היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום שמתי לב שהמטרנה שקניתי לפני שבוע היא בטעות מטרנה מהדרין במקום המטרנה הרגיל מה המשמעות?זה לא חלבי?זה פרווה? או שזה חלבי אבל חלב ישראל? (לא שיש לי מושג מה זה בדיוק ) זה נורא אם הוא יאכל את זה? אין לי את הקבלה ואני גם לא זוכרת איפה קניתי חחח
שאלה אחרונה...ינאי אוטוטו בן שנה..כבר מזמן לא רוצה טחון.הוא אוכל הכל ככה רגיל בחתיכות וזה נהדר...אבל הבאסה שבגלל זה הוא כבר בקושי אוכל פירות..פעם היה אוכל קערה דשנה ועכשיו הוא כבר מסרב לזה רוצה רק פרי חתוך..ואז אוכל ממנו ממש מעט, כמה ביסים בבית תינוקות... הוא מסרב לאכול טחון אחכ בבית ..זה נורא שבגיל הזה הם לא אוכלים ממש מנת פרי שלמה ולא כל יום? תודה ויום נפלא
9 תגובות
עמוד 1
נראה לי שזה חלב ישראל שום דבר באוכל הוא לא "נורא", יש להם תקופות עם כל דבר תציעי לו פרי חתוך בבית במקום טחון (אפילו שילוב של כמה פירות - מעין סלט פירות) אולי זה יהווה אטרקציה
לגבי המטרנה - תתקשרי אליהם (יש מספר על הקופסא) ותשאלי אותם אולי הם יציעו לך להחליף את המטרנה
אפשר לחתוך פירות רכים יותר לחתיכות ביס-אגס,בננה,תותים (לנסות בהדרגה),קלמנטינה,תפוז....
כיף שהוא אוכל כמו גדול
ווואווו ינאי כמעט בן שנה
כמו שכתבו לך, חתיכות קטנות...
והכי חשוב זה לזרום איתו... יש תקופות שהם אוכלים דברים מסוימים ויש תקופות שהם אוכלים דברים אחרים...
תודה על התשובות לגבי הפירות החתוכים..לא תמיד יש פירות רכים...אפשר לקלוף ולאדות בסיר אידוי כדי לרכך ואז לתת נכון? (שאלות של אמא מתחילה.בושה)
בהחלט ! אני הייתי מבשלת את האגס והתפוח עם מעט קינמון וסוכר זה יוצא ממש טעים
בעייני אין שום הבדל בין מהדרין לרגיל חוץ מהמחיר עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
אין הבדל במטרנה רק במחיר שמן הסתם יותר יקר ולגבי הפרות שיאכל כמה שבא לו ל מתים אם לא אוכלים את הפירות נכון זה וויטמינים וכו אבל לא לכל אחד בא ואי אפשר להילחם