היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לדעתי זה מאוד נחמד שהכל בא ביחד, חוצמזה שעוד דבר שאני פחות אוהבת שזה לא סגור (היה לנו משהו דומה). אז הכל מתפזר כזה. לנו יש בית בובות של פליימוביל, ואומנם הוא היה מאוד יקר אבל הוא נסגר- כמו מזוודה כזו שמכילה הכל. זו אחלה מתנה לקבל אם צריך...
אני רוצה ליום הולדת של יעל
לא שווה זה מקרטון עדיף מעץ אני רכשתי ב120 בית בובות כולל אביזרים ועדיין הכל חי
נראה לי שווה! אבל תחשבי כמה זה יוצא יחד עם דמי משלוח
נראה מגניב אבל תחשבי כמו שנגה אמרה שאם זה לא נסגר לא נראה לי שווה ותחשבי על זה שאם אין לך מדף לזה וזה על הרצפה כל שטיפה תצטרכי להרים שגם ככה יש מיליון דברים להרים
אין לי בעייה לאסוף את זה...אבל כנראה שנחשוב על משהו אחר
לי הוא דווקא נראה אחלה, אפשר לשחק בו בפנים, הוא רחב וקל גישה ועם ע"י את שמה קופסא עם כל האביזרים גם קל מאוד לסדרו. לא!!!!! לרכוש את האלה ב-120 ש"ח בפיראט האדום ושות', הם צרים צרים צרים וכל המשחק נעשה בעצם מחוץ לבית.
לינבר.....בגלל זה רשמתי שיש לי את האביזרים
אני יודעת שהמוצרים שלכם איכותיים ויקרים כך שזה באמת מחיר טוב.
לנו היה כזה ולאמר לך בנימוס... חרא של דבר
ענת???? באמת????? שמעתי כ"כ הרבה דברים טובים על המוצרים שלהם!!!! איך ביאסת אותי! לפעמים עדיף להשאר עם הראש קבור בחול
אם באמת רוצים מוצר טוב..צריך לקנות בית בובות מעץ, שכולל גם חלונות וגם דלתות (אם יש מרפסת בכלל טוב) אביזרים לפנים לא ממש חובה, אפשר להוסיף כל פעם משהו אחר... לנו בזמנו ששיראל היתה קטנה היה בית בובות כזה..בגוה של מטר זה היה להיט
זה ממש זול לדעתי ההורים שלי ראו באימג'ינריום בית בובות מעץ עם ריהוט ב 1200 ש"ח