סופרת את הימים......... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מרגישה שאני כבר נשמעת כמו תקליט שבור, אבל כל יום שעובר אני מאושרת!!!! שהוא עובר!!! אין לי כבר סבלנות, אתן לא מבינות בכלללללללל.........
    בעלי הכי במתח בעולם, כל הזמן שואל, נו, יש חדש, מה קורה, איך את מרגישה...
    אני פשוט מסתכלת על כל דבר שעובר עליי, אני הכי לא מנסה לחפש סימנים בעולם, כי הרי זה יכול להעיד גם על מחזור, אז אין הרי מה לחפש, אבל וואייייייי זה כבר מתיש!!!!!!
    כ"כ רוצה שיעבור הזמן, ואני כל הזמן עסוקה, כל הזמן יש לי מה לעשות, ועדיין זה גונב לי את המחשבות כל הזמן!!!!!!!
    היום היה לנו אירוע, וכל המשפחה שאלה אותי, נו - מתי אתם? יאללה, אנחנו מחכים, רוצים לבוא לאירוע שלך כבר!! מ-ה א-ת-ם א-ו-מ-ר-י-ם!!!!!!!!!!! כאילו אני לא רוצה!!! אני עונה להם בעזרת השם, שזה יבוא זה יבוא, והם עוד ממשיכים!! כן, אבל צריך לעבוד, אז יאללה!! אאחחחחחללללללללהההה!!!!!!!!!!!!
    אני כ"כ כ"כ כ"כ רוצה שזה יצליח, אני פשוט לא יכולה לתאר לכן עד כמה... אנחנו עוד מעט נשואים כבר חמישה חודשים בע"ה, ואנחנו משתוקקים לילד.. לא רוצה להתעייף מזה כבר.... רוצה להיות כמו כולם..
    והכי מזל, שיש לי אתכן. שאני יודעת שאתן תקשיבו לי ותתמכו בי, כי אתן/הייתן באותה סירה שלי...
    (ואל תגידו לי לא להיות בלחץ, כי אני ממש לא... אני פשוט מאודדד סקרנית כבר ומשתוקקת לדעת אם זה הצליח הפעם או לא...)

12 תגובות
עמוד 1
  • המון הצלחה ומחזיקה לך המון
    אני כל כך מבינה אותך לכל מקום שאני הולכת שואלים אותי
    כל הזמן מתי אנחנו מתכננים להביא ילד
    אני פשוט כבר לא עונה על זה
    צריך לחייך ולהתעלם מזה

• גליווווווש כפרה עלייך!!!!!!
    הסרט הזה כ"כ מוכר וכבר אין איך לעודד..
    ואנשים כ"כ מעצבנייייייייייים!!!!!
    תקשיבי, הייתי אצל אחותי וחמותה הייתה שם אז היא מלטפת לי תבטן ואומרת לי "הודיה... את מבשלת לנו משהו???" אמאלההההההה הה אני ואחותי רצינו לאכול אותה ולהגיד לה שעוד שניה אותה אנחנו נבשל..." אמרתי לה שבדיוק אכלתי מלאאא אז התנפחה לי קצת הבטן... איזה אנשים חסרי טקט.. חייבים מנגנון הגנה לזה... אני אומרת לך...

הודיה
  • גל מאמוש אני מבינה אותך הציפיה קשה והאנשים מסביב לא מקלים על המצב
    אני מאמינה שבקרוב נשמע ממך חדשות טובות
    ממתינה איתך בקוצר רוח
  • חחחחחחחח הודיה!!!!! קרעת אותי מצחוק!!!! כן זה הזוי פשוט איך אנשים ישר מסתכלים לי על הבטן כאילו ברגע שהתחתנתי זה אומר ישירות היריון!!!
    את לא תאמיני- השבוע הייתי במכללה, ואיזה אחת שאני בכלל לא מדברת איתה, אף פעם לא היה בינינו קשר, באה אליי, פתחה לי את המעיל ואמרה לי, נו יש משהו? חוצפנית!!!!! הייתי בשוק!!! מי את בכלל?!?!?!?! אין אין. לא ייאמן פשוט.
    הלן- לא חשבתי אחרת, ידעתי שאת מחכה בקוצר רוח שגם אני אצטרף אליכן... ואני מאמינה שבקרוב זה יקרה... בע״ה!

• ואוו.. הרגשה זהה לחלוטין..
    כבר עדכנתי שנראה לי שבכלל לא בייצתי החודש.. ותאמת די נראה לי שהחודש
    לא הצלחנו.. אבל עדיין מחכה בהתרגשות לדעת מה קורה עם זה..
    וגם אצלי זה אותו דבר.. אנשים שאני מכירה לפני שהם אומרים לי שלום הם מעיפים מבט על הבטן..
    בוחנים מכל זוית אם היא גדלה.. זה כל כך מעצבן!!
    יש לי משפחה גדולה והרבה בני דודים התחתנו לאחרונה וכולם כבר בהריון או שילדו.. ורק אני לא..
    וזה פשוט לחץ עצום.. כל ארוע משפחתי כולם!! בלי יוצא מהכלל מסתכלים על הבטן ושואלים
    אם יש משהו חדש שאני רוצה לספר להם... כל כך מתסכל.. מה נראה להם??!! אם היה משהו חדש ואם הייתי רוצה לספר.. לא הייתי מחכה לשאלה שלהם ואז מספרת!!
    וגם חברות שלי.. שאני מתקשרת אליהם מידי פעם ישר חושבות שהתקשרתי בשביל לבשר להם את הבשורה המשמחת..
    בקיצור.. אין מה לעשות אנשים חסרי טקט.. או שפשוט כולם רוצים בשבילנו את הדבר שאנחנו הכי רוצות!!

גליוש מותק.. הלוואי והימים יעברו לך מהר ותתבשרי על הריון!!
    אני מנסה להעסיק את עצמי כמה שיותר כל היום בשביל שהיום יעבור מהר..

מחזיקה לנו אצבעות.. :) :)
    שרית

me
  • אני מבינה בדיוק מה את מרגישה.. היום הייתי צריכה לקבל (בשלושה חודשים האחרונים אני מאוד מדויקת ברוך השם(!) ) ולא קיבלתי. ההבדל הוא שהפעם אין לי את הסימנים הרגילים של המחזור והופיע לי כתם חום קטנטן לפני יומיים אז אני קצת לא יודעת.
    עשיתי הבוקר בדיקה ביתית כי אין לי סבלנות והיא יצאה שלילית.
    אז כבר החלטתי עם עצמי שאני לא מצפה יותר החודש...אבל זה נהיה יותר חזק ממני... אני מתחילה לאכול לעצמי את הראש שאולי כן ועדיין לא רואים ואולי ככה ואולי אחרת...
    החלטתי עם עצמי לחכות עכשיו שבוע ורק אז לבדוק (למרות שיש לי תחושה עזה ביותר שזה יגיע היום או מחר..)

אני לא בלחץ מזה ממש (אני מאוד רגועה, למרות שזה פחות משתמע מההודעה) אני פשוט לא בחורה שיודעת להתמודד טוב עם אי ודאות. אני חייבת לדעת הכל, כל החיים שלי נוהלו עד היום עם יומנים ועם אקסל ופתאום יש משהו שאני לא יכולה לשלוט בו. בעלי אמר (ואני מסכימה איתו) שזו אחלה התמודדות עבורי -לנסות ולשלוט בזה. אז אני איתך -סופרת את הימים...
  • פוקה,
    אני הכי מבינה אותך בעולם בקטע של השליטה... אני כ״כ חשבתי שאיך שאנחנו מחליפים טבעות אני אתחיל לגדל בטן... וזה לא קרה... והיו ימים מתסכלים, היו ימים אופטימיים יותר, אבל כבר הרצון גובר וגובר, והחשש הענק הזה מהאכזבה שיכולה לבוא פשוט ממוטט.
    מה אני אגיד לך, כמו שרשמתי, סופרת את הימים, מקווה שלא אקבל בהם מחזור, ושאוכל לעשות כבר בדיקה ושתצא חיובית בעזרת השם!!!
    שריתוש, מקווה שנתחיל לספור כבר לאחור... שיהיה לנו המווווןןןןןן בהצלחה!!!

• מתוקות!
    מעומק ליבי מאחלת שהבשורה תגיע בקרוב...
    מגיע לכולנו, וזה יגיע לכולנו.
    מה שאותי עודד זה שהסתכלתי בפורום מלפני כמה חודשים וכולן כמעט נכנסו להריון... או שלפחות נעלמו מעל פני הפורום....
    בהצלחה לכולן!!!
  • חחחחחחחחחחחחחחחח אשששכרהה
    אחחלללההההההה
  • אדוונת,
    אם חס ושלום התוצאה תהיה שלילית, תהיה כמובן אכזבה, אבל לא דיכאון קליני... בחיים בחיים בחיים אני לא אוותר על הדבר שאני רוצה יותר מהכל וזה שיהיו לנו ילדים בריאים ושלמים בע״ה!! פשוט כל פעם מחדש להתאכזב זה לא קל... ונכון שחמישה חודשים זה לא הרבה, אבל אני כבר בת 27, ואני רוצה כמה ילדים, ולא רוצה לעשות אותם בגיל 40! וגם ככל שלא מצליחים יותר זמן, נכנסים ליותר סרטים ויותר לחץ, וזה לא דבר שאני רוצה...
    אני רוצה לחשוב חיובי ולהאמין שהחודש זה החודש וכל מה שרשמתי עד עכשיו ****ק!!!
    ובהצלחה לכולנו ואמן שנתבשר בשורות מדהימות ממש עוד מעט!!!

• גליה יקירתי..... וכמובן לכל הבנות

ממרום גילי (35) אני יכולה לספר לכן שהשאלות הכל כך מיותרות מהמשפחה, מהחברים ואפילו מאנשים שלא מכירים..... זה לא מפסיק. אני אתן כמה דוגמאות:

לפני שאת מתחתנת..... נו מה קורה? מה עם חתונה? מתי תעשי להורים קצת נחת?

התחתנת? ניראה לך שזה ניגמר? אז זהו שלא..... מה עם ילד? אתם כבר הרבה זמן ביחד, למה מחכים? את לא נהית צעירה......

OK אז הבאת ילד ראשון, והנה זה מגיע שוב..... מה עם עוד אחד? את יודעת שילד אחד זה לא מספק.... מה את מפונקת?

וגם אחרי שהבאתי את השני, ויש לי שני בנים מהממים!!!! חמסה עליהם. אתן חושבות שזה ניגמר..... אז זהו שלא עכשיו כולם שואלים למה אני לא מביאה את הבת!!!!

שיואו כמה שזה מעצבן אותי. כאילו אני מחליטה את מין העובר.... ואם יצא עוד בן? ואם אני בכלל לא אצליח להיקלט? או שיקח לי שנה ויותר כמו עם השני? למה חייבים להיכנס לי לוורידים?

בקיצור..... ניראה לי שהשאלות החתתניות והכל כך חסרות הטאקט לא ניגמרות..... עד הנכדים
  • יעלוש,
    מבינה כל מילה... אנשים חושבים שבעלי יקרוץ לי ואני אכנס להיריון... אין מה להגיד, צריך פשוט להתמודד...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה