בנות שהילדים שלהן הולכים לישון בהפרשים גדולים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי בעיה (שאלו יהיו הבעיות שלי). איתמר הולך לישון ב18:30-19:30 תלוי בכמה הוא שפוך.
    יונתן הולך לישון ב20:30 (נרדם עד 21:00).

מה שקורה זה שאני לא קוראת ספר לאיתמר בכלל (מה שהייתי עושה עם יונתן)
12 תגובות
עמוד 1
  • גם אני לא מוצאת את עצמי קוראת ספר לדור
    אבל מה שכן שחר מידי פעם מספר לו סיפורים שהוא מכיר בעל פה
    אולי תנסי את זה לא חייב ספר לפני השינה

• נקיפות מצפון זה דבר נהדר

• אצלי הקטן ב19:00 במיטה (לא מקיראה לו אין לו כ"כ סבלנות להקשיב, מקריאה לו ספרים קצרים במהלך היום)
    ואז אני כן מקריאה לגדול עד 19:30-19:45
    והוא הולך לישון. נרדם בסביבות 20:30
    אני מאמינה שבאיזשהו שלב כשהקטן קצת יגדל אקריא לשניהם באותה שעה
    You're my heart, you're my soul

• להקריא סיפור לפני השינה, נגיד לפני ארוחת הערב. כך שהוא עדיין עירני, ויונתן יכול לשבת איתכם.
    קשה למצוא זמן פרטני עם הקטנים, בייחוד בגיל כזה...

החנות שלי באטסי-בואו לבקר!!!
    http://www.etsy.com/shop/michalitay
    קוד הנחה לפורום-forum10
    10% הנחה בקנייה
  • אצלי זה הפוך
    פייס: ortal_hori
  • אצלי הם הולכים לישון ביחד ואני לא מקריאה סיפור. אני מקריאה לשניהם יחד (לצערי לא כל יום) אחה"צ... גם אני חושבת שעוד איזה חצי שנה הם יתחילו לישון יחד והבעיה תפטר לך...

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה

• אמנם אצלי הם הולכים לישון באותה שעה אבל זמן סיפור לא חייב להיות דווקא רגע לפני השינה (הכוונה ליונתן). לפני שאת משכיבה את איתמר תשאלי את יונתן אם הוא רוצה להצטרף אליכם לשמוע סיפור, או שאולי הוא רוצה לספר לאיתמר סיפור... ותקראו כולכם יחד. אח"כ אפשר להקריא ליונתן סיפור נוסף, אולי ארוך יותר, לפני השינה שלו.

אצלי הם לא מוותרים על הסיפור. הם רבים תור מי לבחור. עד לא מזמן הם התעקשו שנקריא 2 סיפורים (כל אחד בחר אחד) אבל אני התעייפתי מזה

• אצלי גם יש בעיה...
    רעי חוזר סחוט מהגן!
    הוא חוזר מהצהרון בסביבות 16:00, נכנסים הביתה, הוא שורד גג עוד שעה ואז נרדם!

המון המון פעמים יצא שהוא נרדם בלי לאכול ארוחת ערב
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אצלנו כשהגדולה אוכלת ארוחת ערב אז אני מספרת לקטנה סיפור ולישון ואז אחרי רבע שעה סיפור לגדולה ולישון. הקטנה בשש וחצי בערך והגדולה בשבע.

• אני עכשיו מקפידה לקרוא גם לאיתי שאני וליאבי יושבים על המיטה שלו ואיתי איתנו לפני השינה אבל הרבה פעמיים יוצא לי להקריא אחרי הצהרים הם מביאים לבד את הספר כדי לקרוא

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה