שאלה בקשר ליום הולדת לילדי הגן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול שמעתי 2 אמהות מהגן מדברות שלאחד הילדים יש יום הולדת
    ואמא שלו הזמינה חלק מהילדים מהגן אליהם הביתה
    אנחנו לא הוזמנו (ושלא תבינו לא נכון תודה לאל על כך

24 תגובות
עמוד 1
  • אולי הילד יומולדת בחר את מי להזמין לבד, ולא הזמין את אלה שהם לא ממש חברים שלו?
  • הייתי מזמינה את כל הילדים. ממש לא יפה לדעתי
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • גם לי זה נשמע לא נעים בכלל. לדעתי צריך להזמין את כולם ואלה שלא חברים או לא רוצים לא יבואו אבל לא תהיה בעיה בזה שלא הוזמנו מלכתחילה.
  • אנחנו עושים שבוע הבא יומהולדת קטנה- קפה ועוגה- בבית ויש לי שתי חברות אמהות מהגן של ארי שמוזמנות והשאר לא... אז...

• דווקא אני חושבת שלגיטימי להזמין חלק, נורא קשה להחזיק בבית 30 ילדים

• אני בחיים לאא הייתי עושה דבר כזה
    אין לי מקום בבית ל30 ילדים לא עושה בבית לילדים רק למשפחה
    בגן עם כל הילדים זה נכון לעשות בעיני

• האינסטינקט הראשוני זה לבגיד שהו מגעילות שלא הזמינו את כולם, אבל כשחושבים על זה לרגע.. ייתכן שהוזמנו ממש קומץ של חברים טובים הביתה, נכון?.. זה באמת מטרוף לתפעל 30 ילדודים שובבים בבית קטן..

• אני גם חושבת שלא חייבים להזמין את כולם

• בקיצור אני חושבת שככל הנראה זה תלוי בשיקול כלכלי בעיקר ופחות בהתחשבות ברגשות הילדים.
    אני יודעת מה אני הייתי עושה בכל אופן

• בעיניי, וזו דעתי.. אולי באמת אפשרי להזמין חלק מהילדים אבל אני לא הייתי עושה כך.. או שנחגוג עם כולם ולאו דווקא בבית אולי משחקיה או משהו ובגן או רק בגן ובבית הייתי עושה רק משפחה!!

• אני תמיד מזמינה את כולם...
    היו מקרים שאחותי לא הזמינה את כולם אבל בגילאים גדולים יותר כשהבנות שלה רצו מסיבת פיז'מות או מסיבת בנות...

• כולם או אף אחד!

כשהייתי בגן איזה ילד אחד עצבן אותי אז הודעתי לו שאני לא מזמינה אותו למסיבה שלי ביום שישי

• אם הייתי במקומה נניח ולא היה מקום בבית לכולם - הייתי עושה במשחקיה לכל
    הילדים - בלי יוצא מן הכלל ובלי שום קשר ליום הולדת בגן...

• איך אפשר להזמין 30 ילדים לבית ( ועוד כל ילד בא עם אימא שלו ) כשהיום הולדת בקיץ אז אין בעייה - עושים בפארק ואת יכולה להזמין את כל הגן , אבל בחורף זה בעייה
    ומשחקיות זה טונות של כסף , בגיל הזה לא כולם מוכנים להשקיע 4000₪ ליום הולדת , בעיקר שאת לא יודעת בודאות כמה ילדים יגיעו
    בקיצור גם אני בדילמה , לא יודעת מה לעשות ביום הולדת בינואר , אבל בטח לא להסמין 30 ילדים לבית שלי
  • אני חושבת שאו שהייתי מזמינה את כולם (לא בבית אלא בפעלתון או מועדון כלשהו, קיץ אז בטבע) או לא מזמינה בכלל את ילדי הגן אלא עושה בנפרד למשפחה וחברים חיצוניים לגן...

• אני אמנם ללא יכולות כלכליות אדירות
    אבל אחרי ששמעתי את להב חוזרת אתמול הביתה ומספרת "היה ל### יום הולדת בבית והיתה עוגה ו#### הלכה, אבל אני לא" - הבנתי שבגילאים האלה הם כבר ידועים להיפגע וכבר יודעים להבין והכי גרוע הם כבר מדברים ומספרים ביניהם - אז איכשהו אעמוד בזה (שוב לי יש יתרון שאצלנו זה בקיץ)

• אני אפילו נגד לעשות יומהולת בבית לילד בגיל להב או בגיל הבן שלי לעשות בגן וזהו
    ואם בכלל רוצה לעשות אני מזמינה כולם
  • פופה, זה בדיוק מה שרציתי לכתוב.

אני מוצאת שזה מיותר לעשות עוד מסיבה לחברים בגן, מעבר לזאת שמתקיימת בגן.
    עד גיל 4 בערך, אפשר לחגוג בבית או בפארק עם המשפחה/חברים שיש להם ילדים..

• אני חייבת להגיב כאמא כמובן, אבל גם כגננת מוסמכת.
    אין, אין, אין דבר כזה להזמין רק חלק מהקבוצה!!!!!!!!!!!!
  • ועוד דבר קטן....
    תחשבו איך הייתן מרגישות כל אחת מכן שלא הייתן מזמינות את כל ילדי הגן, אם הילד שלכן היה זה לא מוזמן?
  • ליאת ברור שאני איתך לחלוטין
    ואני מאוד נפגעתי בשביל להב מביוחד שכן דיברו על זה יום אחרי בגן
    ואני אמרתי כבר שבחיים לא אעשה דבר כזה ולי יש מזל שאצלי זה בקיץ
    את חושבת שיש מקום לפנות לגננת עם זה?

• סיון באמת הם מדברים בניהם????

אה את זה לא לקחתי בחשבון
    חשבתי שדברים כאלה מגיעים רק בהמשך...

אם ככה אז כן הייתי מזמינה את כולם

• אחוה ממי יש שם ילדים מגיל 3 עד 5 - וחלק מאוד מפותחים (תרתי משמע חחחח)
    וכן הם כמו הסבים הזקנים בספסל בגינה כל היום פקה פקה מרכלים
    בכל אופן להב חזרה יום אחכ הביתה וממש סיפרה לי על אחת הילדות שסיפרה שהיא היתה ביום הולדת של משה אבל על עצמה אמרה שהיא לא היתה
    אז אולי היא עוד אומרת את זה בקטע של סיפור אבל אותי כהורה זה קורע ויש ילדים שבטח גם נפגעים

נו מילא היה ונגמר מקווה שלא יחזור

• הי סיוון,
    ילדים בגילים האלה כבר מדברים ומספרים אחד לשני מה עשו יום לפני כן, איפה היו, לאן הלכו עם ההורים וכו...
    אני שומעת כל יום סיפורים בגן מהילדים וכולם שומעים, כך שזה לא דבר שאפשר להסתיר מילד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה