-
לא יצא לי ככה
מדהים שבגן הם פתאום ילדים אחרים
אבל גם אצלנו הבקרים קשים
-
נשמע רעיון טוב, אני מאמינה שבהמשך היא תתארגן בבית ביותר קלות.
מה הייתה התגובה של הגננת?
-
חייכה אל גאיה ושאלה אותה אם היה לה בוקר קשה
ואמרה לה שהיא ממתינה לה באולם עד שתסיים להתארגן
לי בכל אופן נגמרו החיוכים לבוקר הזה אףףףףףףףף
-
לא יצא לי , כי שחר די מתארגון בבוקר למרות שיש קושי קטן
אבל פעם פעמים כאלה אני בטוחה שהיא כבר תתארגן לה בבוקר
-
שונאת את הבקרים האלה!!!! שונאת!!!!!
אצלנו כידוע הן היו ישנות עם בגדים, מעין בקשה לישון עם פיג'מה. התנאי היה שהיא מכינה לעצמה ערב קודם את הבגדים לגן ושהיא מתלבשת לבד ומהר. לרוב היא עומדת בזה (ואז הויכוחים על דברים אחרים
-
אנחנו גרים מול הגן, אז אם הגדולה צורחת בבוקר (יש לה בעיה תחושתית אז קשה לה בבוקר יותר מלכולם) הגננת צועקת לה שהיא מחכה לה אז היא מתארגנת בחצי שניה
-
אני מראש מלבישה אותם בבגדים נורמלים, כי בעלי הרבה פעמים לוקח אותם ככה לגן
פייס: ortal_hori
-
קודם קבלי-
[
-
וואללא גם לי יותם עושה ת'מוות בבקרים
ת'מוות!! אני כל בוקר מאחרת לעבודה!!!!
אבל!!!
עליתי על טריק, השבוע, בוקר אחד ביקשתי מהגננת שתזרוק לו איזה מילה.. הוא חזר הביתה וסיפר לי בהתרגשות שציפור לחשה לגננת שהיום אחרתי לעבודה כי הוא לא התארגן בבוקר בזמן וכו'.
היום בבוקר שהוא התחיל עם ההתמרחות שלו אמרתי לו שאם הוא יתלבש לבד אז ציפור (שמציצה מהחלון) תספר לגננת שהוא התלבש לבד.. הוא כ"כ התרגש, התלבש תוך 2 דקות לבד, נעל נעליים, הלך לצחצח שיניים.. פשוט היה גאה בעצמו!
אז התקשרתי לגננת וביקשתי ממנה שתגיד לו משהו - אז היא אמרה שהיא תשבח אותו במפגש מול כל הילדים
-
הדסקה- שיטה מעולה! לקחתי.
לי יצא פעם לקחת אותה בפיגמה, אבל כשהיתה הרבה יותר קטנה. גיל שנתיים בערך.
מאז מספיק רק האיום והיא מתעשתת.
אבל אם יום אחד זה לא יעבוד, אין לי בעיה לעשות את זה שוב. בעיני זה מאוד חינוכי ומלמד אותם לשאת בהשלכות של ההתנהגות שלהם.
אחיינית שלי בגיל די מאוחר עשתה בלאגנים בבוקר וגיסתי לקחה אותה לגן בפיגמה והיא התעקשה ונשארה ככה כל היום בגן. (יש לה כבוד של מרוקאית קטנה
-
עם פיג'מה לא אבל כן יום אחד (שנה שעברה)
הגעתי לגן עם המברשת והמשחה והודעתי חגיגית שהוא לא מוכן לצחצח שיניים ואם הוא לא מצחצח אני לא מוכנה שיתנו לו פרוסה עם שוקולד או כל דבר מתוק אחר
-
לא יצא לי להוציא את ירין בלי בגדים נורמלים...
אבל בהחלט אני מבינה את הקושי
-
עוד לא יצא לנו לשלוח את לינוי עם פיג'מה, אבל המיינו ככה.... קרובים.....
-
-
מאמי שלי כל הכבוד לך
-
לקחת לגן עם פיג'מה לא יצא לי, אבל אני בהחלט מבינה מה את עוברת
-
מאמי אני מורידה בפנייך את הכובע!!! באמת כל הכבוד על המהלך!!!
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
-
לא פשוט....
תנסי למרות שזה קשה להראות אדישה וכאילו לא חשוב לך ולא לחוץ לך לעשות את כל המטלות בבוקר...ברוגע ובצחוק אפילו תגידי לה בואי נצחצח שיניים אם היא תסרב תגידי לה שיהיו לה שיניים מלוכלכות ...תמציאי לה סיפורים משכנעים למה כדאי לה לעשות מה שאת מבקשת...אפילו תציעי לה פרס בדרך לגן אם היא תשתף פעולה..
בהצלחה
-
אוף איזה פתיחה מבאסת ליום
עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
-
יוואווו הדסקה זה פשוט ענק!!!!
פייס: ortal_hori
-
תודה על כל הטיפים
היום גם התחלנו טבלת התנהגות והיא מדביקה חייכן אם צחצחה, הסתרקה והתלבשה. היום כן היה חייכן והיא גם קיבלה הפתעה בזכותו. אבל זה לא מנע ממנה להיכנס הביתה כששבה מהגן ולצעוק עלי אמא את מגעילה אני לא רוצה לראות אותך
יו פה גו'רה...ואני סתומה לוקחת ללב...אוחחחח
-
כל הכבוד לך! עשית את המעשה הנכון!
אני מחזקת את המעשה... וגם סופר נני (:
ליאת
[