אוף אני לא יודעת מה יש לי בזמן האחרון.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הים ניקיתי את הבית ופתאום באמצע הניקיון הרגשתי ממש חלשה התעייפתי דיי מהר, פשוט לא יכולתי לעמוד על הרגליים. הייתי צריכה לנוח 20 דקות ואז להמשיך. וזה לא פעם ראשונה שזה ככה אצלי.
    קרה לכן דבר כזה?

9 תגובות
עמוד 1
  • אולי חסר לך משהו בגוף
    תעשי בדיקות דם

• אולי חסר לך ברזל? אולי את אנמית? ההמגלובין בבדיקות דם תקין?
    תגידי לרופא משפחה שלך והוא ירשום לך לקחת ברזל כמו בהריון...
  • הייתי אצל רופאת משפחה והיא שלחה אותי לבדיקות דם והיא אמרה לי שלא חסר לי כלום, ואני יכולה רק לקחת חומצת פולית.
    אבל אם הכל תקין אז למה בכל זאת אני מרגישה עייפה וחלשה.
    אוף זה מתסכל

• זה קרה לי בהריון בשבוע 20 ממש חולשה בכל פעילות שעשיתי. אפילו שטיפת כלים...
    לי היו בעיות נשימה ממש עם ירידה בחמצן. ממש הרגשתי שאני עומדת להתעלף... יצאתי על זה לשמירה...
    השאלה אם זה מה שאת מרגישה?

• מיכל מה שאני מרגישה בערך מה שתיארת , ממש אחרי 20 דקות שאני על הרגליים, פתאום כל לי כל הגוף , כאילו אני עומדת להתעלף, עייפות, חולשה.
    זה מה שאני מרגישה.
    חומצת פולית אני הייתי לוקחת במשך חודשיים והפסקתי, כל פעם הייתי שוכחת פעם לוקחת פעם לא.
    \

• זה לא קשור לחומצה פולית...
    תספרי את זה לרופא נשים... אולי יפנה אותך למומחה...
    אותי שלחו לרופא ראות כי גם יש לי אסטמה אבל זה לא היה קשור לזה. ואז גילו שזה קורה לי בגלל שהחמצן יורד לי בשעת מאמץ ואז נכנסתי לשמירה.. ולא יצאתי מהבית...
    אני בעד שתלונני על זה ותראי לאן זה מתגלגל...

• מיכלי הייתי אצל רופא נשים והוא שלח אותי לבדיקות דם וגילו אצלי כבד שומני.
    יכול להיות שזה קשור לזה?

• אין לי מושג... כבד שומני- לא יודעת...
    אולי רופא משפחה יוכל להסביר לך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה