שאלה בקשר ליום הולדת לילדי גן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול שמעתי 2 אמהות מהגן מדברות שלאחד הילדים יש יום הולדת
    ואמא שלו הזמינה חלק מהילדים מהגן אליהם הביתה
    אנחנו לא הוזמנו (ושלא תבינו לא נכון תודה לאל על כך

15 תגובות
עמוד 1
  • נראה לך???
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • אני עשיתי יומולדת ליונתן למשפחה והזמנתי רק את החברים הטובים שלו (סה"כ 2 בנים ו2 בנות).

יעל, אמא של 2 אפרוחים

• זה מאוד לא יפה לטעמי

• האמת היא שלדעתי זו סוגיה מאד מורכבת אבל גם אישית.
    לא כל אמא מוכנה ומסוגלת לארח 27 ילדים בממוצע + הורים... והאמת היא שגם לא כל אמא מוכנה לוותר על האירוח הזה.
    לאיזה קבוצה כל אחת שייכת? וגם המון תלוי במצב הרוח והעונה.
    אנחנו בדיוק מתלבטים בסוגיה הזאת אומנם יש לנו עוד זמן לפני יום ההולדת של הגדולה אבל אני בשמירה כך שהמוח שלי עסוק בדברים לא רציונלים כרגע...
  • אה כן ושכחתי שהכי חשוב - שהילד שלנו ירגיש בנוח!
    שזה הכי חשוב.
    לא כל ילד רוצה יומולדת גדולה...גם צריך לקחת בחשבון את היכולת הנפשית והרגשית של כל ילד בפורום כזה.
    וכל אמא מכירה את הילד שלה הכי טוב בעולם.
    שורה תחתונה זה היום שלו או שלה - לא שלנו.

• זה לא נעים יותר לאימהות מאשר לילדי הגן
  • אם עושים יומולדת ומזמינים את כולם זה מחייב הפעלה ולא כולם יכולים להכיל בביתם מספר גדול של ילדים, זו הוצאה כספית לא קטנה ולא כולם יכולים להרשות לעצמם.
    הילד מבקש יומולדת כמו לחברים אז מסתפקים בהזמנה של החברים הקרובים ועושים משהו בבית, אצלנו בגן יש רק 12 ילדים אז נוכל להזמין את כולם ולעשות מסיבת פיג'מות אבל אני בטוחה שאם היו בגן של מעין 35 ילדים הייתי מבקשת ממנה לבחור...
    אצלנו אין בבניין חדר דיירים גדול, ולמרות שהסלון שלנו יכול להכיל הרבה אנשים נראה לי שלהפעיל כמות כזו של ילדים בלי מפעיל חיצוני זה גדול עלי ובאמת שאני לא מוכנה להוציא סכום כזה גדול.
  • זה ממש מעליב
    פייס: ortal_hori
  • אצל שחר בגן שנה שעברה היו כמה בנות שעשו יום הולדת ולא הזמינו את הבנים עשו יום הולדת לבנות
    באיזה מקום אני מבינה כי אם רוצים לעשות לילדה יום הולדת של נסיכות אז קצת לבנים משעמם

• בקיצור אני חושבת שככל הנראה זה תלוי בשיקול כלכלי בעיקר ופחות בהתחשבות ברגשות הילדים.
    אני יודעת מה אני הייתי עושה בכל אופן

• אני הזמנתי את כולם ועשיתי בפארק והזמנתי גם חברים ומשפחה,
    בפועל הגיעו כחמישה ילדים מהגן- היו הרבה יותר חברים מחוץ לגם שבאו,\אבל אני מבחינתי הזמנתי את כולם
    "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים,
    בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים.
    ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת,
    מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."

• מלי אני איתך לחלוטין
    אבל בחורף באמת בעיה לעשות בפארק

• צודקת זה באמת קצת בעייתי ....
    גם אני עשיתי למוריה יום הולדת עם 6 חברות טובות מהגן
    לא ניראה לי שפוי להזמין 32 ילדות אליי הביתה
    ועוד אחיינים שלה וחברות מהשכונה גם ככה היה לי מספיק

• ומלי תודה על הרעיון ליום הולדת של להב
    אני חשבתי בכלל להזמין לבאלגן ביגור (חישבתי וזה ממש לא יוצא יקר)

• תראי, יש מין הסתם ילדים שלא חברים של הילד\ה שלך....מה הטעם להזמין אותם אליך הביתה..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה