-
לדעתי בייביסיטר צריכה להעסיק את הילד,
לשחק איתו,
להיות איתו.
לא להתעסק בעניינים פרטיים.
הרי היא מקבלת על זה כסף.
[
[
[
-
אני רוצה לדעת איך את יודעת איפה היא היתה?
יש לך מצלמות????
-
האח הגדול זה פה
-
כתבת כבר בבוקר שזאת מישהי שלא הייתם מרוצים ממנה נכון?
לפי דעתי בייביסיטר / מטפלת
צריכה להעסיק את הילדים ולשחק איתם ועוד ועוד
בואו לקרוא על הסדרה החדשה של לנור ותעזרו לי אולי....:) לזכות בתחרות
http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5537http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5522
-
כשאני הייתי בייביסיטר בשעות הערות - תמיד שיחקתי והפעלתי ועשינו דברים.
יחד עם זאת - כשהיא באה - איך הצגת לפניה את תפקידה היום?
אמרת לה מה את מצפה ממנה?
-
אבל איך את יודעת כמה זמן היא היתה בשירותים ובחדרים, יש לכם מצלמות?
אני חושבת שבייביסיטר לא צריכה לטייל בחדרים וכמובן לא להיכנס לחדר של ההורים,
מה היא שכחה שם?
-
תודה . זה היה ליחשוב לדעת אם אני זו עם הציפיות הגבוהות ...
-
לא פיקפקתי.. סתם התעניינתי
-
ענבר- אמרתי לה מתי אוריאן צריכה להתעורר ומה לתת לה לאכול , וכן מה ירין אוכל ..
לא חשבתי שאני אמורה להסביר לה דבר שהבוקר היה נראה לי טריויאלי..
-
כנראה שכאן היתה אי ההבנה ביניכן
-
נכון . לא אמרתי שהיא צריכה להתייחס אליו.
אבל יחד עם זה אני ממש לא חושבת שאני "בוס" קשה . שתשב, תכין קפה,תשים MTV, תדבר בטלפון ,אין בעיה,שתהיה באנטרנט ..אבל קצת ככה , מידי פעם שתהיה איתו קצת..
נראה לי ממש בסיסי,גם למי שלא אמא.
-
פנינוש, בת כמה הבחורה?
אם היא נערה צעירה, אז זה לא ברורה לה, אין להן עדיין חושים של אמא
-
תמיד צריך להגדיר מראש.
הי ירדנה (דפקתי לה שם
עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
-
אף פעם לא השתמשתי בבייביסיטר אבל
אני מצפה שתתן את מלוא תשומת הלב לתינוק! תשחק איתו, תטייל איתו אם יש יום יפה
ממש כאילו בן משפחה שלה..שלא ירגיש בידיים זרות...וביחס קר
ומה זה לא משנה איך את יודעת?
-
כשאני עשיתי בייבי סיטר לפני מליון שנים ישבתי עם הילדים ששמרתי עליהם ושיחקתי איתם, אבל היום כשאני רוצה בייבי סיטר, אני לא מחפשת מישהי שתשחק איתם - אני מחפשת מישהי שתשמור עליהם.
ברור שיש יתרון לבייביסיטר שמשחקת איתם כי אז הם יותר שמחים שהיא באה.
נו, חתמת כבר?
יעל, אמא של 2 אפרוחים
-
לא יודעת מה תפקידה של בייביסיטר (לא משתמשת בהווה ובעבר השתמשתי לעתים רחוקות בלבד בשירותיה), אבל היה מרגיז אותי לדעת שהיא נכנסה לחדר שלי.
צ' - ירדנה?...
-
אז ככה - גיבשתי לעצמי דיעה מחדש:
היא לא גננת ולא חוג, ושתרגיש בנח בבית .שתקרא ותלמד אם צריכה אבל אפשר גם בסלון - לידו. לא מתאים שום קיצון - אל תהי שקועה רק בעצמך והעיקר שאת מחזירה ילד חי ושלם .תתני לו קצת יחס.
מצד שני אני בהחלט לא מצפה 3 שעות משחקייה איתה.
מה שהיה היום היה ממש מוגזם לדעתי ולדעתי זו באמת הפעם האחרונה שלה פה.
יעל - לשאלתך חתמתי .אבל עדיין אין להם אישור סופי מהלקוח ,ורק כשיהיה האישורהפורמלי והסופי - נדבר על מתי מתחילה לעבוד. הטעו אותי לגמרי!
-
שאני הייתי עושה בייבי סיטר בצערותי,רוב ההורים היו משאירים לי את הילדים ישנים במיטות ורק הייתי צריכה להשגיח.הייתי בסלון רואה טלויזה,בשום פנים ואופן לא חשבתי לעצמי ללכת ולהציץ בחדרים,זה לא הבית שלי!! ואין לי מה לחפש שם.
אם הם היוו מתעוררים ,הייתי מחכה שישמיעו ציוץ בכי,ואז היית הולכת לחדר מדברת מנסה להרדים בחזרה,ולא הדריכו אותי לכלום זה היה הרגש שלי.והייתי חוזרת ישר לסלון.והייתי רק בת 15 .
זה עבודה וזה גם לא בחינם,את משלמת על זה.תגדירי מה את רוצה,כי שאותה בחורה תבין שאין לה גם מה לחפש בחדרים.וכן לעביר זמן עם הילדים .
-
מסכימה עם כל מילה של צ'. היית חייבת לומר לה בדיוק מה את מצפה ממנה. לא כולן אימהות ולא כולן עם ראש גדול והבנה לילדים.
אני עשיתי עשרות פעמים בייביסיטר - ואז, כמו היום = הייתי נטו עם הילדים. אהבתי את זה, שיחקתי איתם, השתוללנו.....וההורים תמיד אמרו לי מה הם מצפים, וגם הילדים. ירין הוא כבר ילד גדול - אם היה לה קצת גישה - לשאול אותו - מה הוא רוצה לעשות.....זה כבר היה עושה את ההבדל......חבל
פייס: ortal_hori
-
עשיתי המוווון בייביסיטר בחיי
והיו משפחות שהגדירו לי שהילד לא יראה יותר מחצי שעה טלוויזיה
והיו כאלו שלא
אבל עם כווולם שיחקתי
-
כשהייתי עושה בייביסיטר לפני שהיו לי ילדים הייתה איזה אמא חופרת שטימטמה אותי : היום לו"ז כזה, ומחר תעשי איתם ככה ..שנאתי אותה!!!!