-
מאמי זה באמת קשה נפשית לאמא
אבל עם יש מוהל טוב ובעל ניסיון - יהיה בסדר התינוק לא יבכה ולא יסבול יותר מידי
חשוב לטפל לו בפצע טוב אחרי הברית ואת תראי שאחרי כמה ימים את לא תזכרי ולא התינוקי שחתכו לו
שולחת לך מלאאא
-
-
גם אצלי היה זוהר לפני הברית והאמת שלא היה לי כוח לארח ,אבל בסופו של דבר היה נורא נחמד לגבי הברית לא הייתי מוכנה להחליף לעומר טיטול ולא לקלח אותו ,את זה עשה בעלי כל כך כאב לי עליו ...מסכנים מה שהם צריכים לעבור בגיל שבוע
-
אוי, ממי. זה עובר מהר. אם הם שמחים ומהוללים זה אומר שהם לא זוכרים שלהם גם חתכו!
-
סליחה על הבורות אבל מה זה זוהר???
ולעניינינו, קודם כל שהברית תעבור חלק, לדעתי זה מעשה ברברי אבל עדיין זה הרבה יותר בריא!
-
עשיינו זוהר גם סתם משעמםםםם.. בעלי התעקש
אל תשימי לב וחוץ מזה זה רק גברים ככה אני עשיתי מיניין וזהו...
וככה גם לא ישאלו שאלות מיותרות..
ןהברית ואווו
אני הייתי אשכרה בהיסטריה בכיתי בלי סוף
הילד היה גיבור בקושי בכה !!!!
אני היתי בטראומה
אל תדאגי את תעברי את זה כמו גדולה מאמי !!
מלא
-
אם את לא רוצה את כל ההמולה סביב הברית, למה אתם לא עושים אצל כירורג?
בכל מקרה, תשתדלי להינות ושימי פס על כולם, את יפיפייה אמיתית!!!
-
יעלי, אל תתיחסי לכל החולירות האלה ששואלים אותך על הבטן...
אני כל החיים הייתי צריכה להתמודד עם תת משקל, ושאלות מלבבות כמו- תגידי את אנורקסית? אמא שלך לא מכינה לך לאכול?
תאמיני לי זה לא פחות מביך.... הייתי מתביישת ללכת עם מכנס קצר בגלל טוב הלב של האנשים... וה' יודע שעשיתי הכל כדי להשמין...
ניסיתי את כל הדיאטות השמנה שיש, את כל האבקות המשמינות האלה... כלום כלום כלום לא עזר !!! המשקל שלי היה נע בין 42-44 ק"ג (לבחורה בת 33).
הקיצר רק עכשו ירדו ממני אחרי שעליתי איזה 12 ק"ג בהריון....
שורה תחתונה- תלמדי לסנן, תמיד יסתכלו ותמיד יבחנו ותמיד יעירו, ונכון זה הכי לא נעים שיש.... אין לך על מה להרגיש חוסר ביטחון !!!
תשימי מחטב ותלבשי משהו שמטשטש ותזכרי שאת שבוע אחרי לידה.........
לגבי הברית- שיעבור בשלום ובקלות.....
וכמובן, מזל טוב ענק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
-
היי
תודה לכן
-
יעלי - האירוע כאירוע הוא מה זה לא משמעותי על חייהם. רק הברית - החתיכה עצמה. לעשות אבואלי וטררם מזה זאת הבעיה שלי למשל. אין לי בעיה אצל רופא וסיימנו אבל בעלי רצה את כל הטררם כולל זוהר (אני אשכנזיה אבל בעלי מזרחי) ולכן אמרתי לו יפה וברור שאם הוא רוצה את כל הטררם שייארגן לבד. אני לא עוזרת או מארגנת. והפלא ופלא את האירוע הזה הוא הצליח להרים לבד. כשהם רוצים ממש הם גם ממש יכולים
-
אקצר ואומר שתודה לאל שהביא לי בנות כי אני באמת לא יודעת איך אתמודד עם ברית.
ולגבי המטומטמים עם ההערות המטומטמות, מבינה אותך ממי, לצערי לאנשים אין טאקט, ואנחנו צריכות להבליג, עמוק בפנים אני מאוד נפגעת מהדברים האלה
לחמי התאפקתי לא להגיב "לי לפחות יש תירוץ מה התירוץ שלך?"
-
יהיה בסדר...