קרן כנסי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ...
    רשמת לי שחזרת מרופא פוריות ואתם גם בדרך לivf...
    אפשר לדעת אם בא לך לענות כמובן... כמה הזרעות עברת ? ולמה הרופא מעדיף לעבור לivf?
    יש אצלכם בעיה כלשהי?
    תודה רבה!!!
5 תגובות
עמוד 1
  • היי עדידוש,
    קודם כל אני ממש מצטערת שלא הצלחתם הפעם ומאוד מזדהה איתך...
    האכזבה לא קלה...
    אני עברתי 3 הזרעות ואחרי שאושפזתי בבית החולים, הרופא שלי החליט בכל זאת להגדיל לי את המינון ומאוד פחדתי ששוב אמצא את עצמי בגירוי יתר...
    החלטתי לעזוב את הרופא שלי ולעבור לרופא חדש. הוא מבחינתו אמר שהיום לא צריך לעשות 6 הזרעות ולעבור לivf ובגלל הנתונים שלנו, שהם די טובים הוא ממליץ לעבור לטיפול הפריה וכל נגדיל את הסיכויים להרות מידי חודש 40-50 אחוזים.
    זה לא היה קל לקבל ההחלטה, אבל אנחנו רוצים תינוק! אין כח יותר...
    מפחדת ומתרגשת לקראת הטיפול החדש.
  • היי קרן ,
    תודה רבה על העידוד ועל התשובה ... מעריכה זאת מאוד...
    אפשר עוד קצת...? חפרתי לך....
    היו לך זקיקים גדולים והזרע של בעלך תקין ופשוט זה לא נקלט ? כי זה מה שקורה אצלי....
    הוא נתן לך כבר פרוטוקול לטיפול ? מתי את מתחילה...? את עושה באופן פרטי ? אני קבעתי תור באסותא לפרופ' שולמן יש לי אליו עוד כמה ימים... מקווה להתחיל כבר עם הווסת החודש.. כי עדין לא קיבלתי....
    יום נפלא
  • קרן עוד משהו...
    תוכלי לומר לי ככה כמה שאלות עיקריות או דברים מסוימים שאני צריכה לשאול את הרופא... אני רוצה לרשום לי כי תמיד שאני מגיע לרופא אני נלחצת ושוכחת .....
    אשמח לקבל טיפים...
  • היי עדידוש...
    הכל אצלי עוד חדש... מקווה שאוכל לעזור...
    אצלי באמת היו זקיקים גדולים וכל חודש היה משהו אחר.
    בחודש הראשון פשוט לא נקלטתי בלי סיבה מיוחדת.
    בחודש השני הייתי מאושפזת עם גירוי יתר שחלתי
    והחודש היה לי הריון כימי שלא התפתח ונפל בהתחלה...
    לכן הרופא החדש אמר שחבל על הזמן ואם אני לא רוצה להגיע שוב לבית החולים הוא ממליץ על הפריות גם כדי להגדיל את הסיכויים... אני מאוד רגישה להורמונים וזה יבוא לטובתי בהפריה.

בעקרון מה שקורה זה שאת הולכת לרופא והוא מגיש עלייך מסמכים לועדה לאישור טיפול ivf. זה לוקח כשבוע ולאחר מכן הרופא ייליט על פרוטוקול של הטיפול...
    עד כאן הידע שלי... אני בשלב הגשת הטפסים.
    יש פה הרבה בנות שיכולות לענות לנו על השאלות שיעלו בהמשך...
    גם אני אעבור את התהליך באסותא עם הרופא שלי. הלכתי לרופא חדש מהקופ״ח.
    מקווה שמשנה רופא משנה מזל...
    שיהיה בהצלחה!!!!
  • קרן יקירתי תודה רבה ובהצלחה גם לך !!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה