קקי של חתולים :-(( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• צריכה עיצה חכמה...

אתמול הגעתי לגן של הבת שלי בויצ"ו ( אחד הגנים הנחשבים בשכונה... כן בטח.. ) והיה ריח של קקי בגן, אני ועוד כמה הורים שאלנו מה זה הריח הזה והמטפלות אמרו שהם הוציאו את הילדים לחצר וכשהם ניכנסו לכיתה הבחינו שלילדים יש קקי של חתולים בנעליים

שאלתי את המטפלת של הבת שלי אם גם היא הוציאה את הקבוצה שלה, היא אמרה שלא...
    ומסתבר שהגעתי לבית, הבחנתי בחול בנעליים ובשיער..
    זה ממש מרגיז שמשקרים בפרצוף
    האם להוכיח אותה? או להעביר הלאה?..

הם אומרות שהם ידווחו היום למנהלת הגן שיגרפו את הקקי מהחול, אבל מישום מה אני לא ממש מאמינה לזה..

ביקשתי מהמטפלת שלא תוציא אותה לחצר היום, היא עשתה פרצוף של ניראה כבר..
    יש לי פחד מתולעים!! הרבה יותר מכינים!!
    בנוסף שבוע שעבר היתה מגיפה בכיתה של שילשולים

מה לעשות??
    לדווח למשרד הבריאות שיבואו לעשות ביקורת?
4 תגובות
עמוד 1
  • לדווח וכמה שיותר מהר
    זה לא רק מביא תולעים זה מביא מלא מחלות אחרות

מה שכן לדבר עם הוועד של הגן מה עושים בעניין

אצלנו בגן כל יום מכסים את הארגז החול כדי שלא יבואו כל מיני יצורים כאלה ואחרים בלילה לעשות שם צרכים

• לדווח ומהר!
    \
    חייבים לכסות את החול, זה חוק!

יש תקנות שמחייבות את ניקיון של ארגז החול (העתקתי מחוזרי מנכ"ל של משרד החינוך):
    ארגז חול

א. הבעלות תדאג שארגז החול ימולא כדי שני שלישים מבית קיבולו. סוג המילוי יהיה חול נקי. יש לנקות את החול פעמיים בשנה לפחות. רצוי להתקין סככת צל מעל לארגז החול.

ב. בתחילתו של כל יום לימודים יש לגרף את החול שבארגז על ידי מבוגר ולאחסן את המגרפה במקום בטוח, ויש לסלק מארגז החול את הלכלוך ואת החפצים הזרים. יש להקפיד במיוחד על סילוק חפצים חדים. בסיום יום הפעילות יש לכסות את ארגז החול בכיסוי מאוורר. אם אין משתמשים בארגז החול במהלך היום, יש להקפיד לכסותו.

ג. שולי ארגז החול יהיו בגובה של 20 ס"מ מפני הקרקע לכל היותר, בעלי פינות מעוגלות, ורצוי מחומר גמיש ורך, כגון גומי.

ד. ארגזי חול הם מוקד משיכה לחיות משוטטות כמו חתולים ולזוחלים העושים את צורכיהם בחול, ולכן הם עלולים להיות מקור למפגעים בריאותיים ולמחלות. אם מזהים בארגז החול פרעושים וצרכים של בעלי חיים, יש לזמן תברואן/וטרינר מהרשות המקומית לניקוי החול ולטיפול בו. במידת הצורך על הרשות/הבעלות להחליף את החול לחול נקי וחדש.

• איזה מזעזע
    פייס: ortal_hori
  • לדווח!!!!!!
    אם לילדים יש קקי על הנעליים, אם יש ממש ריח של קקי ז"א שזה לא משהו חד פעמי.
    אז לדווח למשרד הבריאות וגם כמובן להנהלת הגן. אם מספיק הורים יתלוננו יראו שיש כאן בעיה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה