אנא, אנא, אנא! עזרה... עצה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכן,
    אשאל ואתאר בקצרה, מפני שאני ממש זקוקה ליעוץ ועזרה.
    אני גרה ליד הוריי. הם עזרו ותמכו בכל מה שיכלו.
    בשנה האחרונה, אני מרגישה שמעט קשה להם לטפל לי בילדים לעיתים קרובות ואני ממש זקוקה לזה (הם עוזרים, אבל לא באופן שיקל עלי).

בשל הריון הנוכחי והקושי, בעלי ואני החלטנו לעבור ליד חמי וחמותי. הם אמרו שיהיה להם קל יותר לעזור לנו אם נגור לידם...

האם זה נכון? האם באמת תהיה לי עזרה או שמא עז-רעעעע? האם זה נכון לגור ליד חם וחמה?
    ליאת

[
6 תגובות
עמוד 1
  • אני לא מכירה את החמים שלך אז ככה שאני לא יוכלה להגיד לך האם תיהיה לך באמת עזרה מהם רק את יכולה לדעת כמה עזרה תיהיה לך

• תשמעי זה גם תלוי כמה קרוב תגורו ....אנחנו גרים ברחוב ליד חמי וחמותי
    ואין שום בעיה ....

• כמה את לא מסתדרת?? את עובדת הרבה שעות?
    אם את לא מסתדרת עם ילד אחד, אז עם שניים כנראה שבאמת תצטרכי הרבה עזרה...
    השאלה איך היחסים שלכם בלי קשר?

• אין לי מושג מה טיב היחסים בינך לבין הורי בעלך
    אני אישית הקרבתי המון והחלטנו לגור ליד חמי וחמתי
    כי ידענו והובטח לנו עזרה גדולה עם הילדים
    היום אני גרה מעט רחוק מבית הוריי כדי שתהיה לי עזרה
    ויש
  • זה מאוד תלוי מי הם ומהם הם ומה סוג היחסים שלכם....
    לא חושבת שאף אחד פרט לך יוכל לעזור לך בזה....
    סליחה על השאלה החודרנית - את אומרת ש"מעט קשה להם לטפל לי בילדים" לדעתי עצם ההגדרה כאן קצת בעייתית כי את בעצם מבקשת שיטפלו בילדים ולא יעזו לכם עם הילדים, יש כאן הבדל גדול....
    אולי כדאי שתגדירי לעצמך מה בדיוק מה וכמה עזרה את צריכה ואת זה תאמרי להם ותדגישי בפניהם שאם אתם עוברים זה יחייב אותם ואם זה נראה להם גדול עליהם זה בסדר ולא תיכעסו עליהם, או שאולי כדאי כבר עכשיו לצרף לך עזרה בתשלום כדי להקל עלייך, אפילו ילדה/נערה שתבוא לכמה שעות ביום או בשבוע בשעות שאת הכי צריכה, כאשר את משלמת למישהו את יכולה לבקש/לדרוש יותר מאשר ממישהו שעושה לך טובה.
  • מצטרפת לענבר...
    וכמובן זה תלוי ביחסים. אני למשל לעולם לא אעבור לגור ליד חמי וחמתי...

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה