ענתי מה קורה איתך ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
8 תגובות
עמוד 1
  • איזו נשמה את
    אני בסדר גמור, כמו שאת רואה אני לא בשיא הפעילות פה בזמן האחרון, אבל מקפידה לשמור על קשר עין עם הפורום
    אני מחכה.... צריכה לקבל בתחילת שבוע הבא. החודש עשיתי מעקב זקיקים, ואפילו התנזרנו איזה שבוע לפני הביוץ אם לא הלך הפעם, בחודש הבא בעלי ילך לעשות בדיקת זרע, יוזמה שלו, ואני מאוד מעריכה את זה.
    בינתיים יש לי טיפה הפרשות וורדרדות ביומיים האחרונים, וכאבי מחזור מאוד חלשים שבאים והולכים. ו.... (הלן, אל תהרגי אותי!!) אתמול מתוך דחף בלתי נשלט עשיתי בדיקת ביוץ ויצא פס חלששששש ממש, אבל יצא. ברור לי שיש לזה מליון סיבות אפשריות, אבל זה בדיוק מעמיד אותי בתחושת "50-50" -או שאני בהריון ואני אשמח מאוד בשבוע הבא, או שאני לא בהריון ואני אתבאס מאוד בשבוע הבא.
    מה איתך, יקירתי? מקפידה על ההמלצות של הדיאטנית?
  • אוי ענתי ענתי שובבה שכמותך, קראת פה יותר מידי שטויות על בדיקות ביוץ שיכולות להעיד על הריון, אבל אני לא הורגת אותך חחחחחח אבל רק הפעם אוותר לך
  • ענת

מתרגשת בשבילך ומחזיקה אצבעות

הלוואי הלוואי

דרך אגב גם אני לא עמדתי בציפיה ועשיתי בדיקה ביתית ביום שני (הייתי אמורה לקבל ביום שלישי) הבדיקה יצאה שלילית, אז אני מחכה למחזור שמשום מה מסרב להגיע

• ענתוש,
    את לא מבינה איך אני רוצה שתבשרי לנו פה את החדשות ה-טובות!!!!
    אני מבינה שהדחף הוא זה ששלט בך הפעם, וזה לא נורא, אבל אסור לצפות מבדיקות כאלה לכלום...
    תחכי עוד קצת ואולי הפורום הזה יתפוצץ משרשורים משמחים במיוחד!!!
    יעלוש, חשבת על זה שעשית את הבדיקה מוקדם מידי???
  • בננות, אני פשוט אוהבת אתכן!
    הלן, גבינייה ביום זה בסדר גמור, אני מסכימה והליכות זה מצוין, הלוואי והיה לי כוח רצון לעשות את זה ביומיום. אבל מההכרות שלנו פה את בחורה רצינית, אני בטוחה שתתמידי.
    מהביוץ עבר 11 או 12 יום... האמת אשתדל לא להתבאס. אם החודש זה לא קרה - אני משנה פזה לשלך (או מנסה לפחות), יורדת מכל המעקבים ועניינים ומה שיהיה יהיה. [חחח, אני לא נשמעת לעצמי אמינה במיוחד]
    גליה, יעלי, אני מקווה שכולנו יחד נפוצץ את הפורום בחדשות טובות, אמןןןןןןןןןןןןןןןןןן עוד קצת, בנות יקרות, יהיה בסדר
    יעל, מצטרפת לשאלה של גליה... אולי מהרת עם הבדיקה? בכל מקרה
    בהצלחה, ,
    ענת
  • טוב אם את מסכימה אז אני אתמיד חחחחחחח
  • אני מודה שמיהרתי.... לא יודעת למה.
    אבל!!! קניתי ערכה שמגלה 6 ימים לפני האיחור אז.....
    ועוד משהו, בהריונות הקודמים גם לא היתה לי סבלנות לחכות ליום האיחור ועשיתי בדיקות בייתיות. ממש מימנתי את סופרפארם

בשני ההריונות, בדיקה בייתית זיהתה את ההריון ממש בשניות (אפילו לא הייתי צריכה לחכות 3 דקות)

אז אני די סומכת על הבדיקות האלו, ופשוט מחכה למחזור..... רק שיגיע כבר

ומחזיקה המון המון המון אצבעות לחדשות טובות משתיכן

• אולי הפעם משהו יוצא דופן???? חכי!!!
    ותודה מאמי, גם אני מקווה שהפעם יהיו חדשות טובות!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה