עוד בעיות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,

אני מתחילה לכתוב פה יותר ויותר... אבל פשוט יש פה אחלה תמיכה וזה חוסך שגעונות של הסביבה ורגישה....

היום הייתי אצל הרופא ואמרתי לו שאני לא מצליחה להרות. אמנם אני לא מנסה המון זמן אבל בכל זאת החלטתי קצת להגזים בכדי שיתן לי בדיקות לעשות. בלכ זאת מפחיד לשמוע שמנסים להרות פה במשך חודשים....

הרופא אמר לי שגם אם מקבלים מחזור זה לא מעיד על ביוץ, וככה אומרות לי גם בדיוקת ביתיות - הן פשוט לא מזהות ביוץ! ואני לא רוצה לעשות את הכל בכוח (הרי כשרוצים להרות לא תמיד יש חשק ורצון אז עושים ככה, כמו שזה, רק בשביל המטרה) ולדעת שאולי אין טעם, אולי לא היה ביוץ בכלל, ואולי יש בעיה אחרת שאני לא יודעת עליה ומוטב שאדע עכשיו ולא בעוד שנה של ניסויים....

מחליץ, מלחיץ...עוד חודש, לחכות למחזור הבא ולתוצאות של בדיקות...ולא ידוע מה הן יראו :(

7 תגובות
עמוד 1
  • אז איזה בדיקות עשית? פרופיל הורמונלי?
  • כן, הוא שלח אותי לבדיקה הורמונלית.

עו שבועיים..... יואו כמה זמן כל זה לקוח!!!!
  • ווואי וואי להוריד הילוך מיד !!!! את ממש לחוצה זה ממש לא תורם לכלום !!!!
    לכל אישה יש מחזורים לא ביוציים וזה תקין לחלוטין, ערכות ביוץ אני לא מאמינה בהן בכלל
    רוצה להגיד לך שבכלל לא ידעתי מתי הביוץ שלי ולא הצלחתי לזהות אבל נקלטתי
    הכי חשוב לא להיות בלחץ ואת נשמעת בלחץ אטומי ובלי סיבה
    אז בסדר לקחת בדיקות ואאני גם בעד לעשות אותם לראות שאין בעיה אולי כך תירגעי אבל את חייבת להרגיע כי אני רואה שגם אחרי שכבר קיבלת הפניות כולך בלחץ
    די את חייבת למען עצמך , בן זוגך ולמען ההריון שאת רוצה להירגע!!! חייבת !!!
    את לחוצה , מלחיצה את הבן זוג וככה לא יצא שום דבר טוב
  • נשמה, להוריד לחץ ומיד!!!

את חייבת לקחת את התהליך כחוויה לקראת הבייבי המיוחל

אני בילד הראשון ניקלטתי אחרי חודשיים של נסיונות.
    אבל בילד השני, בגלל שהייתי בטוחה ששוב אני אקלט מהר וזה לא קרה, אחרי 3 חודשים של נסיונות כבר הלכתי לרופא שיבדוק מה לא בסדר.
    לקח לי שנה להיקלט. ואת יודעת מתי בסוף ניקלטתי? כשהחלטתי שזה לא מעניין אותי יותר. כשהחלטתי להוריד הילוך ומה שיקרה זה לטובה.
    בחודש שלא חשבתי על ביוץ וסימנים ניקלטתי!!! והייתי הכי מאושרת בעולם.

הסוד הוא פשוט לא להכניס את עצמך לסרטים מיותרים.

אני מאחלת לך שכל הבדיקות יצאו טובות!!! ושגם לך תהיה הפתעה בקרוב

בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• גם אצלי הבדיקות ביוץ לא הראו ביוץ וכבר התחלתי להלחץ. בנוסף המחזורים שלי מאוד לא סדירים (כל מספר בין 30 ל-42 יום) אז הרופאה שלחה אותי לבדיקות הורמונליות.
    ביום שהלכתי לרופאת נשים לשמוע את התוצאות של הבדיקת דם עשיתי בדיקת הריון... והפלא ופלא יצאו שני פסים על המקלון...

אז בלי לחץ.

הבדיקות האלו לא תמיד אמינות וגם לי לקח 8 חודשים.

יהיה בסדר
  • תודה בנות!!! זה כל-כך עוזר שאתן מכניסות לי קצת... אולי זה מה שאני צריכה - שיתנו לי קצת כאפות ובעיטות....

אני באמת בחלץ, כי אני מאוד רוצה להיות אמא, כבר מזמן, ורק לאחרונה התחלתי לנסות... אני כל-כך רוצה להיות אמא ששום דבר כבר לא מצליח להסיט אותי מדרכי, שום דבר לא מסיח את דעתי, אני קמה עם זה ונרדמת עם זה... אין לי מושג אין מוציאים את המחשבות האלה מהראש :(

אני מבינה מצוין שכל אחת ואחת מכן צודקת 5000% אבל עד שלא קולטים את זה - אלה רק מילים.....

אנסה למצוא לעצמי עיסוקים ועניינים שאולי קצת ישחררו אותי מהנעילה הזו.

תודה עוד פעם! אכתוב עוד פעם בשיגעון הבא :)
  • הי רונדה,

אני כ"כ מזדהה עם מה שאת מרגישה. גם אני מרגישה שמאז שאנחנו מנסים (7 חודשים) אני הולכת לישון,קמה וכל היום מסתובבת עם סוג של "מועקה" ומחשבות טורדניות מתי זה יצליח? למה זה לא מצליח וכו?..
    אני מסכימה עם כל מילה של הבנות האחרות שהגיבו שמן הסתם צריך להוריד לחץ ולהשתחרר אבל אצלי לצערי יש ימים שאני לא מצליחה להשתחרר מזה,זה הרבה עבודה עם הראש,לא לתת למחשבות הטורדניות להשתלט ולתת מקום לדברים חיוביים וכיפים למלא אותך ובע"ה בקרוב מאוד אצלך,אצל כל שאר הבנות ואצלי הריון תקין

elya
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה