עזרה נפשית בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בס"ד

אני עוד רגע בוכה , למי שלא מכירה אותי ולמי שכן יש לי ילד מקסים ברוך ה' שהגיח לעולם אחרי ארבע וחצי שנות נישואים , המון תפילות לבורא עולם , והשתדלות רפואית שנקראת איקקלומין והקדוש ברוך הוא ריחם עלי ונתן לי את המתנה הכי יפה של חיי בן מקסים תודה לאל היום הבן שלי בן שנה וארבע וממש אני רוצה שוב , לקחתי שוב איקקלומין אבל ההרגשה שונה כאילו הפחד מהאכזבה גורם לי להרגיש שהפעם זה לא הצליח ואולי באמת זה לא אני אמורה לא לקבל בשבת הקרובה ומשום מה אני ממש לא אופטימית הרגשה של אכזבה עצמית למרות שאני יודעת שהכל לטובה והכל מאת ה' אני ממש צריכה חיבוק

http://pregnancy.baby-gaga.com/]
11 תגובות
עמוד 1

• מחשבות שליליות האלה לא במקום בכלל! תעיפי אותם! אני שמעתי המון סיפורים על נשים שלקח להם הרבה זמן להיכנס להריון ראשון אבל הריון שני נקלט באופן טבעי וספונטני!
    מאחלת לך הריון תקין, ארוך ומשעמם בקרוב מאוד! מצפה לראות הודעה משמחת ממך בעוד שבועיים בערך
  • ב"ה מאחלת לך הריון תקין
    בשורות טובות
    ומחשבות חיוביות

• מחזיקה לך אצבעות

• יהיה בסדר אופטמיות ,את צריכה להאמין שיהיה טוב

• כמו שהצליח לך בראשון...
    כך יצליח גם בשני אל תדאגי זה יגיע
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• שיהיה בהצלחה!
    מאחלת לך היריון ארוך ותקין בהקדם

• קודם כל מלא חיבוקים !!
    ואל תחשבי שלילי
    מחשבה יוצרת מציאות !!!
    תהיהי חיובית
    ותסמכי על עצמך ועל בורא עולם ותראי שהכל יסתרד
    ויהיה לך עוד אוצר בידיים!!!
  • את חייבת להיות אופטימית ולהאמין שכן תצליחו!
    עובדה שהצלחתם עם הראשון (ולא משנה אחרי כמה זמן)
    ואין סיבה שלא תצליחו גם הפעם!
    בהצלחה

• אני נכנסתי להריון ראשון עם איקוקלומין שלקחתי למשך חצי שנה אחרי שנה וחצי של נסיונות להכנס להריון ללא הצלחה נולדה לנו בת מקסימה, וחצי שנה אחרי נכנסתי להריון בצורה ספונטנית לחלוטין. אז בע"ה מקווה שגם אצלכם יצליח בקרוב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה