היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מטורפת על חתולים, ותמיד, תמיד היו לי חתולים בבית. כשעזבתי את הבית של ההורים, השארתי שם את החתול המהמם שלי, אבל רק כי בעל הבית שלנו לא הסכים שנכניס בע"ח. חיכיתי שהבנים יגדלו קצת, ועכשיו שאני מביאה אותם לאמא שלי, הם לא מתייחסים לחתול, אבל החתול שלי מקנא בטירוף, ופשוט לא מוכן להסתכל עליהם או לצאת לסלון כשהם שם. עכשיו, אני מתה לקחת גור הביתה, השאלה איך זה עובד כשיש תינוקות בבית? בהתחלה חשבתי שנחכה עד שיתחילו ללכת לפחות, שכל השערות של החתול לא יכנסו להם לפה, אבל קשה לי לחכות? המלצות ממנוסות יתקבלו בברכה!
20 תגובות
עמוד 1
את מושפעת מהחידה של נטלי
חחחחחחחחח החידה הזאת לא נתנה לי לישון בלילה וגם אני סטרילית לגבי חיות והשערות שלהם אני מתה להכניס איזה פקינז לבן של הביוקר אבל אני לא מסוגלת אוף
בנתיים יש לנו דיירת חדשה בבית פאריס המהממת ארנבת ננסית אבל היא בכלוב שקטה
יש לי שאלה לא לצחוק מהחמצן
השארנו אותה אתמול בדימונה ואנחנו חוזרים במוצ"ש היא יכולה למות מבדידות?
אני הייתי מחכה עד שהם יתחילו ללכת
נטלי, קודם כל הארנבת מהממת! השארתם לה מספיק אוכל? היה לי פעם שרקן, ואחרי יום לבד הוא היה ממש קופץ מאושר כשהיינו מגיעים. סופ"ש נראה לי המון זמן.
חתכנו לה כרוב סגול ויש לה גם את האוכל עם הויטמנים שלה בקערה כזאת ומים אם היא תמות אני אשב עליה אני מתההה אסור לי להכניס חיות לבית רק בגלל הפחד שאני אקשר אליה אוף וניקשרתי אליה
אני גם חושבת שתחכי עד שהם יתחילו ללכת... חיכית עד עכשיו לא? -תחכי עוד קצת... עדיף...
נו הייתה פה לא מזמן שאלה על כלב חחחחח
אני בעד חיות עם ילדים. לא מבינה למה כולם אומרים שמכניסים שיערות לפה. לא קרה לנו בכלל. (וגם אם, אז? זה לא שהם אוגרים לעצמם כדורי פרווה בגרון) וכשהם יתחילו ללכת אז אני לא רואה פה סיכון פחות ללקיחת שיער לפה. כי שיער יהיה בכל מקום. אבל איך תקחו גור הבייתה עם בעל הבית לא מסכים?
ו...........החתימה שלך מהממת
לי יש 2 חתולות בבית... לא הייתה שאלה בכלל האם להשאיר אותן או לא. יש הרבה יתרונות בגידול תינוקות\ילדים עם חיות בית.
כמובן שהייתי לוקחת חתול שידוע שיש לו אופי טוב ורגוע.
אם את רוצה המלצה לבית גידול אם חתולים מהממים, מחונכים (אבל קצת יקרים) תגידי לי
מיצי, תודה רבה. עברנו דירה, עכשיו יש לנו בעלת בית מקסימה שרק בעד!
ויקי אין לי ניסיון עם חתולים....
פשוט ניכנסתי כדי להגיד לך שהנסיכים שלך מטריפיםםםםן!!! יש לי חולשה לתאומים
טוב אם את רוצה פרסי אז כאילו אין על מה לדבר לגבי שיער חחחחח בטוח גם לך יכנסו לפה ולבעלך ולכל אורחייך ולשכנה מלמטה .
ויקי, את החתולות שלי את יכולה לראות בפייס שלי (יש תמונות).
הן בריטיות. יש להן פרווה קצרה, אז גם עם הנשירה, היא לא כזאת נוראית. והן גם מאוד טובות עם ילדים (עוד לא ניסיתי אבל זה מה שאומרים), וגם מאוד מחוכנות עוד מהבית גידול.
את לא מבינה כמה זמן לקח לי לבחור את ה-2 שיש לי וכמה שיגעתי את זאת שמגדלת אותם
פעם מאוד אהבתי חתולים (בכלל אני בן אדם של בעלי חיים ומעבירה את זה לבנות שלי) עד שיום אחד נהייתי אלרגית אליהן, אבל בצורה נוראית, רק מישהו שיש לו חתול מחבק אותי העיניים שורפות ודומעות. בקיצור עם השנים התחלתי לסלוד מחתולים
אני חושבת שאצטרף לבנות.. לדעתי עדיף שתחכי מעט עד שיתחילו ללכת...
האמת שאני לא סובלת את החיה הזו מעדיפה כלבים
לא יודעת לייעץ אבל נכנסתי להגיד שהחתימה החדשה מהממת!!!