עדכון על הלילות הלבנים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ההורים שלי חזרו מהנופש ואני חזרתי אליהם!!
    תודה לחמותי המדהימה על האירוח והעזרה, עכשיו עם אמא השלמתי 3 שעות שינה, כן יירבו!
    תשמעו משהו-
    עומר עדיין סובל בלילות מ מ ש עם כאבי הגזים מסכן שלי, שמתי אותו על הבטן והוא פשוט נרדם כבר שעה! נכון שזה זמן נפלא לעוף לישון גם? אז זהו שלא!
    אני מפחדת להירדם כשהוא על הבטן שחס וחלילה.. אז אני פשוט יושבת לידו ושומרת עליו.
    אני מתה על הפרצוף הזההההההההההההה! הילדים האלה חירפנו אותי, אני זקוקה לפסיכיאטר דחוף! לא מפסיקה לנשנש אותם. חחחחח אמא מטרידה! 

6 תגובות
עמוד 1
  • זה כ"כ ככה אני גם לא יכולה לישון כשהן ערות חולה עליהן בובות מטריפות ומיום ליום הן מטריפות יותר אני מתה עליהן חיים שלי.
    אני מסתובבת בבית ושואגת כל היום כמה שאני מתה עליהן

• כפרהההההההה
    למה יש על אמא בעולם?!

את עוד תתרגלי עם נוהל תאומים
    יהיה טוב מאמי עם הלילות הלבנים
    ושינה על הבטן זה פלאים!!
    כמובן שצריך להשגיח

• עינבבבבבבבבבבבבבבבבב
    תחזרי כבר הביתההההההההההההה

לא הוגןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

• מאמי
  • אין על ילדים אין....
    גם בזמנים הכי קשים....
    אוו יופי... תנצלי את הזמן עם אמא שלך....איזה מזל שיש לך עזרה כזו...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה