תולעים - שאלות למומחיות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הודיעו לנו שיש בגן תולעים, והבנתי שזה מידבק ביותר
    הילדה התלוננה פעם-פעמיים על גירודים, אתמול גם כל האיזור היה אדום אבל לא הצלחתי לראות משהו
9 תגובות
עמוד 1
  • בהחלט מדובר על תולעים
  • גם אצלי היה חשד.שיעל תידבק .כי לאלירן היה אז קיבלו תרופה...
    כל יום להחליף מצעים...

ואני אגיד לך מה עשיתי....

סורי על התיאור...אבל ככה תראי אם יש....

השכבתי את אלירן עליעם הבטן שלו על הרגליים שלי....
    פתחתי לו קצת את הטוסיק....וממש ראיתי תולעת אחת...היא לבנה וקטנה קטנה... ממש כמו אלה שיש בחסה
  • השיטה לראות את החלורות : להדביק בעזרת וזלין חתיכת ניילון קטנה (כמו של סופר) או בחושך כשהם ישנים להציץ בעזרת פנס ...
    אפשר גם להציץ בצואה
  • אפשר גם להשכיב את הילדה על הגב ולכופף לה את הברכיים לכיוון הבטן, ואז להציץ בפי הטבעת, לרוב הן יוצאות קצת מהלחץ, הן נראות כמו שערות לבנות כאלו מגעילות...
  • מקווה שיעבור במהירות

• עברנו כבר תולעים, במקרה ליאל ביקשה לעשות פיפי כשהיינו בפארק ואז יצא לה טיפה קקי, ובתוך זה ראיתי משהו לבן, ישר הבנתי שזה תולעים, הלכנו לרופאה והיא נתנה לנו סירופ לליאל וגם כדורים לי ולבעל (זה בא בעיסקת חבילה, כולנו קיבלנו טיפול, חוץ מיונתן שהיה עוד עם חיתול).

תגידי לרופאה מה שאמרו בגן וישר יתנו לכם טיפול.

רותי
  • היא לא מתלוננת בלילה, אפילו לא התעוררה פעם אחת בלילה.
    היא התלוננה פעם-פעמיים במשך היום, וגם הגננת אמרה לי שהיא אמרה שמגרד לה.
    מצד שני היא מנגבת ממש גרוע, ובימים האחרונים היתה לה יציאה קצת רכה, ואני חושדת שהאדום בטוסיק נגרם מזה.
    לא ראיתי אתמול בערב והיום בבוקר שום דבר, היא נתנה לי להסתכל טוב.
    קבעתי היום תור לרופאה, אבל אני חוששת שעל סמך "הסיפור" היא תקבל תרופה, ולא על סמך אבחנה אמיתית.
    ולא מתאים לי לתת טיפול שעלול להזיק, על משהו שלא בטוח קיים
  • אני חושבת שאם בלילות היא רגועה אז זה לא תולעים !

סביר להניח שהגירוד הוא מזה שהיא לא מנגבת טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה