיהיה תקין עגול ומלא אמןן
חני
כהיי גשם מזל טןב!!!!!!!!!!!!" בשעה טובה ובהצלחה!!! אני שגיליתי שאני בהיון הלכתי לרופא נשים הוא שלח אותי לבדיקת דם ושתן וקבע לי תור לחזור אליו בשבוע 8 לבדיקת דופק...
הי מקסימה, איזה יופי!!! מאושרת בשבילך... אני ביקשתי מרופאת המשפחה בדיקת בטא חוזרת ובדיקות דם שראיתי פה באתר שנדרשות (ספירת דם, סוג דם, אדמת, טוקסופלזמה, ועוד כל מיני) והיא הסכימה לתת לי רק את הבדיקות הנוספות, בלי הפנייה לבטא. האחות אמרה לי שאין צורך כשהבטא היא מעל 1000.
בכל מקרה, אם את בין כה מבקשת בטא נוספת אצל רופאת המשפחה, אין סיבה שלא לתת עוד מבחנה ושיבדקו על הדרך את כל השאר... זו דעתי.
אני קבעתי מייד לרופא נשים כשגיליתי, והוא דווקא לא בדק אותי בכלל, אלא נתן הפניה לאולטראסאונד לשמיעת דופק בשבוע 6 פלוס... הוא הסביר שכשהבטא גבוהה כמו שהיא אצלי, ואין לי תחושה לא טובה או דימום חס וחלילה, אין סיבה לחשוב שההיריון אינו בתוך הרחם או שהוא מתפתח לא תקין.
בהצלחה!!! איזו התרגשות! יפעת.
מאמי איזה יופי!!!!!!!!!! שמחה ומאושרת בשבילך
איזה יופי תעשי עוד יומיים עוד בטא לגבי בדיקות דם שתן תקחי הפניה מהרופא לכל הבדיקות דם/שתן שצריך לעשות בהריון הפניות לקחתי מרופא נשים