חורף בחו"ל עם הילדים. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מי יכולה לעזור לי עם זה?
    אנחנו מאוד רוצים לנסוע לסופ"ש נגיד חמישי- ראשון.
    ליעד קרוב ומעניין..
    אני יודעת שבחורף יש מוגבלויות אבל אני חושבת שדווקא באווירה של לפני החגים האזרחיים יש משהו מאוד מיוחד

23 תגובות
עמוד 1
  • לונדון או פאריז יפיפיות, אני תמיד בעד לונדון.
    המלצה שלי:
    סעו ארבעתכם, שהם יחזרו ואת תחזרי יומיים אחרי הקריסמס עמוסת בגדים לשנתיים הקרובות

• ענבר!!!!!!!!!!!!!!!
    רE שנינו?????
    אין מצב!!!!!!
    לא עוזבים את הילדים ל-ע-ו-ל-ם!!!!
    אנחנו גוף אחד, כולנו!
    הם איתנו תמיד.
    גמני חשבתי על לונדון, הייתי רק פעם אחת בחו"ל, בטורקיה.. אני חולמת לנסוע ללונדון..

• את יודעת, גם גוף אחד יכול לפעמים להפרד

• זה באמת נחמד מה שאת כותבת..
    אולי זה גם מפתה..
    אבל אני לא סומכת על אף אחד מלבד על עצמי.
    רק אני יכולה לטפל בהם, לא נותנת לאף אחד אחר לעשות זאת כמעט
    בשעות שאחרי הגן.
    אני חושבת שהם עוד קטנים וצריכים אותי.
    עם זאת, הם מאוד עצמאיים, אני אומנם נותנת להם להרגיש תחושת ביטחון שאני לעולם לא אעזוב אותם אבל גם מלמדת אותם להיות אחראיים על עצמם גם כשאני לידם.
    קשה לי עכשיו לעזוב אותם..

• כמובן - מה שמרגיש לך נכון.
    אבל שתדעי - אם אמא שלך הצליחה לגדל אותך - היא תצליח גם להיות איתם 4-5 ימים

• לגבי אמא שלי- נכון, את צודקת

• אדוונת!!!
    אני עושה עלייך חרם..
    [
  • פיתושששששששששששששש

• ה' , את האמת לא היתי עם ילדים בחו"ל בחורף , באביב וסתיו בני היה 9 פעמים כולם בכייף . הכל תלוי בילד ויחס שלו לקור . באוקטובר הינו בשוויץ והיה מזג אוויר מצויין חוץ מיום וחצי אחרונים שפתעום היה רתוב וקר אפילו ירד שלג . בני ממש לא אהב את העניין - טען שקר לו ולתשובה נשים כובע על האוזניים עונה שגם באף קר לו ואל האף לא שמים כובע .
    מבחנת מקומות יפים חורף פראג יפה יפיה אבל קר ורוב המקומות לבקר הם בחוץ .
    ברלין יפה יפיה גם .
    לונדון ופריז זאת קלסיקה , למרות שללונדון לא היתי מתקרב עכשיו בגלל המצב הכללי (שביתות ) ו"אהבה " פורחת בנהם ובין אירן ..
    יש חעדים חמים יותר כמו ברצלונה ושם ניתן לבקר עם ילדים גם במקומות פתוחים כמו גן חיות וגם סגורים כמו סנטאגו ברנבאו וכו .
    אם היה יותר ימים אז מקום האידיאלי זה אי טנריף בכלל , במיוחד עם ילדים - גם נעים כמו בערץ וגם יש הרבה דברים לעשות שם .
    לגבי איטליה גם נחמד אבל בחיים לא היתי שם בחורף אלא רק באביב .
    לגבי ילדים......... בני ב99 אחוז מהמקרים אתנו וכבר מנג'ס מתי נוסעיים ולהן ... אפילו נפלת : זה מקום יפה או סתם קאקה ?" ודרש לראות תמונות במחשב .
    בחורף לא היתי פוסלת את אילת - הינו שם בסוף שבוע אחרון והיה מאוד נחמד חוץ מ"עיר המלכים "...

http://www.holdthatpic.com/
  • אנחנו נוסעים בחנוכה למוסקבה..רוצים לבוא?

ללונדון בחורף- לא היתי הולכת עם ילדים קטנים... אין להם מה לעשות במזג אויר אפורי הזה שלהם וגם טיסה של 5.5 שעות לדעתי לא לעיניין שאתם נוסעים לסוף שבוע בלבד.

דווקא היתי ממליצה לך על פראג. לקחתי בדיוק בתקופה של קריסמס את שיראל שהיתה בת 5 ובן קרוב ל4 מאוד נהננו עיר לא גדולה, לכל מקום במרכז אפשר ללכת ברגל הינו 5 ימים אז יום אחד נסענו לדרזדן שבגרמניה לביקור במוזאון- הם הסתובבו איתי שם 3 שעות ! בדרך לגרמניה עשו לנו הפסקה של שעתים בהרים מלאים בשלג חויה בפני עצמה לילדים (זה כמובן לא סוג שלג המעפן שיש לנו בחרמון ) - יופי של יום טיול.
    במרכז העיר תמיד יש תערוכות למינהם (הכי הזויות גם כן , כמו תערוכת עכבישים ) אז אחרי שמסתובבים ברגל- נחמד להיכנס להתחמם..
    זה גם יעד יחסית לא יקר אוכל טעים
    אני לא אשכח..ביום שבאנו לא היה שלג...שהלכנו לישון בלילה, הינו בקומה גבוה בבית מלון (קומה 14- משהו כזה) ז"א מהחלון של החדר ראו את כל העיר אדומה - כל גגות הביניינים אדומים ) ובבוקר שקמנו...ראינו הכל לבן ! תאמיני לי..ילדים שלי עד עכשיו זוכרים את זה
    מומלץ
  • אלינו'ש

• אני לא מבינה בחו"ל אז סליחה שאני מתעלמת מהשאלה שלך..
    [
  • לגבי ההתפרצויות- ניסיתם פעם רכיבה טיפולית על סוסים?
    אלעאי רוכב על סוסים וזה מאוד עוזר לו...
    אני לא זוכרת מתי בפעם האחרונה שמעתי אותו בהתפרצות זעם (טפו! טפו! טפו) אין לך מושג מה זה עושה לו!
    מקבלים את זה דרך קופת חולים כללית וזה בעלות של 40 ש"ח לטיפול.
    אני ממליצה בחום.

• שמעתי על זה ואמרנו לעצמנו שנברר..
    אבל אמרו לי שזה רק אחרי שיש אבחון ודרך התפתחות הילד ניתן.. לא?
    באיזה קפ"ח אתם?
    "וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
    [
  • אנחנו חברים בקופ"ח כללית.
    ואל תגידו שתבררו וזהו..אין לך מושג כמה זה עוזר!!!
    אני מבטיחה לך!
    זה לא רק הרכיבה עצמה אלא גם הטיפול בסוס, האכלה, ניקיון, הברשה וכו'.. זה עושה לילד משהו שאני לא יכולה להסביר.
    אלעאי כבר ממש דוהר, בסוסים גדולים, אתמול הוא בדיוק היה בשיעור.
    זה דבר מדהים!

• אני חייבת להראות את השרשור הזה לבעלי

• אתן לא היחידות...גם אני כזו
    פייס: ortal_hori
  • הומנם הכל תלוי בילד אבל אין לנו שם בעיה עם בני בנסיעות לחו"ל ובחור היה למטב זכרוני 9 פעמים - נסיעות של שבוע -10 ימים . הומנם מסלול הטיול מתעדכן גם במקומות שמעניינים אותו אבל מסתדרים . שהיה קטן עוד היתי לוקחת איתי דייסות ומבררת באותה מדינה מוצרי חלב זהים לאלו שהוא אכל. היום זה גם כבר לא בעיה - אוכלים עם כולם - שניצל/נגטס / המבורגר יש בכל מקום .
    אדווה - לטיולים קצרים עדיף לקנות חבילה שכוללת מלון + טיסה ואתר הכי טוב זה טרווליסט . תבדקי - מה מתאים לך , לגבי אכות בית מלון תגידי את השם ואני אברר לך בנוסף (הרי עצלך זה עניין בעייתי , לא

• מרינה- כנראה שפיספסתי את התגובה שלך, רק עכשיו ראיתי אותה.
    גם אורן היום העלה את האופציה של פראג, אני עכשיו אחפש בלינק שאלינה צירפה לי.
    אלינה, תודה מאמי, אני כבר נכנסת ללינק, ותשמרי כבר את מס' הנייד שלי אצלך בפון

• לא שמרתי את המס' כספר טלפוני שלי מופצץ ..
    אבל אני מנויה ללמטייל ובדיוק בסופ"ש היתה כתבה על פראג ובודפשט - מאוד טובה ....
    http://www.lametayel.co.il/לאן+לנסוע_+פראג+או+בודפשט+-+מדריך+להשוואת+יעדים

• דווקא לבודפשט לא היתי נוסעים עכשיו עם 2 ילדים קטנים יחסית...זאת עיר גדולה מדי, מרחקים דיי רציניים...למרות שהיא עיר מהממנת
  • הדיל הכי זול שמצאתי הוא לרומא- איטליה, 541$ לאדם כולל מלון 4 כוכבים וטיסות כמובן.
    וזה לארבעה ימים מלאים! כלומר ביום הראשון יוצאים בשמונה בבוקר וביום האחרון הטיסה יוצאת בשמונה בערב.
    נשמע אחל'ה דיל, עכשיו רק נשאר להחליט...
    מה אתן אומרות על איטליה? עד כמה קר שם עכשיו?

• בעקרון זה מין אמצע כזה לא באמת חורף ולא הכי חמים .
    טמפרטורה בסביבות 6-10 מעלות וסיכוי לא קטן לגשם .
    לגבי רומה היתי 3 פעמים וכל 3 פעמים די חפיף - יומיים - 3 גג .
    צריך לתחנן טוב טוב מה עושים שם גם למקרה של מזג אוויר גשום וחוץ ממוזאון הוויתקן ובית הכנסת הגדול א זה לא סופ"ש רוב הבילויים זה בחוץ . עוד דבר מעניין סגור זה מין אטרקציה כמו מעלית הזמן בי-ם - כאן זה על היסטוריה של רומה עם רומלו ורומלה וזהבה ....
    זה יעד שאם נוסעיים עם ילדים חייבים לעשות טוב טוב שיעורי בית . לי אין בשלוף שום דבר מיוחד בעניין...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה