היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מתכוונת להגיש-החל מינואר... לא רשום באתר כמה זמן?? יש לך סימולטור הכוונה שלך לקבל תשובה או כסף?
תשובה האם אני זכאית למענק
במידה שתגיש את התביעה עד 31 במרץ 2012, תקבל את המענק בארבעה תשלומים שווים במועדים אלה: 15 ביולי 2012, 15 באוקטובר 2012, 15 בינואר 2013, 15 באפריל 2013.
אני מנסה לעשות סימולאטור ומשהו לא מובן לי..... הם מבקשים הכנסה שנתית... אני מחשבת את הברוטו כפול 12 חודשים נכון?
כי הם כן זה ממש דפוק... חחחח עאלק הכנסה מעל הממוצע!!!!!! מדינה של הזויים
דניס, ברור שהרוב לא זכאים
תצצי ב 106 שלך....
את מתכוונת 106 מוקד עירוני? הצצתי ולא מצאתי כלום נטלי
היא מתכוונת בטופס 106 שאתת מקבלת בסוף שנה מהמעסיק שלך שם מפורט השכר השנתי שלך.
אההה
לינבר
הרי על 2011...רק אחרי חודש 12/11תקבלי 106
אני זכאית ל 5000 ש"ח...
סוווווווווווף סוף לקבל משהו
רגע, משהו מוזר. עשיתי סימולטור על 2010. רשמתי שאני לא נשואה , ילד 1 מתחת לשנתיים. 2 ילדים מתחת ל19 עבדתי רק 4 חודשים באותה שנה וגם בהם לא הרווחתי משכורת מי יודע מה.. והוא כותב לי שאני לא זכאית???
את לא גרה באיזור שילוב. כנראה שתנאי של מגורים באיזור השילוב הוא הכרחי לקבלת קצבה
באתר הייתה לי תשובה תוך שבוע. עשו אצלי טעות של 2000 ש"ח!
עכשיו נכנסתי לאתר ובדקתי את מצב התביעה שלי: אני לא זכאית
הוא כותב שאני לא זכאית
גם אני הגשתי השבוע. לא פותח לי את הסימולטור איזה מבאס. אבל אם נניח עכשיו אני גרה באיזור שילוב ובשנת 2010 לא אז לפי מה מחשבים? לפי עכשיו או לפי מה שהיה?
ילד יפה של אמא עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
אני גם הגשתי קיבלתי מהם מכתב שאני זכאית להגיש בקשה בתור חד הורית בסוף קיבלתי תשובה שלילית את לא גרה באיזור שילוב ושהגשתי דניאלה היתה בת שנתיים ותשע חודשים ועדין טענו שאני לא זכאית אפילו שאני חד הורית