זועמת פגועה המומה לא יודעת איך להגיב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נפגשנו עם חברים במסעדה והבאנו גם את הבנות איתנו.
    באיזשהו שלב נועם כנראה נורא נבהלה מההמולה ונכנסה להיסטריה פניקה של בכי (ומי שמכיר אותה יודע שהיא בחיים לא בוכה ככה).
    מה לא ניסינו עד לרמה של להפשיט אותה לצאת החוצה לטייל
    אבל כלום לא עזר
    באיזשהו שלב נתי בא איתה מבחוץ וביקש שאקח כי הוא לא מצליח להרגיע אותה
    ופתאום בא מאחורי מנהל המסעדה ובקול רם כאילו כדי לגרום למישהו רחוק לשמוע אמר לי "סליחה זה נורא מפריע אני מבקש מכם לצאת החוצה"

מהשוק והבושה לא הגבתי ויצאתי החוצה המומה.
    לקוחות ניגשו אלי ואמרו לי שנקום ונלך ולא נשלם שקל - אבל אני התפדחתי ולא רציתי

בדיעבד מעצבן אותי שסתמתי

בסוף עוד נתנו לנו משוב למלא - אז כתבתי להם שם "לסלק אם מהמסעדה כי הילד בוכה זה -אפליה!!!"
    ולא נתתי שקל טיפ מהעצבים

אוף למה למה למה למה סתמתי (דרך אגב בחוץ סיפרתי לאנשים מה קרה וחלק לקחו את הרגליים והלכו כי לא רוצים לשבת במקום כזה)

אני אמא 3 וחצי שנים ובחיים לא נתקלתי בדבר כזה

95 תגובות
עמוד 2
  • אורטל

[
    [
  • שששששששששש אל תתחילי לדבר על אוכל!!!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• את התחלת!
  • אני לא יודעת מה אתכן, אבל אני פשוט שונאת לצאת למסעדות עם הילדים במיוחד כשהם קטנים,
    אני מעדיפה לא לצאת מאשר לצאת איתם או עם אחד מהם ולהתחיל להרים /להחליף חיתול/להרגיע/ ולא להנות מהסטייק שלי
  • וואי...טוב שלא נפל אליי
    תשמעי מאמי..התגובה שלו ממש לא במקום אכן לדעתי את יכולה להתלונן

אבל בגדול..(אל תתעצבנו אליי)...אותי אישית, מעצבנים ילדים שבוכים/מתרוצצים בפעילות יתר בין הרגלים/רבים בין עצמם/זורקים משהו אחד בשני /כל פעילות שובבה אחרת) בזמן שאני יושבת במסעדה . נכון, אלו ילדים..אבל ראבק..באתי לשתות קפה, להירגע קצת,לדבר עם חברה אולי - תנו שקט ושלווה . לכן אני אישית לא יושבת במסעדות עם תינוק קטן (אלא אם כן הוא יושן בעגלה או אין אנשים חוץ ממני בפינה כלשהי בבית קפה

זה עדיין ממש לא מצדיק את תגובתו של אותו אחד המניאק
  • איזה מזעזע!אני הייתי כותבת מכתב תלונה על המסעדה עם העתקים לכל מי שרק יכול להועיל
  • ועכשיו שקראתי את כל השירשור...

נטלי..תרשי לי לחלוק בתגבתך "ושכל היושבים יתפוצצו!!!"
    בואי נגיד...לא מקובל אליי

יש המון מקומות כמו בתי מלון/צימרים למינהם שמהתחלה מכריזים לא ילדים מתחת לגיל 16-18 בצדק..בדיוק כדי להגן על הסביבה מאנשים מהסוג "ושכל היושבים יתפוצצו!!!"
  • בנות אני פשוט בשוק
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • קודם כל בפעם המאה- לא הסכמתי עם מנהל המסעדה!!!!! הדרך שבה הוא פעל היתה איומה! ממש לא לעניין!
    וכן, אני נשארת עם הרעש שלי בבית.
    לוקחים אותם למקומות בילוי של ילדים,
    וכשהם ישבו על הטוסיק שלהם למשך זמן סביר אפשר יהיה לקחת אותם גם למסעדה.
    ונכון שנועם תינוקת רגועה אחלה, אבל אי אפשר לצפות מתי תינוק יפרוץ בבכי או בהיסטריה, וכן ילדים מתרוצצים במסעדה זה לא נוח ולא נעים. גם הילדים שלי שהרעש שלהם מדהים בעיניי אני מבינה שלאחרים הוא מפריע.
    וכן, צריך לחשוב פעמיים לפני שלוקחים קטנטנים לבילוי. בעיניי כמובן.

זה דומה להנקה בפומבי (שאם אני לא טועה סיון את מהמתנגדות לעניין נכון?)
    גם אני בתור מניקה לא עושה את זה בפרצוף של אף אחד, כי אני מבינה שמה שנראה בעיניי טבעי ומדהים לאחרים זה מפריע.
    [

[
    [
  • מי מסכים עם התנהגות של עובד מסעדה הזה?
    לא מאמי..לא הבנת אותי נכון...אם זאת היתי אני שם..התי גם מרביצה לו
    אני רק אומרת שלפעמים עדיף לא להגיע למצבים כאילו ואף אחד לא ישכנע אותי שמסעדה זה מקום בילוי למשפחות עם ילדים כי זה ממש לא ! מקדונלד- כן, פיצה האט - כן, גלידריה- גם כן , כל השאר ממש לא
    לבוא עם ילדים למקום שלוקח זמן לעשות הזמנה..להמתין עד שמכינים ומביאים...
    שילדים זה אם מאוד לא סבלני לרוב- לדעתי זה מיותר
    ואם בא לי סושי- אני מגיעה, כולם מחכים באוטו , אני לוקחת טייק אוואי ונוסעים לאיזה פארק לעשות פיקניק
    יותר מזה..אני גם לא הוכלת עם ילד קטן לעשות קניות הסופר יום לפני ערב ראש השנה כי מה לעשות..להמתין בתור בסבלנות זה לא החלק החזק של הילדים ..ואני לא רוצה שיציקו לכל הסובבים שגם כך עצבנים לתורים ושם גם לא יהפכו את כל מדפי הממתקים ליד הקופות..
    ושיהיה ברור..אני לוקחת את הילדים שלי לכל מקום שאני הולכת בתנאי שהם אמורים להנות שם...אני אף פעם לא השארתי את אף אחד שנסענו לחופשה, אין אצלי "סוף שבוע רומנטי" עם בן זוגי - אני תמיד עם "הזנב" , אבל יש לזה מחיר שבמסעדה טובה כנראה לא נאכל בזמן החופשה
  • אני מסכימה עם זוהר ומרינה.

איך שהמנהל משמרת או מי שזה לא היה התנהג היה לא יפה.

אבל בתור מי שהולכת למסעדה פעם ב... כדי להנות מהאוכל ומהשקט ומהזמן עם בעלי, אני אתבאס אם יהיו ילדים שיעשו רעש או תינוקות שיבכו כל הזמן. (למרות שאני בחיים לא אעיר על זה לאף אחד)

אם זאת מסעדה כמו שכתבו שהיא מותאמת לילדים (אפילו מוזס) אז מילא, למרות שגם אז לא הייתי לוקחת תינוק מכיוון שאני לא הייתי נהנית להתעסק כל הזמן עם תינוק ועוד להוציא הרבה כסף על אוכל. זאת דעתי.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • מרינה? פיקניק? סושי?
    אפשר לבוא איתך לפיקניק???
  • מרינה גם עם "זנב " אין בעיה לאכול צהריים לדוגמא במסעדה יוקרתית . כל עוד ה"זנב " יודע להתנהג בהתאם למקום .
    אני לפני שנה הפלגתי באוניות פאר בחו"ל 8 ימים וזה כלל דרס קוד והכל . היה נחמד לראות את בני בחליפה 4 חלקים , הם מספיק מתורגלים שם ובנוס לתפרית לילידים של איזה 4-5 מנות מכל סוג - ילדים מקבלים אכול ראשונים , וברגע שמסיימים מקבלים חברת צביע ומדבקות עד שהורים מסיימים .
    להורים עם תנקות אכלו בשעות נפרדות או קבלו מנות ישירות לחדר בלי תוספת עלות . אבל בתדרוך אמרו בביור שאין להחליף או להפשית תינוק בחדרי אכל או במזנונים .
    http://www.holdthatpic.com/
  • מרינה בשבילך!!!!

ושכל היושבים יתפוצצו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• לא הבנתי מה יש להמשיך בשרשור הזה כ"כ הרב עד שטרחתי גם לקרוא

• אלינוש אני לא מדברת על ילדים "גדולים" שעוד אפשר לשכנע אותם איך שהו להתנהג בהתאם אני מדברת על פעוטות ותינוקות
    שריתי.... אם תסנני אותי פחות..את אמורה לגלות הרבה דברים מעניינים
    נטלי אז אל תתפלאי מיחס גורר יחס
  • מלאכית שלי, מי מסכים עם מנהל?
  • ככה!!! עיצבנו אותי פה יותר מידי!!!!

• דווקא שבני היה תינוק היהו המון עושים פיקניק מטייק אווי בחוץ היה ממש אחלה.
  • פשוט מצער!!!
    ממש מצער אותי לקרוא כזה שירשור וכן זו דעתי ו"רק" דעתי....
    אם הייתי אמורה לכלוא את עצמי בבית בגלל שיש לי תינוקת אז לא הייתי מביאה ילדים לעולם
    וגם אני ישבתי עם סיון ועם נועם במסעדות והיא ילדה רגועה ומדהימה להפליא!!!
    ואם יש התפרצות זעם של תינוק אז צריך לקחת אותו בידיים ולנסות להרגיע!
    אני גרה בצפון ואין לי פה משפחה בכלל אפילו לא קרובי משפחה!!! אז מה לא לצאת??? להיכנס לדיכאון????
    אז כן יצאתי וכן נתנו לילדה בקבוק וכן הרגענו אותה וכן היא ישנה וכןןןןן זה היה בשעה 19:30 בערב מה קרה???? והיו כאלו שדיברו מתחת לאף הארוך שלהם וכן אני מסכימה עם האמרה שיתפוצצו!!!!!!!!!!! כי הבת שלי לא בכתה ולא צרחה ועדיין היה לאנשים מה להגיד אז לדעתי חלק מהתגובות פה מעוררות זעם וגורמות לי להרגיש מאוד טוב עם זה שאי אפשר להיכנס לפורום הורים הזה.. בעיקר כי מתעלמים אז היה לי מה להגיד ואם למישהי יש בעיה אז כמו שנטלי אמרה שתתפוצץ!!!

בהצלחה!
    וסיון -

• בואנ'ה אתן עדיין על הורמונים, או מה?
    פייס: ortal_hori
  • אורטלי

• כמה תגובות
  • שאני אבין..כולן עם הורמונים יתר כאן?
    ממה בדיוק אתן כל כך עצבניות? וואללה..יצאתן מכל הפרופורציות אתם רואות ממש דברים שמתאים לכן לראות מבלי בכלל להבין מה כל אחת מאיתנו רשמה כאן..
    אני רוצה להבין...ישיבה במסעדה עם תינוקות..זה סוג בילוי היחיד שאתן מכירות?
    ואם מונעים ממכן ללכת למסעדה- אז העולם נגמר? התפוגג? זהו..קברתן את עצמיכן חיות בתוך הבית?
    אז תנו לי לחדש לכן..לשבת במסעדה זה ממש לא בילוי לילדים ! אין להם מה לעשות שם ! במיוחד אם המטרה היא לא רק להיכנס ולאכול ...יש הרבה מה לעשות עם ילדים חוץ מלשפשף את התחת במסעדה ולנסות כל רגע להרגיע את הילדים מבכי/שובבות או ניסיות להתעסק עם סכין
  • הריונית
  • ברור שיש עוד מקומות לצאת אליהם
  • לא לא בנות אהובות הפסד שלכן שהריונית לא בפורום הזה
    תאמינו לי - אחד האנשים היותר מדהימים שקיימים
    אבל זה לא קשור לעניין

הבנתי הבנו חפרנו ודנו ודיייייייייי

ליאת תודה על עדות האופי של נועם חחחחח אין עליך

נטלי מטורפת לך על טוסיקון

חלקכן לא רואות אפשרות לצאת לסעודה משפחתית במסעדה עם הילדים ואני ורבות כמוני כן
    אני לא הייתי מניקה בציבור אבל בחיים לא היה עולה בדעתי להעיר למישהי שכן
    כמו שאמרתי 2 הבנות שלי מגיל 0 מורגלות למסעדות ומין הסתם אם היתה לי תינוקת בכיינית שמראש ידעתי שלא תתמודד עם עומס המסעדה ביום שישי בצהריים הייתי מוותרת - בשבילה ולא בשביל אף אחד אחר
    כי כל השאר בהחלט יכולים לקפוץ

זוהר מין הסתם לא הסתובבתי עם נועם ערומה במסעדה רק זה חסר לי העין של כל האנשים מסביב - הפשטתי אותה בתוך העגלה והלבשתי חזרה

תיקי הילד שלך שיא השלמות ואת אמא נהדרת - המשיכו כך

נטלי - רדי משרוני את כתבת לי שלא הולכים בלילה אבל אם תקראי תראי שהייתי בצהריים ושרוני תיקנה אותך

שרוני - תודה חיכיתי לתגובתך

וכל שאר התומכות לא תומכות תודה על תשומת הלב והתגובו.

אבל באמא שלכן תפסיקו לחפור יש לי כאב ראש חחחחחחחח

• ומרינה ממי ברור שמסעדה זה לא מקום בילוי לילדים
    אבל מה לעשות שיש גם הורים שתריכים להיפגש עם אנשים בגילם לפעמים ולא תמיד יש על מי לזרוק את היללדים? לא לצאת? לקבוע עם החברים בגימבורי?
    סתם דוגמא במקרה המדובר נפגשנו לחגוג כניסה להריון של זוג חברים אחד ואירוסים של זוג אחר - אז לא לבוא לחגוג כי אין מי שישמור על הילדים?
    ודרך אגב רצו בערב ולא הסכמתי לצאת איתן בערב ולכן קבענו צהריים - אז אני לא אמא עד כדי כך חסרת התחשבות

• סיוון - יודעת מה? לא מכירה את הריונית.

אולי חבל - אבל הודעה ראשונה שלה בפורום והיא יוצאת על כולן פה בלי להכיר אף אחת? סורי......לא מקובל
  • אורטל בואי נכנס לזה לשניה
    לירדן היו פה כמה הודעות ובקושי התייחסו אליה
    גם אני הרגשתי את זה פעם שהפורום פה הוא מעין קומונה סגורה שקשה מאוד להתקבל אליה
    אני שלחתי את ירדן לפה ומספר מועט הגיבו והתייחסו
    היא אמרה נואש
    ועכשיו בתור אחות לנפש ראתה שנפגעתי ובחרה להגן ולהגיב

וכן בואי נסכים שלא נסכים
    ולי כן מתאים וראוי ללכת למסעדות התנסתי בזה באופן חיובי ב3.5 שנים האחרונות ואף טמבל לא ישנה את דעתי

• סיון
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • סיון, את יודעת כמה פעמים אני כתבתי בפורום תמיכה ולא ענו לי

• סיון תודה .
    עצה שלי: עזבי. אל תמשיכי לעסוק בנושא. יש דברים שלא ראוי להם להמשך מידי.

המשיכי בדרכך, היא הכי נכונה לך.

ושהבילויים הבאים יהנו מהנים הרבה יותר...
  • סיווני ..בואי נגיד קודם...שאני אך פעם לא "זורקת" את הילדים שלי..לא מצאתי אותם ברחוב בשביל זה אם בא לי "לשבת" במסעדה עם בן זוגי/חברה/WHAT EVER במלואה המילה..יענו לחפור את התפריט ,להתיעץ עם המלצר על המנות ,לשמוע על ההמלצתיו ועד שהאוכל מגיע לצלחת (בערך 3/4 שעה )
    אז אני לא מביאה תינוקות ! אני לא עושה את זה כל יום אז אני דואגת להם לתעסוקה אחרת...(בייביסיטר זה לא מילה גסה ) ובטח ובטח אני לא "זורקת" אותם

שנית..זה שילד לא במיטבו יכול לקרות לכל אחד בכל מצב או מקום..זה לא בושה
    אני פשוט טוענת שיש מצבים שאפשר למנוע.. ואני חוזרת על זה שתגובתו של עובד של אותה מסעדה היא לא במקום,היא מגעילה ממש לא מקובלת ! כל אורח של מסעדה ללא קשר לגיל- הוא אורח שמגיע לו כבוד ! גם לנועם הקטנה מגיע כבוד ! ועל זה לדעתי את כן חייבת להתלונן ! לא מקובל היחס הזה !
  • את הילד שלי רחוק משלמות , יש לו מספיק מינוסים כמו לכל בן אדם נורמלי . דבר היחיד שרשמתי שבשלב הזה של החיים אני מתאימה את החיים שלי לאופי של ילד שלי . עם היה לו חראה בטיסה או הוא היה מווה מתרד לאחרים לא היתי טסה אותו אולי בכלל .
    כמו שאם הוא היה עם קוצים בטוסיק היתי צריכה לחפש דרכים לעסיק אותו גם אחרי גיל שנה .
    לכל אחד יש את הסיבות שלו למה לקחת או לא - לי יש את ה"ג'וק " בראש שבמקומות סגורים יש המון וירוסים וכו ולמה סתם לסכן את הילד . אני יודעת שבאיזה שהוא שלב הוא כן יכסף אבל לי יותר שקט אם זה היה אחרי גיל שנה - למה ? אין לי תשובה אינטלגנטית .
    גם בנסיעות אנו לפעמים מחפשים את היעד שגם לבני יהיה עניין ולא רק לנו - גם זאת פשרה .
  • טוב, אני חייבת לציין שלא ראיתי בהודעה המקורית שמדובר על שעות הצהריים, ולא שעות הערב...

יש הבדל בין מסעדה בשעות הערב ובין מסעדה בשעות הצהריים...

ולגבי הריונית - ירדן - אני חושבת שההפסד תמיד הוא של שני הצדדים, אף צד לא מרוויח מנתק...
  • בנות יקרות חלקכן יצאו לגמרי מפרופרציות

• לי אין בעיה לקחת את הילדים איתי למסעדה כל עוד זה השעות שהם רגועים ולא עייפים
    אני לא הלך בשעות הערב כי זה לא השעות שלהם
    אבל ללכת לשבת בכיף על א.בוקר משפחתית או סתם לאכול משהו כי אין חשק להכין אוכל אז הולכים
    מעסיקים את הילדים וכל מיני דברים אין מה לעשות הם חלק מאיתנו

ואם הילד לא רגוע היתי עושה בדיוק כמו סיון אחד היה איתו בחוץ וחוזר ומחליפים
    ומה אם יש אירוע משפחתי או משוה אחר בסגנון לא ניקח את הילדים איתנו כדי לחשוב שהם לא יפריעו לא בבית ספרי

• אם כך... נראה לי שמיצינו... שננעל?

• חחחח יפעתי
    בחייך...ראינו אותך ..מה זה שחר נותן לך לשבת חחחחחחחחחחחחח
  • מרינה אותי זה לא מצחיק

• למה מאמי? אמרתי משהו לא נכון?
    הוא שובב שלא נח לרגע על איזו מסעדה איתו את בדיוק מדברת ?
    בטח שזה מצחיק
  • אם זה מצחיק אותך תצחקי

אבל אני לא רואה את קשר הדברים , שכל אחד יתעסק עם מה שיש לו ולא מה שאצל אחרים

בואו לקרוא על הסדרה החדשה של לנור ותעזרו לי אולי....:) לזכות בתחרות
    http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5537

http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5522

• טוףףף
  • סיוון: "וכן בואי נסכים שלא נסכים
    ולי כן מתאים וראוי ללכת למסעדות התנסתי בזה באופן חיובי ב3.5 שנים האחרונות ואף טמבל לא ישנה את דעתי" - לאיזה טמבל את מתכוונת?......
95 תגובות
עמוד 2
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה