ברזל בהיריון- מעצבן אותי!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוףףף אתן לא מבינות איזה מרגיז זה!!!!!
    הרופא והרוקחת שלי אמרו שאסור לאכול חלב שעתיים לפני נטילת כדור הברזל ושעתיים לאחר מכן.... זה מרגיז כי אני צמחונית ורוב הזמן אני אוכלת חלבי!!!
    זה מלא זמן 4 שעות בלי לאכולללללללללל אני חייבת לנשנש חחחחחח
    ופתאום שאני נוטלת את הכדור יש לי מלא חשקים לשוקולד.. שוקו.... סופגניה איזה מרגיז!
    מישהי יודעת מה הסיבה שאסור לאכול "חלב ומוצריו"???
    באהבה...

בולי בלבולי
8 תגובות
עמוד 1
  • כי מוצרי חלב מעכבים את הספיגה של הברזל, אין מה לעשות. מה שכן אפשר לעשות, כדי שהברזל ייספג טוב יותר, הוא לשתות את הכדור עם מיץ תפוזים. ויטמין C עוזר מאוד לספיגה של הברזל.

בהצלחה
  • גם אני סובלת מזה....

סליחה על המגעילות על הבוקר אבל לי זה עושה "פקק" בבטן שיוצא כמעט שאני בשירותים רק פעם ביומיים...

אבל אין מה לעשות , הכל בשביל אפון הקטן :)

תנסי לקחת אותו אחרי ארוחת צהריים או משהו כזה... שתהיי שבעה...
  • קחי את הכדןר בלילה כשאת הולכת לישון,זה מה שאני עשיתי. ולא אמרו לי כלום לגבי מוצרי חלב

[[url=http://www.familylobby.com]
  • גם לי לא אמרו כלום לגבי מוצרי חלב.
    אז אני הייתי אוכלת מסביב לכדור מוצרי חלב ובסוף בכל אופן היה לי סבבה של ברזל.

ואם את בהריון ובא לך מוצרי חלב אז תאכלי מוצרי חלב- את בהריון!
  • זה לא אסור אבל לא מומלץ כי ספיגת הברזל תהיה נמוכה
    מציעה לך לקחת כדור הברזל עם תפוזים סחוט או כל משקה שיש בו וטמין C ממהר ספיגת הברזל ואחרי שעה את יכולה לאכול מה שבא לך
    תנסי לקחת את הכדור בלילה לפני השינה
  • במידה וכדורי הברזל שאת נוטלת גורמים לך לעצירות, באפשרותך לקחת תוסף ברזל עדין בנוזל - פלורדיקס של גרמזה.
    פלורדיקס מכיל ברזל גלוקונט דו-ערכי עדין ביותר בנוזל: 7.5 מ"ג בכל 10 מ"ל. שלא כמו במוצרים אחרים המצויים בשוק, בפורמולה זו אין צורך במינון גבוה של ברזל בכדי להגיע לרמת ספיגה גבוהה – רכיבי הפורמולה כולם פועלים יחד להגברת הספיגה. פלורדיקס מעלה את רמות הברזל בגוף וגם את רמות הפריטין (מאגרי הברזל בגוף) בתוך חודש ימים במצבים בהם רמות הפריטין נמוכות. בנוסף, הוא טבעי לחלוטין ולכן נספג בצורה אופטימלית ללא גרימת תופעות לוואי במערכת העיכול.
  • לי אמרו שעדיף לא לאכול שעה לפני ושעה אחרי נטילת הכדור

תנסי כמו שאמרו לך לשתות את זה עם מיץ תפוזים

תרגישי טוב והמשך הריון קל

• אמממ אני לא מתלוננת אבל בד"כ גם ארוחת הצהריים שלי חלבית... וגם בערב אני אוכלת חלב וזה בדיוק מה שמעצבן אותי אני צמחונית.. אוכלת חלב לרוב וזה מרגיז!!! אבל אין מה לעשות כמו שכבר אמרו פה הכללל בשביל פליצי הקטןן :) שאני מתה עליו כבר מעכשיו...
    באהבה...

בולי בלבולי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה