היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
גיבשתי כבר רעיון כמו שכתבתי להדביק על קלקר A4 שיוסי הביא מהעבודה בקבוקי אקטימל וכמובן לצבוע בספריי צבע וקניתי כל מיני דברים לקטן וצבעי טולפ רק עוד שאלה האם ניתן להשתמש בנרות שבת שאותם אני אדביק על הקבוק אקטימל? הסייעת אמרה לי שאפשר מנרות שבת כששאלתי דוגמאות ויוסי אמר לי שאסור נרות שבת וחייבים נרות חנוכה?
לא יודעת אם שמת לב - את מדברת על בקבוקים מפלסטיק ועל בסיס מקלקר. את באמת באמת לא רוצה להדליק על זה נרות. לא חנוכה ובטח ובטח לא נרות שבת. את יכולה להדביק נרות, להדליק לרגע ולכבות, לא מעבר לזה. לא יודעת מה אומרת ההלכה, אני מעדיפה נרות חנוכה.
אפשר להשתמש בנרות שבת ובכל סוגי הנרות (כל עוד יש בכל נר פתילה אחת בלבד)
פשוט- נרות חנוכה יוצר מבטא חנוכה- צבעוני ויפה
כן אני מודעת לזה שזה פלסטיק וקלקר ברור שלא להדליק זה רק ליופי. ראיתי גם איזו כיתה שעשתה תחרות חנוכיות ממוחזרות הכל היה פלסטיק וקרטון - לא נראה לי שמשהו מזה הדליקו