LILACHIT ואמלה בדרך (עינב, שכבר הגיעה ליעד!!:)) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • וכל שאר הבנות שילדו בסורוקה, ואני לא יודעת שהן באר שבעיות

8 תגובות
עמוד 1
  • אז ככה הייתה חוויה מאוד טובה ,כמו שאת יודעת פתחו בסרווקה חדרי לידה חדשים ופרטיים (לידה קודמת ילדתי מאחורי וילון) עכשיו יש לך בחדר מקלחת צמודה ושירותיים ,חוץ מזה שהרדים כל הזמן היה עסוק ובגגל זה לא קיבלתי אפידורל הצוות היה מדדדדדדדדדדדדדהים ואני מחכה כבר לעוד חוויה כזו בעזרת השם עוד כמה שניםאת מתכוונת ללדת בסרווקה?

• לילך, תודה על התגובה!!

• מצטערת אין לי מושג, ילדתי בקיסרי יזום אז לא נהנתי מחדרי הלידה החדשים.
    בכל מקרה בהצלחה ומקווה שתהני מהחוויה.

• החוויה הייתה על הפנים :/
    אבל החדרי לידה מעלפים בכל אופן

• טלי, את גם ילדת בסורוקה? סורי, טוב לדעת

• יש טלוויזיה בחדר ,החדר גדול ומרווח יש ספה נוחה לבעל מתכוונת האמת לא שמתי לב אם יש כדור פזיו ואביזרים אחרים את לא מבינה איזה שידרוג זה מהחדרי לידה הקודמים שכל שניה מישהו מציץ לך מאחורי הוילון ,איזה הזוי אני מתלהבת ממשהו שישי אותו בבתי חולים אחרים כבר מלפני ,20,30 שנה הזוי לגמרי.......

• מסכימה איתך לחלוטין... ממש מוזר, שעד היום זה היה בגדר הנורמה...

• וואו כבר לא זוכרת חחחח
    סתאם הלידה הייתה קשה והצוות קצת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה