שתי שאלות שלא קשורות זו לזו... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכולן,
    יש לי שתי שאלות:
    1. ילדתי לפני כמעט חצי שנה, אני מניקה הנקה כמעט מלאה לפני כחודשיים התחלתי לתת טעימות- מעט פירות וירקות. היום הוא אוכל ארוחה אחת ביום של פירות/ ירקות וכל השאר הנקה.
    מהלידה עדיין לא קיבלתי מחזור.
    ביום שישי בערב התחיל דימום קל (כתמים קטנים מידי פעם) שנמשך עד יום ראשון בבוקר.
    מה זה יכול להיות? יש מצב שזה הריון? אני כרגע בלי אמצעי מניעה....

2. ביום רביעי אני סופסוף יוצאת עם בעלי!!! יש לנו בייביסיטר לשעתיים וחצי בערך. יש לכן רעיון לבילוי רומנטי נחמד באזור המרכז?
6 תגובות
עמוד 1
  • בס"ד

בדרך כלל שאוכלים ארוחה פירות +מרק מתחיל הוסת לחזור כי את מפספסת הנקות ואם את לא מקפידה לשאוב את אותן מנות סביר להניח שתקבלי וסת או ......... שאכן זהו התחלה של הריון אני ממליצה לך להבדק (בדיקת דם) ואמן
    שיהיו לך בשורות טובות , איפה במרכז את רוצה לצאת בהוד השרון יש המון מקומות נחמדים

http://pregnancy.baby-gaga.com/]
  • הנקה , גם מלאה היא לא אמצעי הגנה. אז הכל פתוח

• יש לי שאלה, למה ה ? אם תגלי שאת בהריון תהיי בהלם?
    הרי.. אם לא לוקחים שום אמצעי מניעה זה יכול לקרות , לא?

אם את לא לוקחת כלום ועד עכשיו לא קיבלת מחזור, אז ככל הנראה שהמחזור הגיע..
    כשמניקים הנקה מלאה זה ממש לא מונע ב 100%, יש כאן בנות שנכנסו להריון כשלושה חודשים אחרי לידה עם הנקה מלאה.

ועוד משהו.. כשמניקים מלא, ואחרי זה מתחילים עושים הפסקה של כמה ארוחות אז הגוף מתחיל לחזור לעצמו, והמחזור מתחיל להגיע.

ממליצה לך מאוד, אם את כרגע לא רוצה הריון להתחיל עם אמצעי מניעה בהקדם, כי כשמגיע המחזור איתו מגיע כבר הביוץ.. והסיכוי להריון הרבה יותר גבוה.

בהצלחה!!
  • ה זה בגלל שאני ממש לא מוכנה נפשית לילד......

האמצעי המניעה היחידי שאני יכולה להשתמש בו כרגע הוא התקן ובגלל שאני אחרי לידה ראשונה וכן מתכננת הריון עוד חצי שנה- שנה זה לא מומלץ. אני יודעת שיש גם גלולות אבל אסור לי לקחת גלולות כרגע. וכשהשתמשתי בנרות זה עשה תופעות לוואי שאילצו אותי להפסיק.... אז כרגע אני בונה על הנקה, ימים בטוחים וניסים..... (קונדום לא בא בחשבון כי אני דתיה) אבל אני אעשה בדקת דם ואעדכן.....

לגבי מקומות ליציאה- הוד השרון זה אחלה מבחינתי. חשבתי על מקום כמו המצפה בעזריאלי (שסגור מחר בערב) או משהו כזה. לא מסעדה.
    למשהי יש רעיונות?
  • אה.. הבנתי

למה אסור לך לקחת גלולות?
    אן זה בגלל שאת מניקה, אז יש גלולות שמתאימות להנקה.
    התקן, לא מומלץ אם את רוצה עוד חצי שנה הריון.

תלכי לרופא\ת נשים להתייעץ לגבי זה... אני מאמינה שיש משהו שאת יכולה לקחת או לעשות.

בהצלחה!!

• אודליה- לצערי אין

האמצעי מניעה האפשריים הם: גלולות להנקה, התקן, קונדום, נרות גלוון, ספוגית וימים בטוחים.

גלולות להנקה- ניסיתי את שלושת הסוגים- כולם עושים לי מגרנות קשות וזו אחת התופעות שכתוב בעלון שכשהן קורות צריך להפסיק את השימוש ולפנות לרופא....
    קונדום- לא בא בחשבון כי אני דתיה.
    נרות וספוגית- ניסיתי ושניהם עושים לי כאבים באזור הנרתיק- שזה נחשב למשהו שכדאי להפסיק את השימוש בגללו....
    ימים בטוחים- יש דרך טבעית לזהות ביוץ. למדתי אותה בעבר ואני משתמשת בה היום. אני מקווה שלא יהיו פיספוסים.....

לגבי מקום לצאת אליו- אין לאף אחת רעיון???
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה