סקר: בייבי שיק או תינוקי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,

מישהי מכירה את "בייבי שיק" בגבעת שמואל או את "תינוקי" בהוד השרון כדי לעשות את הקניות הכלליות - חיתולים, מזרון, מגן ראש, קצת בגדים, בקבוקים, מוצצים וכו'...
    מתחיל להיות לחוץ ומבחינת לוחות זמנים אשמח לקבל מכן המלצות בעניין מחירים, מגוון מוצרים וכו'.

תודה רבה!!!
6 תגובות
עמוד 1
  • שמעתי על החנות בגבעת שמואל שיש לה מחירים ממש זולים. אם אני לא טועה יש לה באינטרנט מחירים. ממליצה גם מאוד על בייבי קלאב בפתח תקווה.
  • תודה. אני חושבת שהייתי בחנות בפ"ת (זה באיזור סגולה, לא?)
  • אני יכולה להמליץ לך על 2 חנויות זולות מאוד שאת כל הקניות שלי עשיתי שם ואני עדיין קונה:
    בייביז - בכפר סבא

טוב לי לתינוק - ברעננה ברח' לוי אשכול..

בהצלחה

• תודה רבה!!

איזה סוג של קניות?
    מה לגבי מגוון מוצרים?
  • קניתי שם כל מה שהייתי צריכה לתינוקת שלי... יש מבחר גדול מאוד בשתי החנויות וממש שווה המחירים.

את העגלה למשל קניתי בבייביז בכ"ס

צעצועים וכל מיני אני קונה בטוב לי לתינוק ברעננה הם ממש ממש זולים ויש להם פשוט הכל!!!!!!!

• תודה רבה.

עגלה וחדר שינה כבר קניתי אבל זהו...
    כל היתר אני מקווה לסגור בימים הקרובים, אשמח לסגור את הכל בחנות אחת כדי שאוכל לקבל אולי הנחה גדולה יותר על כל הציוד וגם בחודש מתקדם כזה.. למי יש כח להסתובב...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה