צניחת רחם בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב!
    אני בהריון שלישי (אחרי 2 לידות תקינות)
    בשבוע ה- 36 להריון הרגשתי לפתע שיוצאת לי שלפוחית גדולה בין הרגלים בתוספת דימום,מהרנו למיון ושם התברר שכל צואר הרחם יצא החוצה, הרופא החזיר את הצוואר פנימה והורה לי על מנוחה מוחלטת בבבית. כמו כן הוסבר לי כי הדימום אינו משמעותי.
    למחרת חזרתי למיון מפני שהדימום לא פסק,נבדקתי ונמצא כי הדימון עדין לא משמעותי ואין צניחת רחם, אך בכל זאת הורו לי על מנוחה מוחלטת בבית ואף נשקל אישפוז. (במקום האישפוז הורו לי לבוא לביקורת למחרת)
    מיילדת בכירה המליצה לי ללדת עם אפידורל שכן לחיצות מוקדמות מדי עלולות לגרום לצניחה נוספת של הרחם.
    ברצוני לשאול אם אכן מומלץ אפידורל במקרה זה וכן מה המשמעות של צניחת רחם בשלב זה של ההיריון
    בצודה מראש
    רבקה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אינני יכול לתת לך ייעוץ מבלי לבדוק אותך

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה