אז היינו בבילוי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • במיון ילדים
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
22 תגובות
עמוד 1
  • אח, אין עליכם בבילויים

• אני היתי משאירה עוד יום בבית

בואו לקרוא על הסדרה החדשה של לנור ותעזרו לי אולי....:) לזכות בתחרות
    http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5537

http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5522

• אז הוא התעורר בשש וחצי - לא מאפיין את הילד שלי שבד"כ צריך לנער מהמיטה. הפתיע אותי כי יותר אפילו כי הוא גם ישן חצי לילה מבחינתו... בכל אופן רבע שעה אח"כ הוא שלשל. ככל הנראה שנבלה היום ביחד שנינו בבית. כבר קבעתי תור לרופא - לא שיש לו הרבה מה להגיד אם זה וירוס אבל בכל מקרה אני צריכה אישור מחלה וכבר נעדכן אותו על אתמול בלילה.
    רוטה וירוס זה מלווה בחום? אנחנו לא מחוסנים אבל אין לו חום כרגע והוא שמח וטוב לב
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • רוטה לא תמיד מאופיין בחום, אבל אחרי פעם אחת של שלשול או הקאה ברוטה את לא שואלת עצמך אם לשלוח לגן זה ברור למדי שלא שולחים.
    יש וירוס של שלשולים והקאות עכשיו.
  • אחרי אתמול בלילה וירוס זה נראה לי כ"כ כיף
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • מלחיץ
    פייס: ortal_hori
  • אורטלי - בד"כ פגיעות ראש מתבררות כעבור כמה שעות, לא אחרי יותר מיממה.
    וילד שגם מקיא וגם משלשל = וירוס. "פשוט" וירוס....

צ' תשתדלו להנות מהיום

• ענבר - אבל ההקשר הזה של הנפילה וההקאות - לא עושה לי טוב בראש....

זו אני. אמרתי מה אני מרגישה ומה אני הייתי עושה.....
  • אורטלי בתור אחת שהבן שלה עבר זעזוע מוח, בדרכ הקאות מנפילה באות ישר אחרי הנפילה עצמה ולא יממה אחרי ואם הילד משלשל אז זה כבר סימן לוירוס
    מה שכן במיון בודקים רפלקסים ועוד דברים לפני שממהרים לעשות בדיקות אחרות שהם פחות נעימות לילד

• בגלל שהנפילה היתה יותר מיממה לפני שהקיא וכל הבדיקות היו תקינות - גם בדיקה גופנית וגם נוירולוגית והם שאלו מפורשות אם הילד היה כווץ' או משהו ובפירוש הוא התנהג כרגיל (גם עכשיו הוא כמעט רגיל לגמרי) בגלל כל זה הם שיחררו אותנו ואמרו שסיכוי טוב שהיום למשל הוא יעלה חום ושמדובר בוירוס. אז הוא לא העלה חום אלא שלשל. אם חושבים על זה גם אתמול בערב הוא גם שלשל אבל חשבתי סתם כי אכל כל מיני שטויות.
    ובאמת בדיוק בגלל שלא ידעתי איך אני הולכת לישון בלילה אחרי אפיסודות ההקאה בדיוק בגלל זה הלכנו למיון. הם גם אמרו לי שהנפילה היתה מזמן וגם הוא לא נפל על הצד (עצמות טמפורליות הן רכות יותר) אלא נפל על האף והאיזור הזה חזק יותר ולכן פחות מפחיד להרניאציה.
    בקיצור הלכתי לשם כדי לשמוע בדיוק את זה וב"ה שזה וירוס אני כ"כ שמחה שזה וירוס ומצידי להיות עכשיו גם שבוע בבית.
    אגב ההקאות כנראה כן יכולות להגיע גם יממה אחרי אבל אז יגיעו סימנים קליניים אחרים לפני כן- הילד יהיה ישנוני או עצבני או כד'.

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • החלמה מהירה למתוק!!

• החלמה מהירה

• [
  • עמיתי - זה בדיוק המקצוע שלה, לצ' הכי טבעי להשתמש במונחים האלה

• אני יודעת!!
    סתם זה קרע אותי כי בעלי כל היום מדבר את המושגים האלה ואני אומרת לו שיפסיק!
    כי לא כל העולם אמור להבין אותו וזה נשמע מאיים..
    [
  • לי דווקא אין שום קשר כמעט לתחום הזה - והבנתי הכל.....
  • פיתוש
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • אויששששששש איזה באסה !
    ואיזה כיף שזה רק וירוס ולא מעבר !
    רפואה שלמה
  • לפעמים אנחנו באמת שמחות שזה רק וירוס

• מסכן
  • לא רק שלא הלך היום לגן. גם מחר לא ילך..........
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה