שיתופים ושאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות!!

מה נשמע?

כבר כמה ימים שלא הייתי פה כי אמילי כבר ישנה הרבה פחות במהלך היום, ומעסיקה אותי.
    אז רציתי לספר כמה דברים:

קודם כל היום ירדה לי סופית אבן גדולה מהלב. אמילי נולדה עם צהבת ילודים, רשרוש בלב ופישוק גדול בירכיים.

הרשרוש נעלם בשחרור מהבי"ח, הצהבת עברה כשבועיים אחרי הלידה (מזל שבעלי אח ועשו לה את בדיקות הצהבת אחת לכמה ימים עם מכשיר כזה שמצמידים למצח ולא דקרו אותה 3 פעמים), והיום היינו בUS פרקי ירכיים וגם שם הכל בסדר
11 תגובות
עמוד 1
  • יפתי... התגעגעתי!!!!

אני אמרתי כמה פעמים שגיליתי שהדס בוכה לפעמים כי פשוט קר לה ושזאת יכולה להיות הסיבה לבכי... כנראה שפיספסת את זה.... לא נורא... טוב שעלית על זה ואתן נהנות במסאג'

בקשר להנקה, כנראה שהיא בקפיצת גדילה כמו שאמרת...
    כן אני בעד להציע גם צד שני... להזיק זה לא יכול... אם היא תיקח מצויין.. שתאכל, מקסימום תסרב, וזה אומר שהיא שבעה.
    אני תמיד מציעה... כי לפעמים לא יוצא הרבה כמו שחשבתי ואז צד שני היא לוקחת בשמחה..
    לגבי השינה , נראה לי מאוחר מידי תנסי להקדים לאט לאט ל 8-9 , זאת השעה אצלי ואני גם לאט לאט מנסה להוריד ל 7-8 את יודעת בשביל המעון והעבודה..

אהההה ושמחה שהכל הסתדר וירדה לך אבן מהלב...

.

• מיכלי- תודה!

הסיבה שאני לא מציעה צד שני זה כי אומרים הרי שהחלב השומני מגיע אחרי 6-7 דקות, וזאת הסיבה שאני נותנת אותו צד.
    כי אם אני אתן צד שני, היא בעצם תשתה רק "מים", לא?

לגבי השעה- כשאת אומרת להקדים זה רק בשביל המעון והעבודה?
    כי אצלי אף אחד משניהם לא עומד לקרות לפחות בחצי השנה הקרובה...
  • אחלה עידכונים

• איזה כיף שהכל בסדר
    לגבי שעת השינה אצלי אולכים לישון מאוחר אני נותנת בקבוק ב 12 וגם אחרי תלוי מתי אני הולכת לישון ואז הם קמות יותר מאוחר בבוקר וזה יותר נח לי.

• קודם כל - התגעגעתי יא רעה

• הייייי התגעגעתי....

[

• אני שמחה שהכל תקין
  • אה בקשר לטרמפולינה אצלנו יש את :
    http://maagalim4u.co.il/projects/maagalim_product72-2.jpg

אני מאוד מרוצה
  • עדכונים מצויינים בובה

• כן ג'ן ג'ן אני מכירה את התאוריה הזו על החלב השומני והמימי...אני אומרת שתציעי לה את הצד השני אחרי שאת חושבת שהיא כבר סיימה לגמרי את הצד הראשון.... כי כמו שfofa אמרה זה מה שאני חושבת שאולי כבר לא יוצא הרבה ומהצד השני- היא תשתה את המים ואולי גם תגיע לשומני של הצד הזה...
    אני לא אומרת שבוודאות היא תיקח אבל צריך להציע... שיהיה לה אופציה...

לגבי השינה- את צריכה להוריד לה כי את בעצמך אומרת שהיא לא מחזיקה מעמד...
    אז לא בצורה דרסטית... חצי שעה לפני שימי במיטה - אל תנסי להרדים בכוח כמובן... יכול להיות שפשוט היא תבין את האוירה ואת זה שאת מאפשרת לה לישון "מוקדם" והיא תראה סימנים לישון עוד קודם... ככה קרה אצלי בכל אופן...
    הדס שנה ב 10-11 וביום הראשון ששמתי אותה כבר ב 8 במיטה, היא נרדמה ב 9 ..... מאז ככה זה כל ערב... ב 8 היא במיטה..... מדברת , בוהה, כשאני רואה שהנא כבר ממסטולה - מוצץ ולישון... ומ 9 ערב חופשי!!!!!

כשאהיה קרובה לשבוע החזרה לעבודה אני אנסה להקדים לאט לאט גם ל 7 את השינה כי אז היא גם תצטרך לקום ב 7.... אבל לאט לאט... בנתיים טוב לי השעות האלה...8

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה