היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני משתגעת מבעלי! החלטנו שיונתן לא יאכל ממתקים באמצע שבוע כי בסופ"ש יש תמיד מלא אירועים ואז קשה להגביל אותו בממתקים.
ויונתן המצחיקון הזה הוא כזה מלשן, הוא אפילו לא מבין.
אתמול בערב יונתן אומר לי: "אמא, את יודעת שהיום בבוקר אבא נתן לי בדרך לגן שקית הפתעות" אז שאלתי אותו מה היה בשקית - "עוגת שוקולד ועוגייה"
אוף!!!!!!
שאלתי את בעלי אז התשובה שלו היתה שיונתן רצה מלא ממתקים אחרים וזה היה הרע במיעוטו, אבל זה מעצבן! למה אני יכולה לא לתת לו ממתקים והוא לא?
יעל, אמא של 2 אפרוחים
19 תגובות
עמוד 1
למה לא לתת ממתקים באמצע שבוע? אז בבוקר הוא לוקח עוגיות..מה רע בזה?
עוגיה ועוגה זה באמת הרע במיעוטו
את האמת לא מגבילה את בני בממתקים , מה עוד שהוא לא הכי מכור . עצלי תמיד של קיט קט במקרר ויש לו גישה חופשית לעניין . בגיל כזה סוכרים די תורמים לפעילות של המוח . עד כמה ואני לא אוהבת מתוק לפני מבחנים שוקולד טוב וזה תמיד עבד מצויין . שיניים זה דבר תורשתי קודם כל . http://www.holdthatpic.com/
אני לא דואגת בגלל השיניים - פשוט יונתן יכול לחיות כל היום רק על עוגות ועוגיות (האמת שהוא ירש את זה ממני) ואני רוצה שהוא יאכל בריא. יעל, אמא של 2 אפרוחים
גם אני כמוך אבל אין ברירה הם ניפגשים מזה ואז יוצא שרק את ה"רעה" כי רק ממך הוא לא מקבל... כל מה שבמידה - עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
אני לא רואה רע בעגיה אולי הוא היה רעב או משהו כזה ורצה משהו מתוק בדרך לגן הבעסה זה שבעלך שבר את המילה שלך ועל זה את צריכה לדבר איתו. אנחנו לא מגבילים בממתים נכון שאני מעדיפה לא אבל לפעמים שקד פותחת משהו ואוכלת ב דיוק חמישה ולפעמים בא חבר אז ברור שמוציאים חטיפים ולרוב היא בעמצה לא לוקחת כלום כי לא יוצא. תאמת לפעמים דקה לפני שאוכלים פתאום בא לי דובונים וכו ואני מתעצבנת שתכף אוכלים אבל זו סתם מריבה ללא תועלת כי יהיו צרחות עד השמיים ואוכל כבר לא יהיה אז אני מוותרת ומתנה את זה מראש בלא יותר מכמה בודדים ויש הסכמה משני הצדדים
באמת מפתיע שרק עכשיו גילית שיש לך 3 ילדים
עוד לפני שמוריה נולדה ידעתי שיש לי ילד
דבר ראשון- בעלך פעל בצורה לא ממש מקובלת בעיניי מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
אוי לא!!!
בבקשה תגידי לי שזה לא נכון מה שרשמת...
בעלי כבר היום מעצבן אותי בכל דבר שקשור לקטנציק שטרם יצא...(הסרגל לא מעודכן...)
שמות,קניות,עזרה - כל מה שתרצי...
אל תגידי לי שזה גם נמשך אחר כך?!?!?!
איך עוצרים את זה חשבתי שהטמטום עובר בשלב הלידה...
קורין - העצבים שלך עכשיו זה מההורמונים, זה יעבור (העצבים).
לגבי בעלי - נזפתי בו, אז אני מקווה שזה לא יחזור על עצמו. לפחות יש לי את המלשינון הקטן שלי
יעל, אמא של 2 אפרוחים
חחחחחחחחחחח
אני מאוד מקווה...
רק עכשיו הסתבר לך? "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."