היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הרבה זמן לא כתבתי............ אני כבר שנתיים מנסה להכנס להריון עשיתי את כל הבדיקות והכל תקין אצלי וגם אצל בעלי הכל תקין לפני קצת יותר משנה עברתי הפלה טבעית בשבוע 8 מעז לא הצלחתי להכנס שוב להריון חודש שעבר התחלתי טיפול באיקקלומין אפילו שאין לי שום בעיה היום קיבלתי בבוקר והתחילו לי לרדת דמעות וכל היום בעבודה הייתי ממש עצובה אני יודעת שאני צריכה לאסוף את עצמי מחדש ולהתחיל שוב ואני יודעת שהיום הראשון של המחזור הוא היום הראשון של ההריון אבל אני פשוט לא מבינה למה הכל בסדר אצלי ובכל זאת אני לא מצליחה?
7 תגובות
עמוד 1
אוי מאמי שלי קודם כל אנחנו פה בשבילך!
שאלתי היא: עברת מעקב זקיקים????????
תהיי חזקה זה יגיע!
ליבי יוצא אלייך, וכמובן אני מבינה את מה שאת מרגישה... אני רוצה לשלוח אלייך כוחות, שתוכלי להתחיל מחדש!!! יהיה בסדר!!!
תודה על החיזוקים אני לא עשיתי מעקב זקיקים אבל החודש אני רוצה לבקש מהרופא שלי
לפי מה שקראתי עם התרופה שציינת מקובל לעשות מעקב זקיקים ואני לא מבינה למה לא נתנו לך, זה לא אפקטיבי ככה. אני מאחלת לך שבקרוב מאוד תיקלטיי, תישארי אופטימית..אני מתארת לעצמי שהמצב לק קל עבורך אבל את חייבת לשמור על מורל גבוה הכל יצליח לך עשית צילום רחם לראות שאין הדבקויות או סתימה בחצוצרות? שקלת אולי להחליף רופא? אולי הרופא זו הבעיה
איפה את גרה? אוכל להמליץ על רופא טוב
אני משתגעת מחוסר האחריות של הרופאים לפעמים!!!
ממי...אני מחזקת אותך כמו שהבנות אמרו ממליצה על מעקב זקיקים... למרות שזה נראה ארוך...זה יגיע וב"ה את תיקלטי אמןן
חני
עשיתי צילום רחם והכל היה תקין גם בדיקות ההורמונים היו תקינות בקיצור לא מצעו שום בעייה ולכן הרופא שלי החליט להתחיל טיפולים בגלל משך הזמן שאנחנו מנסים אני גרה ברמת גן והרופא שלי הוא ד"ר ישעיה במרכז רפואי דניאלי בגבעתיים נתנו לי המלצות אליו והוא נראה לי רופא טוב אני אצלו רק 4 חודשים הרופא הקודם שלי היה ממש גרוע הוא אפילו לא עשה לי בדיקות ואת כל התהליכים התחלתי אצלו