יומולדת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי! אני בת 32 שנה היום!
    איזה זקנה

16 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב, עד 120, המון אושר, בריאות ואהבה!!!!

ודווקא בגלל שאין אף אחד בבית אני מציעה לך למלא אמבטיה עם קצף ונרות ואחרי שהקטנה נרדמת כנסי ותתפנקי עם כל מיני פילינגים...

(תביאי את העריסה/עגלה ושימי אותה ליד הדלת של האמבטיה כך שתשמעי אם היא מתעוררת)....
  • אין אמבטיה. יש רק דוש. טוב, נו, אני אעשה מקלחת חמה ואטפטף על עצמי מידי פעם קצף אמבט

• אז תעמדי בדוש ותעשי פילינג... ואח"כ תמרחי מליון קרמים ריחניים.... ושימי לך מוזיקה שאת אוהבת ואולי איזו ארוחת בוקר מפנקת...

בקיצור- תתפנקי!!!!
  • הופה הופה מזל טוב בובה
    עד 120
    אושר ובריאות ואמן אמן שימשיכו ויתגשמו כל משאלות ליבך

• יאאא איזה כיף
  • מזל טוב מתוקה עד 120..

נולדנו בהפרש של 5 שנים ויום

• תודה, בננות. אירה - אחותי חוגגת 27 השנה ב - 15.12. אתן אותו הגיל

• מזל טוב מאמי עד 120 !!!
    בריאות אושר וכל שתבקשי לו יהי

• מזל טוב יקרתי...
    חכי אולי עוד ישתנה היוום, אי אפשר לדעת... וגם.. יש את מחר...

• תודה

• המון מזל טוב!
    אושר בריאות ונחת מהגוזלים!

• מזל טוב ענקיייייייייייייי
  • מזל טוב בובה
    עד 120

• מזל טווווווווווווווווווווווווווווווווווב!
  • מזל טוב עד 120 שנה שתרווי נחת ואושר בכל רגע ורגע בחיייך והכי חשוב בריאות ועוד בריאות...............

• מזל טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה