-
לא הבנתי.... אם את רואה שהיא רעבה, למה לחכות? תביא לה בקבוק! אם הבנתי נכון את מנסה להרגיל אותה לאכול כל X שעות.... היא עדיין קטנה מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!! הייתי נותנת לה כל פעם שהיא מבקשת...
נתנאל בגיל הזה היה חיי על הציצי.... יכל לאכול כל שעה
-
היא עדיין פיצפונת!! לא אמור להיות לה סדר, ואת לא אמורה לחכות שעתיים בין ארוחות.
אם עכשיו עושה לה טוב לאכול במנות קטנות כל שעה, אז תזרמי איתה.
לא חבל על התסכול של שתיכן??
אני בחודש הראשון הייתי מאכילה גם כל שעה.
אין סדר בארוחות בהתחלה. זה לפי מה שהילדה דורשת.
בהצלחה!!
-
אם את חושבת שזה גזים - תנסי לעבור לאופטימיל (לכמה חברות עשה פלאים עם הגזים)
ואם זה לא גזים - אז למה לא לתת עוד לאכול כשהיא מתחילה לבכות?
[
-
אה ועוד משהו קטן - לדעתי אם את לא בטוחה שזה כאבים מאוד חזקים של גזים, אל תיתני טיפות.
יכול להיות שזה "עוזר" כי היא נרגעת מהטעם המתוק.
אבל אלו לא דברים שמומלץ לתת ככה סתם ובעיקר לא בגיל כ"כ צעיר. אני לא אומרת לתת לילד לסבול ולצרוח, אבל לנסות את כל מה שאפשר לפני שפונים לטיפות. אני יודעת שקשה וזה שוחק וכואב לשמוע אותם בוכים. אבל יקרה - לא שלוש פעמים בלילה.
-
אוי נשמה שלי...
אני גם חושבת שבנתים לא אמור להיות לה סדר
ואם את חושבת שהיא רעבה תכיני לה בקבוק- אל תחכי לשעות מסויימות...
בקשר לעייפות.. כן כן- כולנו עברנו את זה
בסופו של דבר זה חולף
או שהיא ישן יותר
-
הבנות רשמו הכל. אני רק רוצה להדגיש - סימיקול לתת 6 פעמים ביממה בלבד אם את נותנת 0.6 ו - 12 פעמים אם את נותנת 0.3. תלוי כמה את נותנת אבל 3 פעמים בלילה זה נראה לי מוגזם. שימי לב שלא יהיה לה נזק מזה כדאי שלא תמשיכי ככה. (ראי הערות על הקופ')
בנוסף, אצל נטלי שמתי לב שדווקא הדברים הללו גרמו לה לסבול מגזים חזקים יותר. אז הפסקתי וברוך השם היא רגועה עכשיו כבר זמן מה
-
מאמי שלי- את מוזמנת להעביר אצלי את הלילות- נבכה יחד..
שולחת מנתיבות הרחוקה אלפי חיבוקים.. לצערי אפילו עד 2 לא הצלחתי לישון- אצלי זה משמרות, לידר שעות הערב ועומר כל שאר הלילה. עדיין ערה..
תנסי להפחית קצת בכמות הסימיקול במיוחד כשאת לא בטוחה שמדובר בגזים, אצלי אי אפשר לפספס אותם- כיווץ ידיים ורגליים, פנים אדומות מהמאמץ, בטן נפוחה.
לגבי אוכל- יש ימים כאלה גם אצלנו- כל שעה וחצי.. כשאני בטוחה שמדובר ברעב אני נותנת בקבוק, לא מחכה גם דקה.
-
בקבוק זה לא הנקה אי אפשר לחיות כל שעה עם בקבוק בפה ולכן אני לא לגמרי מסכימה עם קודמותיי
האם את עושה הפסקה בהאכלה לגרפס? האם זה בא מרצונה או מרצונך?
אני ממליצה לך להכין 120 ולתת לה לאכול בלי הפסקה אלא אם היא מבקשת. ברגע שהיא תפסיק תוציאי לה גרפס ותנסי להחזיר את הבקבוק אם היא עוד רעבה היא תאכל
אז היא פולטת? אז היא משהקת? אז מה! היא פצפונת היא מתרגלת לחיים והכל יסתדר בסוף
ותאמיני לי מדברת מנסיון זהה בדיוק לשלך עם 2 הזרבוביות
לגבי הגזים. ניסית גרפווטר? זה יותר טבעי ואולי זה יעזור יותר. כל תינוק מגיב אחרת ולכל תינוק עוזר משהו אחר.
-
לדעתי תני לה לאכול מתי שהיא רוצה במנות קטנות כדי שתפלוט פחות,שלא יהייה לה כבד. אני נתתי בהתחלה סימיקול ולא עזר והיא הייתה פולטת במון. עברתי לגריפווטר שזה טבעי וקליל יותר,וזה יותר טוב לה. אני מניקה אבל אני יודעת שלפעצים אןלי צריך להחליף ממטרנה לסימילק וגם יש מטרנה צימחי שאני חושבת עושה פחות גזים,תשאלי בנות שמבינות יותר טוב ממני בזה.
לגבי העייפות,גם לי היה כזה משבר,בסוף מתרגלים וכשאת ישנה שעה וחצי שעתיים בין הארוחות זה מספיק
-
תודה בנות,
אני אנסה להפחית בטיפות אולי זה באמת לא הפתרון!
סיוון - את צודקת לגמרי - תודה!
-
יפתי
-
יעלי אהובה,
אני מסכימה עם כל מילה ומילה שכתבת בגלל זה כתבתי שסיון צודקת בעניין הבקבוק שאותו לא נותהים כל פעם שבא לה.
אני כבר גם הגעתי חהאכלת יתר ולכן היא התחילה פשוט לפלוט כמה פעמים אחרי כל ארוחה אז הבנתי שזו גם לא השיטה.
ניסיתי לא להגביל אותה ולתת לה כל פעם כמה שהיא רוצה וגם זה הוביל לפליטות כי יש לה עיניים גדולות כמו שכולנו
-
אם נראה לך שזה גזים,
יש תנוחה שמאוד עוזרת,
את שמה את גב התינוקת אל הבטן שלך כשפניה כלפי חוץ (אל העולם),
בשתי ידייך את תופסת את רגליה בישיבה מזרחית אל הבטן, לא צריך ללחוץ...
ובתנוחה הזו את יושבת על כדור פזיו ופשוט מקפצת לך בקצב קבוע...
תשמעי זה עוזר פלאיםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!
נכון שלפעמים אנחנו גמורים באמצע הלילה, אבל השקט הזה מהבכי שווה הכל...
גם אם זה ב3 בלילה!!!
עוד דבר שעזר אצלנו זה מנשא!!!
ואמרת שאת משתמשת בתינוקיס (כששאלתי) הם אוהבים את זה מאוד!!!!
בכל מקרה תנסי להירגע ולא להילחץ, זו רק תקופה וזה חולף
"הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
-
מאמי, אני ואת באותו הסרט בדיוק...
תנסי לעשות לה גרפס כל 30 CC באוכל... ככה היא תפלוט פחות.
בקשר לאוכל, אמא שלי אומרת "נכון שלפעמים את קצת רעבה אז את אוכלת בננה וזה מספיק לך?"
אותו דבר עם נועה...אולי היא פשוט קצת רעבה ובא לה רק 10 CC שעה אחרי שהיא אכלה ארוחה גדולה?
ככה זה עם עופרי...אם היא מבקשת אוכל ואני יודעת שהיא לא מזמן אכלה אני נותנת לה רק 10...ואם היא רעבה כשזה לא הזמן אז אני נותנת לה!
הלילה למשל היא אכלה 60 שעתיים לפני הזמן.. היא פשוט הייתה רעבה.. והייתי איתה איזה חצי שעה על הידיים ולא הבנתי למה היא בוכה..היא פשוט הייתה רעבה!
-
ג'ני- אני פשוט
-
היי ג'ני
:)
זה הכי מתסכל בעולם השלב הזה שאת נמצאת אני נשברתי לא מעט פעמים...
לא ידעתי אם לענות לך כבר או לא כי באמת קבלת עצות טובות אבל בכ"ז
תתחילי בלנסות לשנות תנוחה, לפעמים זה ממש עוזר להם.
אני הבנתי גם שכדאי להשתמש במקרה הזה בבקבוקי ביפרי, אמור להיות לזה מן פטנט של צינורית שאמורה למנוע את הגזים. זה אמור ממש להקל, נסי.
מה עוד? ...אה ולגביי הגיהוקים, מהניסיון שלי הכי כדי להשכיב אותם על הבטן וזה לרב עובר מעצמו
תזכרי שזו רק תקופה :)