מה למדת היום? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום החלטתי להנחיל מסורת עם הבנות

15 תגובות
עמוד 1
  • אצלנו הגננת שולחת לנו מידי יום במייל מה הילדים למדו בגן. וכשאנחנו מגיעים הביתה יש לה בוחן

• חחחחחחחחחחחח אצלנו בלי שאני אשאל שנהב מהרגע שיוצאת מהגן מוציאה הכל כמו מרגל

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• אני משתדלת לשאול כל יום את הילדים מה היה בגן, מה למדו -ככה אני יודעת מנקודת המבט שלהם איך עבר היום.
  • גם יונתן לא מספר מה עשה בגן. צריך לחלוב את זה ממנו ואז פתאום כשנוחתת עליו המוזה הוא לא מפסיק לדבר
  • אצלי רק עכשיו שחר התחיל פחות או יותר לספר לי דברים שקוראים בגן או מה שלמדו.

• אהבתי את הסיטואציה ואת התגובה שלך
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • רעיון טוב
  • לא נראה לי שכולם הבינו את הפואנטה
    פייס: ortal_hori
  • אני מאוד אוהבת את הדרך שלך לחנך!!!
    כבר כמה פעמים ראיתי את זה בהודעות שלך.

אוהבת את הנקודה לקחת כל מאורע שקורה- גם שלילי (ובעיקר שלילי..) וללמוד ממנו תובנה לחיים!
    לא יודעת אם חשבת דווקא על זה- אבל אני חושבת שזה מאוד מועיל, גם לילדה, אבל גם לנו כאמהות. במקום לכעוס ולהתרגז, פשוט לחפש יחד איתם מה לומדים מזה. זה טיפ מעולה להרגיע את שני הצדדים

וגם הופך אותם לאנשים יצירתיים וחושבים יותר

מעולה.

אקח את זה איתי
  • אהבתי...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אורטל הבנו את הכוונה של נגה ללמד את הילדה לקח /הבנה לזהירות פעם באה על משהו שקרה
    זה שלא הגבנו באותו סיגנון לא אומר שצריך לעקוץ
    האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• האמת שקראתי כל מילה שכתבת ודווקא אהבתי מאוד את כל העניין, וחשבתי דווקא שרצית שנספר אם אנחנו שואלים את הילדים.

אני גם חושבת שאת דוגמא להורות נפלאה, לקחת דברים שליליים ולהביא אותם לחיוב בצורה שהיא לא פוגענית בילד וזה מה שחשוב.

אמילי שפכה מיץ אחרי שהסברת לה ואחרי שמן הסתם ביאס אותך שהרצפה נקיה ושוב לנקות ובחרת לקחת את זה למקום נפלא (אני מן הסתם הייתי חוטפת ג'ננה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה