המשך לשאלה האם הערכים תקינים!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבת שלום ד"ר הדר!
    נכון זו אני עם החלבון העוברי המבהיל. מאז שאלתי ביצעתי אקו לב עובר אצל ד"ר ברנד שיצאה תקינה וסקירה מורחבת באופן פרטי אצל פרופ' יגל שיצאה תקינה וסקירה בקופ"ח שגם יצאה תקינה. פרופ' יגל אמר שאני לא חייבת לעשות מי שפיר כרגע מכיוון שהסקירה שביצע יצאה תקינה כולל הממצאים שמייחדים עוברים עם ת. דאון. זרת עורקים בטבור וכו. הוא אמר שמכיוום שהכל בסדר עם כל הבדיקות ו 99.7% שהכל בסדר והסיכון להפלה כרגע הוא גבוה הוא ממליץ לעשות דיקור בשבוע 32 וזאת עקב העדר ממצאים בשום בדיקה ורק התוצאה בחלבון העוברי.
    שאלתי בעצם באה בשל דבריה של היועצת הגנטית שטענה בכל תוקף שהבדיקה לא תקינה בגלל ערכים ולא בגלל גיל!!!!!!! ובשל כך פניתי אליך. קודם כל הרגעת אוצי שערכי הבדיקה הם אכן תקינים. ודבר שני חיזקת את מה שטענתי בפניה כל הזמן שהערכים הינם תקינים ומה שגרם לתוצאה בעצם זה הגיל ולא חו"ח משהו בטווחים שלא תקין.
    אני אעשה את הדיקור בשבוע 32 כמו שהומלץ לי.
    היה חשוב לי לשמוע את דעתך בשל הבדיקה ולדעת שהיא תקינה כשלעצמה. ומה שבעצם "קילקל" לי את התוצאה זה הגיל.....
    אין לי שום בעיה לתת לך את כל הנתונים וכל הממצאים וכל הפרטים וכל הבדיקות. על מנת לפענח את התוצאה של הבדיקה בעיקר שהערכים תקינים ושתי הבדיקות האחרות יצאו 1:850 1:10000. אשמח לתת כל פרט שיעזור לי להבין איך נתון אחד מכללללל הבדיקות שעשיתי יצא כזה לא מובן...
    תודה על הסבלנות ועל העזרה!!!!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

בבקשה, זה נשמע לי רעיו טוב לעשות את הדיקור ואני בעד

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה