עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבת שלום בננות!
    ביום שישי עשיתי שוב (3 ימים ברצף) בדיקת דם ואולטרסאונד ואז הגיע הטלפון המיוחל מאסותא שהשאיבה ביום ראשון. יע'ני מחר!!!
    לא צפיתי את זה מהסיבה שלפי החישוב שלי עם הזקיקים זה היה צריך להיות בשלישי ואני אסביר: בטיפול הקודם הגעתי עם 14 זקיקים של 17 מ"מ ומעלה והשאר קטנים יותר . היו לי 14 ביציות ו11 הפריות (10 עוברים). הפעם המצב נכון ליום שישי: ימין: 19,16,15,14,14,13,12,12,11 שמאל: 17,16,15,14,13,13,13,12,11
    והשאר קטנים.
    לפני שאיבה הזקיקים צריכים להיות לפחות 17 מ"מ בכדי שהביציות יהיו בשלות ואני רוצה תוצאה לא פחות טובה מהפעם הקודמת על מנת שיהיו לי מוקפאים ובכדי שארגיש שהטיפול החדש (סבב שני) טוב יותר מהקודם.
    יש הרבה זקיקים ויתכן שאם נחכה ליום שני/שלישי יהיו יותר ביציות לא?
    אני חייבת לאמר שאני סומכת על הרופא החדש והבנתי שהוא מעולה, יחד עם זאת אני מתה מפחד משלילי בעוד שבועיים
    האחות אמרה שהאסטרדיול מאוד גבוה 11 אלף והוא עוד יצמיח את הזקיקים עד יום ראשון, בנוסף הם מפחדים מגירוי יתר.

בננות מה אתן אומרות? ויש לי עוד שאלה.. מישהי ניסתה לתת לגבר שלה קונדום ללא קוטל זרע במקום הכוס המעפנה הזאת?
13 תגובות
עמוד 1
  • היי שושה...

אני בטוחה שאם ביקשו ממך להגיע ביום א' הסיבה היא שלא יפספסו את החודש.
    מיום שישי עד ראשון יש יומיים שבהם שאר הזקיקים יכולים עוד לגדול.... אז שיהיה בהצלחה!!! ונכון יש גם את הנושא של הגירוי יתר...

האם היו מוקפאים ממחזור טיפול קודם? ואם כן האם כבר השתמשת בכולם?

בכל מקרה תסתכלי על הצד הטוב. מספיקה הפריה אחת ומנצחת!!! זה באמת לא חשוב הכמות אלא האיכות
    לגבי הקונדום...אין לי מושג!

בכל אופן בהצלחה ביום ראשון... ובע"ה בשורות טובות עם בטא מהממת בעוד שבועיים
  • תודה רבה רבה שגית!
    נכוויתי בטיפול הקודם ולכן עברתי מהמדיקל לאסותא. היו לי 10 עוברים, 2 הוחזרו ואת שאר ה-8 המשיכו לגדל ולכן אף אחד לא שרד ולא היו מוקפאים. זה ידוע שהסיכוי של העוברים לגדול ברחם הרבה יותר גדול מתנאי מעבדה ובמקום לעשות הפסקה עדיף לנסות את שיטת המצליח ולהחזיר מוקפאים.
    זה למה הפעם אני רוצה גם מספר עוברים גדול, אבל כמובן שלא על חשבון האיכות

• יקירה שלי,שוב אאחל לך אינסוף איחולי הצלחה שהכל יהיה תקין והכל יעבור מהר ...
    לגביי גודל הזקיקים תקחי בחשבון שבכל יום הזקיקים גדלים בין 1 ל 1.5 מ״מ משמע שהם יהיו בגודל סביר בהחלט לשאיבה והם יהיו תקינים ... וחוץ מזה זוכרת שאחרי הטיפול הקודם החלטנו שמשנים מקום ורופא משנים מזל? אז תני לרופא את הקרדיט שלו להוכיח לך שאכן ישתנה המזל והטיפול יניב תוצאות חיוביות ומוקפאים ...
    לגביי הבעל ,אני אלרגית לחומר לטקס שנמצא בקונדומים אז אצלנו זה לא הועלה כאופציה .. אני מבינה את הבאסה שקיימת בסיטואציה אבל בקטנה ,יעבור לו .
    מתוקה שלי ,מחזיקה לך   (חבל שאני לא יודעת את שמך בכדי לברך אותך בהבדלה לכל מקרה אבקש לכל מי שאמורה לעבור שאיבה מחר ) מחכה לעדכון ממך מחר ,ושתמשיכי את המזל הטוב שהתחיל בפורום ,
  • יקירתי!!!
    שיהיה מחר המון בהצלחה,
    מחזיקה לך מיליון
  • תודה מקסימות שלי!!! כתבתי לד"ר ישי ואני ממש סקרנית ומחכה לתשובות.
    אני כל כך רוצה כבר ומוכנה ל!

מבטיחה לעדכן כשאתאושש, השאיבה בצהריים.
    המון ושבוע נפלא
  • שיהיה המון בהצלחה,
    נשמע לי בסדר גמור : מועד השאיבה!!!
    צריך ללכת לפי הגדול ביותר...יש לך אחד בגודל 19,
    אם תחכי שהקטנים יגדלו, הגדול יכול לבייץ ואז הכל אבוד,
    את תופתעי לראות שבשאיבה לא תמיד המספר זהה למה שאת מצפה,
    לפעמים שואבים יותר ולפעמים פחות....
    תני לרופא לעשות את העבודה...יהיה בסדר
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• בהצלחה!!! הלוואי וישאבו לך מלא שיופרו ויווצרו עוברים טובים, ושלא יהיה לך צורך במוקפאים כי הטיפול הזה יהיה המנצח!! אמן ואמן!!
  • כמה שאתן צודקות!!!
    אני אופטימית וכולי תקווה שאוכל להמשיך ברצף המזל שנפתח פה ואבשר בשורות טובות.
    שיהיה לכולנו שבוע מקסים
  • הי שושההההה!!!

המון בהצלחה, מחזיקה לך מלא מלא מלא
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • שושה, בהצלחה היום בשאיבה!!!!
    שישאבו לך מלא ביציות ענקיות ושיופרו מלא עוברים מהמממים!
    מאחלת לך שהתהליך יעבור בקלילות והלוואי שתקלטי במהירות!!!
    תחזרי לעדכן שהכל בסדר!

• אוף הגבתי לך אתמול דרך הנייד וזה לא עודכן

מקווה שהכל הלך טוב בשאיבה ונשאבו הרבה ביציות טובות שיפגשו זרעונים מהממים
  • קרן לילי ושיר תודה נשמות טהורות! בקרוב אצלכן
  • מאחלת לך הצלחה מאמי..אני לקראת טיפול נוסף וגם לי כרגיל אין מוקפאים גם בטיפול מלפני 3 שנים ששאבו לי 12 ביציות 8 הופרו 2 הוחזרו ו 6 היו אמורים ללכת להקפאה וגם נאמר לי לא שרדו את ההקפאה..לא ניראה לי שזה קשור לבית חולים בו אנחנו מבצעות את הטיפולים כניראה באמת העוברים חלשים ולא שורדים..הלוואי והיו לי מוקפאים עכשו..לי בכלל הטיפול היה מוזר לאללה האחרון שלא הצליח ולמה לא הצליח?כי היה רשלנות מצידם של סורוקה לא עשו ל אולט' אמרו לי 5 ימים מראש להזריק גונאל ואוביטרל ולבוא שאיבה מבלי לבדוק בכלל עם יש מה לשאוב בכלל..בגלל זה שאבו רק 5 ביציות והייתה רק הפריה אחת.. בהצלחה מאמי לך לי ולכול בנות ישראל שחולמות על ילד..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה