אוווף לא מקבלת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, דיברתי איתכן על תחושתי לגבי זה שאני בהריון ויצא לי בטא פחות מחמש ולכן אני לא בהריון עשיתי גם בדיקת הריון שוב הבוקר ויצא כמובן שלילי אז למעשה אני לא מקבלת מחזור הייתי צריכה לקבל ברביעי שעבר ואני כבר לא בלחץ אז למה המחזור לא מגיע מה יכולות להיות הסיבות? אני מדוכאת נורא מזה כי אני תקועה באמצע ולא יכולה לעשות כלום יכולתי כבר לעשות את זה בינתיים, אתן חושבות שכדאי לעבוד בינתיים או שזה לא יעזור?
6 תגובות
עמוד 1
  • תעבדי בטח תעבדי!!!

קרו מלא מקרים וגם לבנות פה שהבדיקות יצאו במשך חודש שליליות ורק אחר כך ראו היריון...
  • חשבת אולי שאת יותר מידי לחוצה וזה גם משפיע עלייך???

אני מבקשת ממך בכל לשון של בקשה - תירגעי!!!!!!!!!!!

כלום לא יעזור אם תהיי כ"כ לחוצה!!!!!!!!!!!!!!!

קחי נשימה עמוקה, הכל בסדר...

לכי תעשי הרבה סקס
  • אל תהיי לחוצה!!!!!\
    יכול להיות שהמחזור מאחר, וגם הביוץ ממש מאחר, אז בטח לעבוד!!!! ולהנות מהעבודה ולא להיות לחוצה...
    בהצלחה
  • כמו שהבנות אמרו הלחץ רק מעכב אותך...
    אני אישית לא מאמינה בבדיקות הריון ב2 הילדים שלי יצא לי שלילי והייתי בהריון..
    וההריון הזה הבדיקה יצאה חיובית

חני
  • זה החודש הראשון בלי גלולות?
    כי לוקח לגוף זמן...
    שהפסקתי, המחזור הראשון היה של 40 יום!!!
    אם ממשיך לא להגיע... יש טיפול תרופתי שמזרז את המחזור. תקבעי לך תור.

• תחזרי לשיגרה ובלי לחץ!
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה