שושה 10 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי..
    הבנתי שאת מטופלת באסותא..
    ברמת החיל או בראשון לציון ?
    איך היחס שם ? אצל מי את מטופלת ?
    הרופא שפגשת אותו בפעם הראשונה מתלווה אלייך כל הדרך....?
10 תגובות
עמוד 1
  • עדי את כזאת חמודה!! תרגישי חופשי לשאול כל שאלה אני פה בשבילך!
    אני עשיתי סבב ראשון במדיקל והחלטתי לעבור לאסותא ברמת החיל.
    עד כה נראה בסדר, השאיבה תהיה בשבוע הבא ואז אוכל לספר יותר. את הבדיקות דם וזקיקים אני עושה ליד הבית ומפקססת לאחיות באסותא.
    אני מטופלת אצל פרופ' שוקי דור, עברתי אליו לסבב השני ואני משלמת לו פרטי- 1,200 לשאיבה והחזרה.
    שמעתי עליו דברים נפלאים והוא נחשב אחד הטובים בתחום. עד כה אני מרוצה ומרגישה בידיים טובות.
    אין ספק שהטיפולים הם הוצאה בלתי מבוטלת ולכן יש מצב שבסבב השלישי אשקול ציבורי ולא פרטי. מקווה שחס וחלילה לא אצטרך!!!
    אם את הולכת לאסותא אז יש שם 3 רופאים מעולים ואם את לא לוקחת פרטי אז כל אחד מהם יכול לעשות לך את השאיבה/החזרה. זאת גם אופציה טובה!
  • תודה רבה על התגובה והיחס.....את מקסימה !!!
    פרופ' דור 1200 ש"ח עולה לך אחרי ההחזר מקופת חולים ?
    אני הולכת באסותא אבל אחרי ההחזר של הקופת חולים יעלה לי 600 ש"ח.
    אני בלחץ אבל באותה נשימה גם אומרת לעצמי שככה אני מגדילה לעצמי את הסיכוי להרות...
  • באמת שאין לך ממה להילחץ! התהליך ממש לא מסובך ויש לך עסק עם פחדנית :)
    כשהגעתי לשאיבה ברור שנלחצתי כשנכנסתי לחדר ניתוח, אבל הרדימו אותי מהר ולא הרגשתי כלום מן הסתם. גם אחרי לא היו לי כאבים, רק הקאתי את חומר ההרדמה.
    אני חושבת שאותי סתם סחבו בהורמונים והזרעות וחבל כי הסיכוי היה קלוש!
    תרגישי טוב עם זה שאת הולכת לטיפול המנצח וחודש הבא תהיי בהיריון!
    זה היריון ראשון? אם לא אז הגוף כבר סחב היריון כך שזה מצב הרבה יותר אופטימי.
    אני משלמת גם לדור וגם את ה-600 שקל באסותא. ה-600 זה על טיפול באסותא ולא בבי"ח ציבורי ואת פרופ' דור לקחתי פרטי ולכן התשלום הנוסף.
  • אז את משלמת לו גם 600 שקל לאסותא וגם 1200 שקל בגלל שזה פרטי..?
    זה יהיה הריון שני.. עברתי הריון טבעי ומאז הלידה אנחנו מנסים ללא הצלחה..
    למה הסיכויים אצלכם קלושים מה הבעיה אצלכם ?
  • שיהיה לך המון בהצלחה, תבואי נינוחה ורגועה, זה לא נורא כפי שזה נשמע...
    את תעברי את זה כמו גדולה!!!
    אני לפני חודשיים עברתי הפריה ראשונה שלא צלחה, הייתי בחודש הפסקה ועכשיו אני מחכה למחזור בכדי להתחיל את הטיפול לפני החזרת המוקפאים , נותרו לי 8 מוקפאים מהשאיבה הראשונה..

בהצלחה ממי, כל מה שאת צריכה תרגישי חופשי לשאול
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • תודה שיר26
    בהצלחה גם לך יקירה
  • ממי אם עברת היריון אז אני חושבת שסיכוייך טובים מאוד!
    אני הייתי ממליצה לכם: אם לא בדקתם בשנה האחרונה את הזרע אז עשו שוב בדיקה.
    לעיתים לא מבינים מה הבעיה כי בעבר הכל היה בסדר ואז מגלים דברים חדשים.
    אצלנו: אני פוליציסטית (אין מחזור סדיר, אם בכלל) ולבעלי בעיה במורפולוגיה של הזרע. מסתבר שהוא לקח כדורים שגרמו לכך ולפני חודש הוא הפסיק אותם בתקווה שהזרע יחדש את עצמו ויחזור להיות מושלם :) הפריית ICSI אמורה לעזור כרגע.
    בכל מקרה- את ה-600 ש"ח חייבים לשלם אם מטופלים באסותא. את התשלום לפרופ' דור משלמים רק אם בוחרים בו כרופא הפרטי שלך שאיתך לאורך כל הטיפול.
  • כאשר עשינו את ההזרעות הרופא אמר שהזרע אירי ההשבחה מעולה...
    מאחלת לכם הרבה הצלחה !!!!
    תודה רבה !!!
  • בכיף בכיף!!! המון הצלחה!!!
    עצה לי אליך- תבדקי אם בהשבחה בודקים מורפולוגיה (איכות תאים), למיטב ידיעתי בודקים הכל חוץ מזה, וזה מאוד קריטי!!
  • אני באמת אשאל תודה רבה יקירתי...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה