-
אני לא עושה את הסקירה המוקדמת, אני מחכה למורחבת.
ואם אצליח להכנס מחר לרופא שלי בלי תור, אז אולי הוא יגיד לי כבר סופית אם
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
-
חשבתי שאת כבר יודעת שזאת בת
-
אני גם חשבתי שאמרת שזו בת
עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
-
מה זה משנה העיקר שיהיה עגול וידיים מלאות
-
למה את לא עושה ????????????
אם את עושה רק אחת מורחבת- אז זכאית לעשות עוד אחת על חשבון הקופה שלך....
והיא אמורה לעלות לא יותתר מ- 30 ש"J !!!!!!!!!!!!
-
אני אמרתי שהרופא אמר באחוזים
------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
-
בן
בת
העיקר שיהיה לך הריון תקין וארוך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
בן
בת
העיקר ברית
עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
-
צ' חחחחחחחח
-
יש בזה משהו, אני חייבת לציין שההריון של טל היה לי נורא קשה בגלל הבדיקות האלה. הכל נורא הלחיץ אותי
עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה