סקר....! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתן יושבות עם עבודות יצירה עם הילדים בשעות שאחרי הגן?
    אם כן, מה אתן עושות תנו רעיונות...חוברות צביעה הם צובעים בדיוק 10 דקות ועוזבים...כנ"ל מדבקות..

10 תגובות
עמוד 1
  • אנחנו יותר משחקים מאשר עושים יצירות. מידי פעם זה ציור או הדבקות. הרבה פעמים אופים יחד (כשאני צריכה להכין עוגה למשל).

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • כן גם אצלנו זה יותר משחקים ופאזלים...והרבה השתוללויות
  • ץיכנסי לאתר תקבלי מלא רעיונות...

קוראים לו אתר יצירה

http://www.yetzira.com/
  • יש פעילות שעושים איתם בגן, ונועם מאוד אוהב, אימצנו גם לבית.
    ציור על דף, עם קווי מתאר די עבים, ממלאים את הציור בפלסטלינה. זה מתקשה כמו דבק.
    נחמד, מעביר בערך חצי שעה. תלוי במורכבות
  • עדידי

• אני חושבת שאין פעילות יצירה מוצלחת
    אלא שצריך למצוא מה הילד אוהב ולפי זה
    לטפח את הפעילות
    למשל אצלנו - יאיר מאוד אוהב פאזלים
    אני לפעמים אומרת לו - יאללה תביא פאזל ונעשה ביחד! הוא כל כך מתלהב!
    שאר הפעילויות לא כל כך עובדות אצלנו (פלסטלינה, צביעה - הכל מתחרבש תוך 10 דק' ואפילו פחות).
    אה, והוא גם אוהב לגזור. הוא לוקח דף וגוזר אותו לחתיכות קטנות קטנות - שלכי תאספי את זה אחר כך מכל רחבי הבית
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
  • שילגיה הרגת אותי עם המזרן
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה

• אני לא עושה איתם עבודות יצירה בבית, אולי בגלל שיש לי יצירה כל היום בעבודה ובבית אני רוצה קצת חופש

• אנחנו עושות המון יצירה דווקא, לפחות פעם בשבוע
    צבעי גואש, גזירות, הדבקות
    למשל לפני כמה זמן קיבלנו את החוברת של קרוקס וישבנו וגזרנו איזה שעה נעליים

• אצלנו זה לא מוגדר כפעילות משותפת, יש להן שולחן ועליו יש טושים מספריים, מדבקות, דפים מעין מבלה שם שעות רבות, יובל מצטרפת אליה מפעם לפעם, בקיץ עושים צבעי ידיים במקלחת, בחנוכה בטח נשים גיליון גדול על הקיר שיוכלו לעבוד עליו עם צבעי ידיים/גואש, בסכ"ה אני לא אוהבת את היצירות הספציפיות האלה מכל האתרים - זה נראה נורא יפה בתמונות, וזה לא יוצא בדיוק ככה - אז זה קצת מתסכל, ואין אח"כ מה לעשות עם זה!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה