הגיוני שעד עכשיו הוא מצונן?! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דיי כבר אין לי כוח אני מתחרפנת מזה!
    מאז שהוא נולד ועד היום מצונןן מתעטששש מה לא.. ומה שהכי מדאיג אותי זה שהוא קם לפעמים עם אף כזההההההההה סתום הוא ממש נחנק ובוכה :(((
    מה עושים?? כבר הייתי אצל הרופאה לפני איזה חודש והיא אמרה שהכל בסדר..

8 תגובות
עמוד 1

• מיצי אבל מה את רוצה מהרופאה?
    מאז שהיא היתה אצלה עבר חודש
    אז איך בדיוק הרופאה אשמה? היא אמורה לנחש שעבר חודש והתינוק עדיין מצונן?

וטלי יקירתי, לתינוקות קשה מאוד להוציא את הנזלת ולכן בדרך כלל זה נשאר לתקופה ארוכה
    תקפידו על מי מלח וניקוי האף (אני מנקה עם קיסם אזניים בעדינות)
    אדים קרים זה הפתרון הכי טוב שיש
    בלילה את יכולה להגביה לו טיפה טיפה טיפההההההההה את הראש כדי להקל על הנשימה

עוד משהו מעולה זה עיסוי לחזה -
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3342037,00.html

• טלי דרך אגב מה נסגר עם בדיקת ראיה?

• תודה יפות שלי.. אני אקבע תור חדש.. אני מקווה שהכל יחלוף במהירות

• סיון את צודקת. אבל מה את מצפה ממני שאני אכתוב שאוי לרופאה שלא נבאה את זה או שאוי לטלי שהיא לא הלכה חודש לרופאה?
  • גם מירי וריקי הרבה עם אף סתום שקשה לנשום ואני שמה להם קצת שמן זית עם קיסם באף ואז הופכת אותן על הבטן וזה מחליק להם מהאף ומשתחרר

• הגיוני

• גם נטלי מצוננת כבר חודש. זו התקופה. מי מלח וניקיון הנחיריים עם קיסם אוזניים בעדינות (כמו שסיון רשמה)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה