שאלה דחופה לאימהות שמבינות בריפלוקס!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לרואי יש ריפלוקס והוא אוכל אינפמיל 210 מי"ל 3 פעמים ביום:
    בבוקר-בקבוק
    בסביבות 9:00- פירות
    בסביבות 12:00-12:30 - מרק
    ב 16:00- בקבוק
    ב-19:30-20:00-בקבוק
    בין ארבע לשמונה הוא מנשנש-ביסקוויט/בננה/אבוקדו+עגבניה...

בימים האחרונים אני מרגישה שהבקבוק שלו לא משביע אותו. התייעצתי עם הרופא של הריפלוקס והוא אמר לי לא להוסיף בקבוק במשך היום,כי הוא אוכל מספיק(האמת היא שהוא גם במשקל ממש מכובד בלי עין רעה
7 תגובות
עמוד 1
  • הי
    האינפמיל לא משביע כמו שאר הפורמולות ולא משנה מה יגידו לך במענה של האינפמיל, מניסיון.
    הגדולה הייתה מגיעה לכמויות של 330 בבקבוק של אינפמיל והחלפתי לה לדייסה והיא אכלה רק 150.

אם הוא לא פולט אחרי פירות טחונים ומרק טחון אז את יכולה לנסות דייסה (עם מטרנה או תמ"ל אחר) כי הדייסה גם סמיכה יותר מהמטרנה אז יכול להיות שזה ישב לו טוב. תנסי, תראי אם טוב לו עם זה.
    אני הייתי מנסה קודם בבוקר שאז הוא יושב ופעיל ואם זה בסדר אז גם בערב כי אז כששוכבים יש יותר סיכוי שזה יעלה.

שתי הבנות שלי היו והקטנה עדיין עם ריפלוקס ומטופלת תרופתית (זנטק+לוסק+גביסקון) אז נראה לי שכבר יש לי דוקטורט בריפלוקס
  • אמא ויותר - לוסק לקטנה? למה<?...
    פייס: ortal_hori
  • אורטל, לוסק כי הריפלוקס חריף והיא ממש סובלת, בדיוק אותו דבר היה לנו עם הגדולה עד גיל שנתיים אז אני לא דואגת
  • אוייי אמא ויותר...באמת הריפלוקס קשה אצלכם
  • ניסית לתת לו מטרנה רגילה לאחרונה? אצלנו סביב גיל חצי שנה הרופאה אמרה לנסות לתת בקבוק אחד ולראות אם עדיין פולט המון. ובאמת הוא לא פלט ואז עברנו לת**** רגילה.

בכל אופן, יגיד הרופא מה שיגיד - הילד רעב! מה תעשי תרעיבי? כי הוא באחוזון גבוה במשקל? אני לא בעד. אני לא בעד לפטם ילדים אבל ילד רעב?? יש גבול לא?
    הייתי מנסה להחליף בקבוק אחד בדיסה. אולי תנסי נניח 120 מ"ל דייסה ותשלימי עם אנפמיל? אל תוסיפי דיסה לאנפמיל גם ככה הוא כזה סמיך!

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • אנני לא מכירה את הגם וגם. אני קונה סימילאק ודייסה ואז יכולה לשחק עם הסמיכות איך שנוח לי.
    והאינפמיל מעצמו לא אמור להיות סמיך. בקיבה הוא נהיה מוצק וזה הפטנט שלו. אם מוסיפים לו מדהו או לא מדייקים בכמויות של המים אז הוא לא עובד

• לשני בניי היה ריפלוקס שטופל גם תרופתית.
    לבכור היה ריפלוקס ממש קשה היא היה משפריץ בקשת ומקיא אחרי כל ארוחה גם מוצקים מאז שהוא אובחן הייתי מכינה לו אינפמיל ומוסיפה כ4 כפיות דייסת קורנפלור של מטרנה כי רק ככה זה היה מחזיק אצלו בבטן.
    הקטן פחות פולט בקשת אבל הכאבים אצלו היו איומים. גם אצלו על ההתחלה הייתי שמה קורנפלור כי רק ככה לא היה סובל מכאבים. הקטן גם היום בגיל שנה עוד פולט מפעם לפעם...
    לסיכום שניהם קיבלו תוספת קורנפלור בסביבות גיל 3 חודשים!
    אם את רוצה להוסיף דייסה לאנפמיל אל תקני מסדרת מטרנה ״גם וגם״ כי בנוסף לדייסה יש גם את הפורמולה עצמה. יש דייסות מטרנה שהן אך ורק הדייסה בלי הפורמולה.
    בהצלחה!
    "הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה