אחרי זמן מה... חזרתי :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב״ה בשעה טובה ילדתי בת... שמה- הודיה :-)
    די נעלמתי כי לא מצאתי כל כך זמן אבל לאט לאט נתרגל לשגרה החדשה והמבורכת..

עייפים אבל ב״ה אין תלונות...

יש לי כמה שאלות:
    מה דעתכן על סימיקול? מסכנונה יש לה כאבי בטן וגזים, האחות בטיפת חלב המליצה ונתתי, נראה לי שזה עוזר קצת... שאלתי את הרופא אם להעלות את המינון כדי שזה יעזור יותר והוא אמר שזה לא עושה כלום..אני יכולה להעלות לכמה שאני רוצה או לא לתת כלום וזה אותו דבר.. זה רק משהו מתוק שמרגיע אותם... מה אתן אומרות?

באיזה גיל כדאי/אפשר להוציא את הודיה החוצה קצת? חשוב שהיא תקבל שמש אבל אני מפחדת להוציא אותה מוקדם מדי...
9 תגובות
עמוד 1
  • אצלנו זה עזר ,ואת יכולה להעלות את המינון בהתאם למה שכתוב על הבקבוק .

• שם מהמם..מאוד אהבתי.
    מזל טוב.

דברו איתי בפייסבוק

• קודם כל מזל טוב !!
    לגביי סימיקול אצלי זה לא עבד... השתמדתי בגרייפווטר וזה היה להיט!!

בהצלחה

• לגבי הסימקול אין לי מושג ,לגבי להוציא את הודייה ,אם יש שמש אני ממש ממליצה כל השבוע האחרון יצאתי עם עומר לטייל בשכונה ולקניון והוא עוד לא בן 3 שבועות.....השמש בריאה וכייפת .

• חסרת

• המון מזל טוב הרבה בריאות אושר ונחת
    לגבי הסימיקול אין לי מושג לא ניראה לי שזה מזיק

• מזל טוב להלדת הנסיכה

• תודה בנות
  • מזל טוב!!!
    לגבי סימיקול...לא ניסיתי כי נתתי גרפווטר אבל לא היה משהו...
    לגבי לצאת- עדיף לנצל את השמש... אבל בחוץ.. לא כדאי קניונים או מקומות סגורים...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה