מצטרפת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם,
    החלטתי להצטרף לפורום אחרי 3 חודשים של ניסיונות. אולי זה מוקדם מדי, אבל אני לא רוצה להגיע לדיכאון...
    אני בת 27, כבר פעמיים שהמחזור שלי מאחר , ואז מתחיל דימום אופטימי שיכול להיות כמו השרשה, ואז אחרי 3 ימים כאלה מתחיל המחזור האמיתי. האם ייתכן שאלו הפלות טבעיות?
    דבר נוסף, אם המחזור שלי לא סדיר איך אדע לחשב את הביוץ הבא?
8 תגובות
עמוד 1
  • שלום וברוכה הבאה!
    לגבי החשד להפלה- יש פה הרבה בנות שיש להן באופן קבוע כתמי טרום וסת כמו שאת מתארת- יכול להיות שזה חדש אצלך. היית עם גלולות עד עכשיו?
    ולגבי המחזור הלא סדיר- לא מאמינה שיתנו לך מעקב זקיקים אחרי שלושה חודשים- הדרך הכי וודאית היא לקיים יחסים יום כן יום לא מהיום העשירי למחזור עד שתחליטו...
    כי ביוץ נמשך בין 48 ל-72 שעות, וככה את מצמצמת את הסיכוי שלא יהיה זרע בגוף... גם אם יש לך ביוץ מאוחר או מוקדם.
    את יכולה גם לחפש סימני ביוץ- הפרשות צמיגיות, כאבים בבטן תחתונה, כל חודש בצד אחר, מדידת חום השחר...
    יקירתי- אל תתני לדיכאון להשתלט עליך (אני מבינה אותך- אחרי שלושה חודשים הייתי כבר בטוחה שזהו- משהו לא בסדר, ותראי אותי היום.. כותבת לך עם בחילות בוקר..
  • הי, תודה רבה על התגובה המהירה.
    באמת הפסקתי עם גלולות לפני 3 חודשים.
    עכשיו עברתי לחו"ל בעקבות רילוקיישן של בעלי וכנראה כל השינויים האלו יחד לא ממש מסתדרים.

בהצלחה עם הבחילות...
    ושוב תודה על תשומת הלב
  • ברוכה הבאה חמודה :)
    הגעת למקום הנכון - יש פה אחלה בנות וסופר תמיכה ברגעים קשים ... וכולן פה פחות או יותר באותה סירה.

אני באותו במצב בדיוק כמוך - כמה חודשי נסיון ונלחמת עם הייאוש והדיכאון שלא ישתלטו עליי.
    נכנסת לפה כל כה זמן ומקבלת מה זה חיזוקים וייעוץ ותמיכה וטיפים חשובים, שמחה עם כל אחת שמודיעה על בשרות משמחות ומנסה לנחם את אלה שעדיין לא...

צריך באמת לחכות לרגע הנכון - כי זה יבוא מתי שזה צריך לבוא, בין אם תרצי או לא.
    זה הלקח שלמדתי פה מהבנות, ואני פשוט משתדלת לחיות את חיי בכיף וסבלנות. וכמובן עובדת על זה בהתאם

אז שיהיה לך בהצלחה, תתחברי מדי פעם לעדכן ולהתעדכן ולשאוף מכאן את הכוחות הנדרשים להמשיך בנסיונות... וגם כדי לא לשגע יותר מדי את בן זוגך, אפשר להוציא הכל פה
  • בהצלחה גם ממני!
  • החלטתי לנצל את השבועיים הקרובים לדברים שלא אוכל לעשות אחר כך, כמו ג'קוזי ביום קר וסקי... אז החיוך די חזר לפנים...
    אבל אחר כך אני לא מוותרת, יום כן יום לא בראבק כמו שאומרים!!!

ושוב תודה לכולן ורק בשורות טובות
  • הי מקסימה,
    גם אצלי, רק כשהתחלתי לבדוק שמתי לב בפעם הראשונה שכל ווסת אצלי מתחילה בדימומים חומים של כמה ימים, לכן לא הייתי חוששת שזו הפלה, אלא אם כן את חווה תופעות אחרות (לפי מה שהבנתי, הפלה בד"כ מלווה בכאב).

שלושה חודשים זה מעט מאוד, תהני מהתקופה הזו ומהזמן הזה שלכם, והלוואי שבקרוב זה ישתנה.

אגב, איפה הרילוקיישן שלכם? גם בעלי ואני מתוכננים לעבור (לאפריקה ), אז סתם מסקרן אותי.

יום טוב,
    יפעת.
  • מערב ארה"ב
  • אתמול הגיע היום העשירי של המחזור... התחלנו לתפעל את עצמנו...
    נקווה לבשורות טובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה